0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχαχαχα εγω ακουω μεταλ αλλα ειπα να ευθυμησουμε λιγο ωρε συναδελφοι!!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 04, 2011, 01:07:58 pmTo πρόγραμμα για το οποίο έγραφε η σύμβασή μου ότι είχα προσληφθεί, ήταν η Ενίσχυση της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (μέσω ΕΣΠΑ). Αυτό που κατάργησαν και τώρα πάλι τροποποίησαν. (Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς, δηλαδή.)Για τα portfolios και τα σχετικά, μας ενημέρωσαν στα ΠΕΚ.Απ 'οτι νομίζω φέτος μας είχαν πει οτι θα μοιραστεί στους μαθητές.
To πρόγραμμα για το οποίο έγραφε η σύμβασή μου ότι είχα προσληφθεί, ήταν η Ενίσχυση της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (μέσω ΕΣΠΑ). Αυτό που κατάργησαν και τώρα πάλι τροποποίησαν. (Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς, δηλαδή.)Για τα portfolios και τα σχετικά, μας ενημέρωσαν στα ΠΕΚ.
Κι ομως μανο δεν ειναι ετσι μονο.με τις αποσπασεις πλεον γυριζουν στις εδρες και εκπαιδευτικοι που ειχαν αποσπαστει σε γραφεια και το εξυναν.οπερ σημαινει οτι τα κενα λιγοστεψαν.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 04, 2011, 11:56:36 pmΚι ομως μανο δεν ειναι ετσι μονο.με τις αποσπασεις πλεον γυριζουν στις εδρες και εκπαιδευτικοι που ειχαν αποσπαστει σε γραφεια και το εξυναν.οπερ σημαινει οτι τα κενα λιγοστεψαν.Παντως ετσι οπως ειμαστε (μεταξυ φθορας και αφθαρσιας) ανετα φτιαχνουμε ενα συγκροτημα με επαναστατικα κομματια. Με κομματια μεταλ αλλα και το μπουζουκι ποτε δεν περισσευει.Εγω αναλαμβανω αντρικη φωνη, κιθαρα...αναλαβετε τα υπολοιπα και βρειτε μου ονομα...
το θεμα δεν ειναι οι επιπτωσεις που εχει η βαφη στα μαλλια αλλα στο εσωτερικο του κεφαλιου!