0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Έθνος της Κυριακής έχει στο αυριανό πρωτοσέλιδό του:"Σε ομάδα υψηλού κινδύνου μπήκαν και 20.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί"Και κατά τα γνωστά, το πετάνε για να δούνε αντιδράσεις...
Παράθεση από: evita_thess στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:47:14 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:27:17 pmσε ενα κρατος που εξισωσει την επαρκεια με το πτυχιο πανεπιστημιου και εκανε την καθε πικραμμένη πίτσα κίτσα μετανάστρια της αμερικης η αυστραλίας , καθηγήτρια αγγλικων.................. [/quotexaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα!θεά!!γιατί η κάθε πικραμένη κίτσα-πίτσα με το prof..!που τα πάτε αυτό..??και να μου λένε αχ δεν είμαι ευχαριστημένη με τη δουλειά μου! λέω να πάρω ένα prof και να γίνω κι έγω συνάδελφος! What??ετσι με ενα proficiency και με μανα η πατερα μεταναστη στην αυστραλια γινεσαι μεγαλοκαθηγητρια!!!!!!!!!!!!! Μια ειναι η λυση, παμε αυστραλια η αμερικη παντρευομαστε και στελνουμε τα παιδια μας στο ελλαδισταν μετα απο 20 χρονια να ειναι καθηγητες αγγλικων χωρις πτυχιο πανεπιστημιου!!!!!!!!! Τωρα αν θα διαλεξουμε ονοματα για τα παιδια μας του τυπου Πιτσα Κίτσα Μιτσα Ξιτσα , ε αυτο το αφηνω στη κριση σας
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:27:17 pmσε ενα κρατος που εξισωσει την επαρκεια με το πτυχιο πανεπιστημιου και εκανε την καθε πικραμμένη πίτσα κίτσα μετανάστρια της αμερικης η αυστραλίας , καθηγήτρια αγγλικων.................. [/quotexaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα!θεά!!γιατί η κάθε πικραμένη κίτσα-πίτσα με το prof..!που τα πάτε αυτό..??και να μου λένε αχ δεν είμαι ευχαριστημένη με τη δουλειά μου! λέω να πάρω ένα prof και να γίνω κι έγω συνάδελφος! What??
σε ενα κρατος που εξισωσει την επαρκεια με το πτυχιο πανεπιστημιου και εκανε την καθε πικραμμένη πίτσα κίτσα μετανάστρια της αμερικης η αυστραλίας , καθηγήτρια αγγλικων.................. [/quotexaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα!θεά!!γιατί η κάθε πικραμένη κίτσα-πίτσα με το prof..!που τα πάτε αυτό..??
Please, don't, darling! Your forum-profile photo is enough...
Παράθεση από: Patreas στις Οκτωβρίου 01, 2011, 09:13:23 pmΤο Έθνος της Κυριακής έχει στο αυριανό πρωτοσέλιδό του:"Σε ομάδα υψηλού κινδύνου μπήκαν και 20.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί"Και κατά τα γνωστά, το πετάνε για να δούνε αντιδράσεις...θα ελεγα τι θα παρουμε αλλα ....θα με κοψει ο συντονιστής. Παρτε το αποφαση μειναμε στην απεξω για να το πουμε λαικα
Λοιπον να αρχισουν να πεφτουν τα στοιχηματα.εγω λεω οτι πανω απο 350 συνολικα δε θα παρουν.
Θα είμαι λοιπόν εγώ η αισιόδοξη και ποντάρω στο 800!!!