0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:11:08 amΔεν έβαλα το κουτάκι...Γι αυτό φοβάμαι!!! Ασε ουτε εγω εχω βαλει κουτακι!!
Δεν έβαλα το κουτάκι...Γι αυτό φοβάμαι!!!
δηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:21:39 amδηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;Αν πάρει από τώρα μειωμένου σημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα...Ότι θα καλυφθουν τα κενά που υπάρχουν τώρα και εαν προκύψουν αργότερα θα τα καλύψει προφανώς με μειωμένου πάλι αλλιώς θα ξεσηκωθούν όσοι είναι πιο πάνω στη λίστα αν πάρουν πλήρους πιο κάτω από αυτούς!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:26:15 amΠαράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:21:39 amδηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;Αν πάρει από τώρα μειωμένου σημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα...Ότι θα καλυφθουν τα κενά που υπάρχουν τώρα και εαν προκύψουν αργότερα θα τα καλύψει προφανώς με μειωμένου πάλι αλλιώς θα ξεσηκωθούν όσοι είναι πιο πάνω στη λίστα αν πάρουν πλήρους πιο κάτω από αυτούς!!!μάλιστα.. άρα εμείς που δεν υπάρχουμε στην πρώτη φάση και δεν έχουμε βάλει και μειωμένου, γειά σας... μπορεί να είναι άδικο, αλλά το έκανε και πέρσι... δεν νομιζω οτι πτοείται αυτή...
Περυσι πήρε πολλούς πλήρους και απο ένα σημείο και μετά πήρε μειωμένου!Δεν θυμάμαι να πήρε μειωμένου και μετά ξανά πλήρους!Απλά μπορεί κάποιος που δεν έβαλε το κουτάκι να μείνει εκτός και μετά να μπεί μειωμένου...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!Πρώτα πρέπει να καλύψει τα κενά με πλήρους και μετά μειωμένου!
Πάντως αφού θα αρχίσει να παίρνει από τώρα μειωμένου ωραρίου, τα πράγματα δεν είναι όπως πέρσι που είχε πάρει πολλούς πλήρους. Ούτε κι εγώ έχω κουτάκι αλλά δεν το μετανιώνω. Δε θα πήγαινα οπουδήποτε με τις παρούσες συνθήκες.[/quotούτε εγώ έχω βάλει το κουτάκι και αντίστοιχα δεν το μετανιώνω με τη συγκυρία...αλλά όπως όλοι θέλω να δω πως θα κινηθεί το πράγμα....