0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα είχα ένα άλλο περιστατικό, για το οποίο ύψωσα ανάστημα και έγινε χαμός. Μου έπαιρναν από την τάξη παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ στον κόπο να με ενημερώσουν και όταν είδα ότι τα έπαιρναν όλο και περισσότερες ώρες και τα ίδια τα παιδιά ΗΘΕΛΑΝ να κάνουν Αγγλικά, πήγα και διαμαρτυρήθηκα. Πλακωθήκαμε και με τη διευθύντρια και με τη δασκάλα του τμήματος ένταξης με λίγα λόγια (εκείνη φυσικά υποστήριξε η διευθύντρια, η οποία όμως είχε πολύ λανθασμένη ενημέρωση), ενημέρωσα τις συμβούλους Αγγλικής, μάλιστα η μία ήρθε σχολείο και με υποστήριξε 100% και δεν τόλμησαν να μου ξαναπάρουν παιδιά από την τάξη. Εννοείται φυσικά ότι τα συγκεκριμένα παιδιά τα αντιμετώπιζα με έξτρα υλικό και δραστηριότητες.Τα περισσότερα από αυτά δεν πήγαιναν καν φροντιστήριο, αλλά και ένα που πήγαινε, δεν είχε μεγάλη διαφορά.Μάλιστα κάποιοι γονείς μού ζητούσαν να βοηθήσω τα παιδιά τους (αναφέρομαι κυρίως σε δυσλεξία) και τους είπα, πώς να τα βοηθήσω αφού μου τα παίρνουν την ώρα των Αγγλικών; Οι γονείς δεν το ήξεραν καν.Δηλαδή αν δεν γκαρίξεις, αλίμονο σε σένα και ειδικά στα παιδιά.
Και το κορυφαίο, η ...άποψη ζωής της συγκεκριμένης διευθύντριας, αλλά και πολλών άλλων, που με βλέπανε να ασχολούμαι... "Μία συμβουλή σού δίνω πάντως: μη χαλιέσαι! Δεν αξίζει! Μην ασχολείσαι! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχεις ΕΣΥ την ησυχία σου!"...Αυτά από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται εκπαιδευτικοί.
σε ενα κρατος που εξισωσει την επαρκεια με το πτυχιο πανεπιστημιου και εκανε την καθε πικραμμένη πίτσα κίτσα μετανάστρια της αμερικης η αυστραλίας , καθηγήτρια αγγλικων.................. [/quotexaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα!θεά!!γιατί η κάθε πικραμένη κίτσα-πίτσα με το prof..!που τα πάτε αυτό..??
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:27:17 pmσε ενα κρατος που εξισωσει την επαρκεια με το πτυχιο πανεπιστημιου και εκανε την καθε πικραμμένη πίτσα κίτσα μετανάστρια της αμερικης η αυστραλίας , καθηγήτρια αγγλικων.................. [/quotexaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχα!θεά!!γιατί η κάθε πικραμένη κίτσα-πίτσα με το prof..!που τα πάτε αυτό..??και να μου λένε αχ δεν είμαι ευχαριστημένη με τη δουλειά μου! λέω να πάρω ένα prof και να γίνω κι έγω συνάδελφος! What??