0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 03, 2011, 10:13:35 pmΠαράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:02:11 pmγιατι εχω δουλεψει και στις δυο και θεωρω οτι κανω πολυ καλυτερη δουλεια εκει. δεν πιστευω οτι επειδη μπορουμε να δουλεψουμε και στις δυο βαθμιδες, κανουμε ολοι και για τις δυο. υπαρχουν ατομα που τους αρεσει πιο πολυ η α/βαθμια και αλλα που θελουν πιο πολυ τη β/βαθμια, εγω ανηκω στους δευτερους. και πιστευω οτι αν κανεις κατι που δε σ'αρεσει και δεν σ'εκφραζει τα παιδια μπορουν πολυ ευκολα να το καταλαβουν.Xμ... Εγώ με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας που έχω μιλήσει και έχω ρωτήσει, χωρίς να εξαιρείται ΚΑΝΕΝΑΣ, μου έλεγαν ότι προτιμούν με χίλια τη Δευτεροβάθμια... Για πάρα πολλούς λόγους.Πάντως η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο και πρέπει να το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί ψηλά.Παρατράβηξε επιτέλους το αστείο.η σγκατοικηση με τους δασκαλους και τις δασκαλες ειναι δυσκολη υποθεση.............δεν λεω για ολους αλλα οι περισσοτεροι/ες ειναι απαραδεκτοι
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:02:11 pmγιατι εχω δουλεψει και στις δυο και θεωρω οτι κανω πολυ καλυτερη δουλεια εκει. δεν πιστευω οτι επειδη μπορουμε να δουλεψουμε και στις δυο βαθμιδες, κανουμε ολοι και για τις δυο. υπαρχουν ατομα που τους αρεσει πιο πολυ η α/βαθμια και αλλα που θελουν πιο πολυ τη β/βαθμια, εγω ανηκω στους δευτερους. και πιστευω οτι αν κανεις κατι που δε σ'αρεσει και δεν σ'εκφραζει τα παιδια μπορουν πολυ ευκολα να το καταλαβουν.Xμ... Εγώ με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας που έχω μιλήσει και έχω ρωτήσει, χωρίς να εξαιρείται ΚΑΝΕΝΑΣ, μου έλεγαν ότι προτιμούν με χίλια τη Δευτεροβάθμια... Για πάρα πολλούς λόγους.Πάντως η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο και πρέπει να το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί ψηλά.Παρατράβηξε επιτέλους το αστείο.
γιατι εχω δουλεψει και στις δυο και θεωρω οτι κανω πολυ καλυτερη δουλεια εκει. δεν πιστευω οτι επειδη μπορουμε να δουλεψουμε και στις δυο βαθμιδες, κανουμε ολοι και για τις δυο. υπαρχουν ατομα που τους αρεσει πιο πολυ η α/βαθμια και αλλα που θελουν πιο πολυ τη β/βαθμια, εγω ανηκω στους δευτερους. και πιστευω οτι αν κανεις κατι που δε σ'αρεσει και δεν σ'εκφραζει τα παιδια μπορουν πολυ ευκολα να το καταλαβουν.
δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα με τους δασκαλους, αν κι εχω ακουσει διαφορα περιστατικα...ισως ημουν απο τους τυχερους, ουτε εχει να κανει με το ωραριο, σε β/βαθμια που δουλεψα προπερσι πολλες φορες εκανα ενισχυτικη σε μαθητες που ειχαν πολλα κενα και ειχαν φτασει στο λυκειο να κανουν βιβλιο για FCE μη γνωριζοντας το αγγλικο αλφαβητο. και αυτο εκτος του ωραριου των 21 ωρων, σε κενα μου η μετα το σχολασμα. απλα με τα παιδια αυτων των ηλικιων, του Δημοτικου δηλαδη, δεν "το'χω". πιο ευκολα μπορω να συνεννοηθω με μεγαλυτερους μαθητες.
Παντως για να απαντησω κι εγω εντος του θεματος... το "χειροτερο" που μπορει να σου τυχει ειναι η Α' Δημοτικου...διοτι εκτος απο καθηγητης αγγλικων πρεπει να εισαι και ανιματερ........
αν ηθελα να δουλεψω με παιδια αυτης της ηλικιας θα γινομουν δασκαλα!
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:08:13 pmΠαντως για να απαντησω κι εγω εντος του θεματος... το "χειροτερο" που μπορει να σου τυχει ειναι η Α' Δημοτικου...διοτι εκτος απο καθηγητης αγγλικων πρεπει να εισαι και ανιματερ........ ενας λογος παραπανω που δε θελω α/βαθμια. ρε γμτ, οταν εκανα το μηχανογραφικο μου για το πανεπιστημιο πριν...καποια χρονια, δε δηλωσα καν παιδαγωγικο. αν ηθελα να δουλεψω με παιδια αυτης της ηλικιας θα γινομουν δασκαλα!