0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε έγινε ανανέωση σε εσάς;; Aυτό που έγινε είναι επικύρωση όχι ανανέωση. Τέλος πάντων ίσως να μην χρειάζεται να γίνεται ανανέωση. Σίγουρα γίνεται όταν προσλαμβάνουν, απλά είχα την εντύπωση ότι και κάνουν και πριν.Δεν έχετε ακούσει αυτό που λένε, ά τώρα έγιεν ανανέωση άρα σύντομα θα γίνουν προσλήψεις
Δεν είμαι σίγουρη για την απάντησή μου αλλά λογικά, ανανεώσεις γίνονται όταν έχουν συμβεί προσλήψεις, ενστάσεις, κάτι που να χρειάζεται να ανανεωθεί ο πίνακας. Στην ειδικότητά μας έγινε κύρωση πίνακα (μετά τις ενστάσεις) κάπου μέσα στο Σεπτέμβρη, οπότε τώρα δεν άλλαξε κάτι για να ανανεωθεί-κυρωθεί.
ποντάρω ότι θα βγουν στις 9! εσείς; ας παίξουμε κανά στοίχημα, γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα! να παίζουμε με φουντουκάκια, αφού δεν έχουμε λεφτά! (αχ, φουντούκια, τι μου θύμησα τώρα... κάνω και δίαιτα...)
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 12, 2011, 05:42:11 pmποντάρω ότι θα βγουν στις 9! εσείς; ας παίξουμε κανά στοίχημα, γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα! να παίζουμε με φουντουκάκια, αφού δεν έχουμε λεφτά! (αχ, φουντούκια, τι μου θύμησα τώρα... κάνω και δίαιτα...) Ειναι ακριβα τα φουντουκια!! 20 ευρω το κιλο