0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:37:33 amΠερυσι πήρε πολλούς πλήρους και απο ένα σημείο και μετά πήρε μειωμένου!Δεν θυμάμαι να πήρε μειωμένου και μετά ξανά πλήρους!Απλά μπορεί κάποιος που δεν έβαλε το κουτάκι να μείνει εκτός και μετά να μπεί μειωμένου...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!Πρώτα πρέπει να καλύψει τα κενά με πλήρους και μετά μειωμένου!σαν εμένα...σε αυτή την περίπτωση όμως είναι προσωπική επιλογή να μη θες να φύγεις...πρόβλημα θα είναι για κάποιον που έχει βάλει το κουτί ναι σε όλη την ελλάδα για πλήρους και του κάθεται μειωμένο...
Περυσι πήρε πολλούς πλήρους και απο ένα σημείο και μετά πήρε μειωμένου!Δεν θυμάμαι να πήρε μειωμένου και μετά ξανά πλήρους!Απλά μπορεί κάποιος που δεν έβαλε το κουτάκι να μείνει εκτός και μετά να μπεί μειωμένου...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!Πρώτα πρέπει να καλύψει τα κενά με πλήρους και μετά μειωμένου!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:26:15 amΠαράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:21:39 amδηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;Αν πάρει από τώρα μειωμένου σημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα...Ότι θα καλυφθουν τα κενά που υπάρχουν τώρα και εαν προκύψουν αργότερα θα τα καλύψει προφανώς με μειωμένου πάλι αλλιώς θα ξεσηκωθούν όσοι είναι πιο πάνω στη λίστα αν πάρουν πλήρους πιο κάτω από αυτούς!!!Παιδιά καλημέρα και από μένα!Αυτό λέει η λογική όλων των κανονικών ανθρώπων...ότι οι προσλήψεις γίνοντα πρώτα ΑΚΩ και μετά ΑΜΩ.Εγώ όμως το έζησα και αυτό πέρσι,αφού έκλαιγα 3 μέρες από τα νεύρα μου συνέχισα την ζωή μου... με καλέσανε μειωμένου και στην επόμενη φάση μετά από 2 εβδομάδες τα άτομα κάτω από μένα στον πίνακα τα καλέσανε πλήρους!Συγνώμη που το αναφέρω αυτή τη δύσκολη στιγμή αλλά νιώθω πάλι να ξανανευριάζω με τόσα παράλογα.
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:21:39 amδηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;Αν πάρει από τώρα μειωμένου σημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα...Ότι θα καλυφθουν τα κενά που υπάρχουν τώρα και εαν προκύψουν αργότερα θα τα καλύψει προφανώς με μειωμένου πάλι αλλιώς θα ξεσηκωθούν όσοι είναι πιο πάνω στη λίστα αν πάρουν πλήρους πιο κάτω από αυτούς!!!
δηλαδη παιδιά, αν πάρει αυτους τους συνολικά 900 κάτι, από ότι λένε τα νούμερα, θα καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά και μετά θα περιμένουμε τυχόν άδειες μέσα στη χρονιά για να γίνει επόμενη φάση, γιατί δεν νομίζω οτι έχει ξαναπάρει τόσους πολλούς σε πρώτη φάση ξανά. άρα εμείς που είμαστε λίγο πιο κάτω, θα πρέπει να αναμένουμε καμιά άδεια τους επόμενους μήνες ή πιστεύετε ότι υπάρχουν κι άλλα κενά και απλώς θα τα καλύψουν λίγο αργότερα;
συγγνωμη που έθιξα αυτό το θέμα και στεναχώρησα μερικούς, αλλά δεν ήθελα να εστιάσω εκεί, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν άλλα κενά πλην των 900 που θα καλυφθούν με αυτή τη φάση... αν ξέρει κάποιος κάτι για αυτό... αλλιώς, αν δεν υπάρχουν δλδ κενά, μετά το 900 θα περιμένουμε κάποια άδεια, που σημαίνει ότι μπορεί ναμην δουλέψουμε ποτέ... δεν ρώτησα αν θα είναι πληρους ή μειωμένου, αυτό κανείς δεν το ξέρει, μόνο η σοφή αννούλα, αλλά αν υπάρχουν περαιτέρω κενά.. ξέρει κανείς;
ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας! δυστυχώς είναι και η δευτεροβάθμια μεσα στα 900... σύμφωνα με τα όσα λένε δηλαδή... τι να πω, ελπίζω να γίνει και επόμενη φάση και να μην αργήσει όσο κι αυτή... μπας και δουλεψουμε νοέμβρη ή έστω δεκέμβρη...
