0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...εμένα μου άρεσε εκείνο που λέει για ενίσχυση της στελέχωσης του εκπαιδευτικού δυναμικού... Πάλι τα μεγάλα λόγια αρχίσαμε. 'Εχω βαρεθεί να παίζουν μαζί μας. 'Οσο αισιόδοξος και να είσαι κάποια στιγμή υπάρχει κι ένα όριο. Τόσες φορές μας έχουν μαυρίσει τα όνειρα και τις ελπίδες μας που δεν πάει άλλο. Και σου πατούν τα όνειρα μια, δυο, τρεις... 'Ελεος! Λίγη σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Δεν μπορεί τόσος κόσμος να έχει κάνει τον προγραμματισμό του με βάση τα δεδομένα της περσινής χρονιάς και αρχές Οκτώβρη να μην ξέρουμε αν απέχουμε πολύ από πέρισι. Δεν είμαστε χασομέρηδες. Είμαστε άνθρωποι με πτυχία, μεταπτυχιακά (οι περισσότεροι) που δουλεύουμε λόγω ειδικότητας από νωρίς. Δε γίνεται να κάθεσαι περιμένοντας αλλά ούτε και να αλλάζεις όλο σου το πρόγραμμά σου αν και όταν σε καλέσουν με τόσες δικλείδες που έχουν βάλει στις αιτήσεις μας.
Παντως για οσους ψαχνονται και για εξωτερικο σας ενημερωνω οτι φιλος μου βρηκε δουλεια στην Τουρκια !!!!! Σου λεει μας υποδεχονται με ανοιχτες αγκαλες οι Τουρκοι.Αχ Ελλαδιτσα μου που διωχνεις τα σπλαχνα σου σε τοπους γνωριμους που καποτε ησαν δικοι μας ..........(Εκει "καταντησαμε " .....)