0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
A' βαθμια Αχαιας - 20 κενα μονο. Αυτα.
ΠΕ06 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/10 ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10 ΜΟΝΟ Α/ΘΜΙΑ.
Εξακολουθούν να υπάρχουν τα κενά αυτά στην Α/θμια Αιτ/νιας; Γιατί μόνιμος συνάδελφος μου είπε ότι θα καλυφθούν από τους μονίμους και με ειρωνία μου είπε επίσης ότι καλό θα ήταν να δουλέψουμε και εμείς οι κακόμοιροι αλλά ότι θα είναι πολύ δύσκολο...Μόλις διοριστούμε μας ξεχνάμε τι αγώνες κάναμε τόσα χρόνια)
Παράθεση από: stella19 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:13:06 pmΕξακολουθούν να υπάρχουν τα κενά αυτά στην Α/θμια Αιτ/νιας; Γιατί μόνιμος συνάδελφος μου είπε ότι θα καλυφθούν από τους μονίμους και με ειρωνία μου είπε επίσης ότι καλό θα ήταν να δουλέψουμε και εμείς οι κακόμοιροι αλλά ότι θα είναι πολύ δύσκολο...Μόλις διοριστούμε μας ξεχνάμε τι αγώνες κάναμε τόσα χρόνια)Μα με τις αποσπάσεις δεν ήρθε κανείς! Και η β/θμια δεν έχει άλλους να διαθέσει!
Ας τα κρατήσουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ όσο θέλουν. Δε με πειράζει να μη με πάρουν, δε με πειράζει που σαν ηλίθια πήρα όλες τις βραχονησίδες σβάρνα ωρομίσθια απλήρωτη για μόρια που τελικά δε μου χρησιμεύουν πουθενά, ούτε τα λεφτά στο φροντιστήριο για ασεπ που έδωσα ούτε το διάβασμα που έριξα. Θέλω να βγει ένας χριστιανός απ το υπουργείο και να μου πει : "