0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 02:00:32 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 04, 2011, 01:55:38 pmΔαγκωτο πιλοτικα.εχεις ενα μπουσουλα και σε αντιμετωπιζουν και πιο ανθρωπινα επειδη εισαι εκει σταθερα.Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι πολλές ώρες σε ένα σχολείο είναι πιο εύκολο να μπεις στην "ομάδα" του υπόλοιπου προσωπικού και να χεις καλύτερη αντιμετώπιση (ανάλογα βέβαια και τι ανθρώπους θα συναντήσεις).Ακριβως.Εγε περυσι ημουν πολυ τυχερη,επεσα σε φοβερο σχολειο και περασα τελεια.Μου λειπει παρα πολυ.Δυστυχως φετος ξερω οτι εχει ηδη 3 αγγλικων..Λετε να παρουν μονο αμω?
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 04, 2011, 01:55:38 pmΔαγκωτο πιλοτικα.εχεις ενα μπουσουλα και σε αντιμετωπιζουν και πιο ανθρωπινα επειδη εισαι εκει σταθερα.Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι πολλές ώρες σε ένα σχολείο είναι πιο εύκολο να μπεις στην "ομάδα" του υπόλοιπου προσωπικού και να χεις καλύτερη αντιμετώπιση (ανάλογα βέβαια και τι ανθρώπους θα συναντήσεις).
Δαγκωτο πιλοτικα.εχεις ενα μπουσουλα και σε αντιμετωπιζουν και πιο ανθρωπινα επειδη εισαι εκει σταθερα.
καιρο τωρα μου εχουν μπει κατι ψυλλοι οτι μπορει και να παρει μονο αμω!!ολα τα περιμενω απο αυτους!!!!!!ασχετο,, αλλα αν το αγαπητο υπουργειο αποφασισει να μας παρει κυριακη,,, θα περιμενειιιι!!!την τριτη εχω γενεθλια και θελω να τα κανω στην πολη μου!!!!!!!τοσο καιρο περιμενω ας περιμενουν τωρα κι αυτοι???5 μερες δεν εχουμε δικαιωμα για να εμφανιστουμε?
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=47014 δειτε κ αυτο..!!ημαρτον!
χμμ 423 και χωρις κουτακι....?ναιαιαιαιαιαιαια..... κανειειειειεις?
Σοφακι μου εσυ θα κανεις πιο νωρις τα γενεθλια σου...κατα προτιμηση μεσα σ'αυτη τη βδομαδα και ποια ειχε πει οτι εχει αβαφα μαλλια? tat21 εσυ ησουν? γρηγορα κομμωτηριο! αντε γιατι πρεπει να μου μεινει και λιγη φαια ουσια στον πανω οροφο!!!