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:13:15 amευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας! δυστυχώς είναι και η δευτεροβάθμια μεσα στα 900... σύμφωνα με τα όσα λένε δηλαδή... τι να πω, ελπίζω να γίνει και επόμενη φάση και να μην αργήσει όσο κι αυτή... μπας και δουλεψουμε νοέμβρη ή έστω δεκέμβρη...Συγνώμη ο Μπράτης γράφει 510 ΑΚΩ και 343 ΑΜΩ για Α'βάθμια ,δηλαδή για
να σας πω και εγω κατι να ευθυμησετε..............σημερα στα ιεκ του οαεδ και στην επας μου ανακοινωσαν οτι τις ωρες που ειχαν προκυρηχθει θα τις παρει η καθηγητρια μονιμη των γαλλικων για να συμπληρωσει ωραριο, η συναδελφος των γαλλικων εχει επαρκεια στα αγγλικα και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. Το θεωρησα παρανομο και τηλ στα κεντρικα του οαεδ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει 3 και 4 αναθεση σε επαρκειουχους....................επομενως τα συμπερασματα δικα σας για το τι προκειται να συμβει στο κοντινο μελλον με τους αλλους καθηγητες διαφορετικων ειδικοτητων οι οποιοι με την επαρκεια θα μπορουν να κανουν και επισημα αγγλικα στα δημοσια σχολεια. Οποιος/α ενδιαφερεται να τα ακουσει για την νομιμοτητα απο την υπευθυνη στην αθηνα μπορει να μου στειλει στο προσωπικο μου email μυνημα και να του δωσω το τηλεφωνο της υπευθυνης καθως και τα στοιχεια μου
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:34:06 pmνα σας πω και εγω κατι να ευθυμησετε..............σημερα στα ιεκ του οαεδ και στην επας μου ανακοινωσαν οτι τις ωρες που ειχαν προκυρηχθει θα τις παρει η καθηγητρια μονιμη των γαλλικων για να συμπληρωσει ωραριο, η συναδελφος των γαλλικων εχει επαρκεια στα αγγλικα και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. Το θεωρησα παρανομο και τηλ στα κεντρικα του οαεδ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει 3 και 4 αναθεση σε επαρκειουχους....................επομενως τα συμπερασματα δικα σας για το τι προκειται να συμβει στο κοντινο μελλον με τους αλλους καθηγητες διαφορετικων ειδικοτητων οι οποιοι με την επαρκεια θα μπορουν να κανουν και επισημα αγγλικα στα δημοσια σχολεια. Οποιος/α ενδιαφερεται να τα ακουσει για την νομιμοτητα απο την υπευθυνη στην αθηνα μπορει να μου στειλει στο προσωπικο μου email μυνημα και να του δωσω το τηλεφωνο της υπευθυνης καθως και τα στοιχεια μουΑμ τα έλεγε ο κυριούλης, ε μπόττλε οβ τίτσερζ φορ δε τιτσερζ...Την επάρκεια τελικά δε την εφόνευσε ο γνωστός Επαρκειοφονιάς?
παιδια δε μας ειπατε αν οι 136 της β'βαθμιας ειναι πληρους γτ τοτε οι πληρους γινονται πανω απο 600.σας το διευκρινισαν?