0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θέλω να μάθω για τις υποτροφίες της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ελβετίας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 02:45:54 pmΔεν θέλω να μάθω για τις υποτροφίες της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ελβετίας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!εκτος και αν ειναι υποτροφιες για το ψυχιατρειο! ψυχραιμια (ασχετα αν εγω κοντευω ν'αρχισω να τα τρωω τα τσιγαρα ), εχουν βγαλει της Παναγιας τα ματια μεχρι τωρα...σε λιγο και τα δικα μας.
επ παιδια σεβασμος στους αντρες του κλαδου..ολο θηλυκες καταληξεις χρησιμοποιουμε..
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 13, 2011, 03:08:03 pmεπ παιδια σεβασμος στους αντρες του κλαδου..ολο θηλυκες καταληξεις χρησιμοποιουμε.. Ναι,ναί..
Τελικά πώς το κατάφεραν, ακόμα και τη τεχνολογία βασανιστήριο τη κάνανε. Εκεί που το ιντερνετ θα χρησίμευε στο να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, έχουν καταφέρει να μας τη κάνουν πιο δύσκολη.
Το highlight της υποθεσης είναι να κάνεις refresh και να βγαίνουν συνεχώς μπροστά σου οι υποτροφίες! Το εντελώς άσχετο! Εμένα με πιάνει γέλιο απ τα νεύρα!