0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:34:06 pmνα σας πω και εγω κατι να ευθυμησετε..............σημερα στα ιεκ του οαεδ και στην επας μου ανακοινωσαν οτι τις ωρες που ειχαν προκυρηχθει θα τις παρει η καθηγητρια μονιμη των γαλλικων για να συμπληρωσει ωραριο, η συναδελφος των γαλλικων εχει επαρκεια στα αγγλικα και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. Το θεωρησα παρανομο και τηλ στα κεντρικα του οαεδ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει 3 και 4 αναθεση σε επαρκειουχους....................επομενως τα συμπερασματα δικα σας για το τι προκειται να συμβει στο κοντινο μελλον με τους αλλους καθηγητες διαφορετικων ειδικοτητων οι οποιοι με την επαρκεια θα μπορουν να κανουν και επισημα αγγλικα στα δημοσια σχολεια. Οποιος/α ενδιαφερεται να τα ακουσει για την νομιμοτητα απο την υπευθυνη στην αθηνα μπορει να μου στειλει στο προσωπικο μου email μυνημα και να του δωσω το τηλεφωνο της υπευθυνης καθως και τα στοιχεια μουΑμ τα έλεγε ο κυριούλης, ε μπόττλε οβ τίτσερζ φορ δε τιτσερζ...Την επάρκεια τελικά δε την εφόνευσε ο γνωστός Επαρκειοφονιάς?
να σας πω και εγω κατι να ευθυμησετε..............σημερα στα ιεκ του οαεδ και στην επας μου ανακοινωσαν οτι τις ωρες που ειχαν προκυρηχθει θα τις παρει η καθηγητρια μονιμη των γαλλικων για να συμπληρωσει ωραριο, η συναδελφος των γαλλικων εχει επαρκεια στα αγγλικα και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. Το θεωρησα παρανομο και τηλ στα κεντρικα του οαεδ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει 3 και 4 αναθεση σε επαρκειουχους....................επομενως τα συμπερασματα δικα σας για το τι προκειται να συμβει στο κοντινο μελλον με τους αλλους καθηγητες διαφορετικων ειδικοτητων οι οποιοι με την επαρκεια θα μπορουν να κανουν και επισημα αγγλικα στα δημοσια σχολεια. Οποιος/α ενδιαφερεται να τα ακουσει για την νομιμοτητα απο την υπευθυνη στην αθηνα μπορει να μου στειλει στο προσωπικο μου email μυνημα και να του δωσω το τηλεφωνο της υπευθυνης καθως και τα στοιχεια μου
καλημερα και καλη τυχη σε ολους!!!!!!!!! σημερα εχει παρει φωτια το φορουμ μας βλεπω!!!!catwoman η οποιος αλλος μπορει να γνωριζει μηπως η ξαδερφη σου εχει πει τι ωρα περιπου θα βγουν???οντως θα βγουν μεσημερι η θα κανουν πουλακια τα ματια μας κολλημενα στην οθονη μεχρι αργα το βραδυ( που ειναι και λατρεμενη ωρα)
Παράθεση από: sofikititi στις Οκτωβρίου 13, 2011, 12:22:39 pmκαλημερα και καλη τυχη σε ολους!!!!!!!!! σημερα εχει παρει φωτια το φορουμ μας βλεπω!!!!catwoman η οποιος αλλος μπορει να γνωριζει μηπως η ξαδερφη σου εχει πει τι ωρα περιπου θα βγουν???οντως θα βγουν μεσημερι η θα κανουν πουλακια τα ματια μας κολλημενα στην οθονη μεχρι αργα το βραδυ( που ειναι και λατρεμενη ωρα)δεν εχει επικοινωνησει ακομα...αν ηξερε ακριβως ωρα , θα ειχε στειλει μνμ. δεν θελω να την ενοχλω στην δουλεια.... αν μου στειλει κατι νεοτερο , θα σας ενημερωσω.!
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 12:06:24 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:34:06 pmνα σας πω και εγω κατι να ευθυμησετε..............σημερα στα ιεκ του οαεδ και στην επας μου ανακοινωσαν οτι τις ωρες που ειχαν προκυρηχθει θα τις παρει η καθηγητρια μονιμη των γαλλικων για να συμπληρωσει ωραριο, η συναδελφος των γαλλικων εχει επαρκεια στα αγγλικα και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. Το θεωρησα παρανομο και τηλ στα κεντρικα του οαεδ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει 3 και 4 αναθεση σε επαρκειουχους....................επομενως τα συμπερασματα δικα σας για το τι προκειται να συμβει στο κοντινο μελλον με τους αλλους καθηγητες διαφορετικων ειδικοτητων οι οποιοι με την επαρκεια θα μπορουν να κανουν και επισημα αγγλικα στα δημοσια σχολεια. Οποιος/α ενδιαφερεται να τα ακουσει για την νομιμοτητα απο την υπευθυνη στην αθηνα μπορει να μου στειλει στο προσωπικο μου email μυνημα και να του δωσω το τηλεφωνο της υπευθυνης καθως και τα στοιχεια μουΑμ τα έλεγε ο κυριούλης, ε μπόττλε οβ τίτσερζ φορ δε τιτσερζ...Την επάρκεια τελικά δε την εφόνευσε ο γνωστός Επαρκειοφονιάς?εδώ γελάμε!!!
Απο το υπουργειο η πληροφορια πριν λιγα λεπτα (μεσω της γνωστης μου που δουλευει εκει: Μάλλον εντος της ημερας θα ανακοινωθουν οι αναπληρωτες Αγγλικης και Φιλολογων. Ο αριθμος δυστυχως μικρος και για τις 2 κατηγοριες.Θα επανελθω με νεωτερα.Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.(αριθμο μου ειπε, αλλα δεν χρειαζεται να σας αγχωσω ακομα περισσοτερο,μιας και δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια)Πανω κατω αυτα που εχουν κατα καιρους ειπωθει.
Ποιος λεει ψεμματα επιτελους? Μικρος αριθμος,μεγαλος αριθμος, μας κουρασαν. ο καθενας οτι ακουει το γραφει. Δεν πιστευω κανενα πια.
Ντιαρ Μαρκος πες μας τον αριθμο μην περιμενουμε αδικα εμεις οι οχι πολυ ψηλα στον πινακα.κριμα ειναι..