0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφου και ο συντονιστής μας βγαίνει εκτός θέματος φαντάσου που έχει φτάσει η κατάσταση!!!
το μαθημα το κανονικο ή στο ολοημερο?
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:54:54 pmτο μαθημα το κανονικο ή στο ολοημερο?Στο κανονικο!!!!Πηγα στο διευθυντη κατευθειαν και εγινε ελ αλαμειν.και ομως εγινε αυτο που ζητησαν οι γονεις.τα εν λγω παιδια στο μαθημα μου ζωγραφιζαν..
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:15:09 pmΠαράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:54:54 pmτο μαθημα το κανονικο ή στο ολοημερο?Στο κανονικο!!!!Πηγα στο διευθυντη κατευθειαν και εγινε ελ αλαμειν.και ομως εγινε αυτο που ζητησαν οι γονεις.τα εν λγω παιδια στο μαθημα μου ζωγραφιζαν..λογικο ειναι αφου ο διευθυντης θα ηταν καποιο κομματοσκυλο με 0 προσοντα που του εδωσαν μια θεση και νομιζει οτι το σχολειο ειναι μαντρι για προβατα............εξω οι τσομπανηδες απο τα σχολεια.
Α να πω και το καλυτερο!περυσι μου ηρθαν 2 παιδια της τεταρτης με σημειωμα απο τους γονεις οτι δε θελουν να παρακολουθουν το μαθημα.πηγαιναν φροντιστηριο αλλωστε.. καλο ε?
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:22:31 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:15:09 pmΠαράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 01, 2011, 01:54:54 pmτο μαθημα το κανονικο ή στο ολοημερο?Στο κανονικο!!!!Πηγα στο διευθυντη κατευθειαν και εγινε ελ αλαμειν.και ομως εγινε αυτο που ζητησαν οι γονεις.τα εν λγω παιδια στο μαθημα μου ζωγραφιζαν..λογικο ειναι αφου ο διευθυντης θα ηταν καποιο κομματοσκυλο με 0 προσοντα που του εδωσαν μια θεση και νομιζει οτι το σχολειο ειναι μαντρι για προβατα............εξω οι τσομπανηδες απο τα σχολεια. Λοιπον να καταθεσω κι εγω τη μαρτυρια μου ....Σε ενα δημοτικο ο διευθυντης αλλαξε βαθμους εκπαιδευτικου φυσικης αγωγης κατω απο την πιεση του πατερα ετσι ωστε το παιδι του να γινει σημαιοφορος .Χαρακτηριστικα ειπε το εξης "Μην ανησυχειτε Κυριε..... αν ειναι εγω θα αλλαξω το βαθμο(οπως και εγινε τελικα) ωστε ο γιος σας να βγει σημαιοφορος του σχολειου μας .Αυτα εν ετει 2010 σε επαρχιακη πολη της Ελλαδος.......και σε δημτοκιο σχολειο (λες και οι βαθμοι αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα .......)