0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stella19 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:03:04 pmΜααααααααααααακαααααααααααριιιιιιιιιιι για την απεργία!!!!Όσο για αυτό που είπες ioannina, έγω έχω χάσει πλέον τις ελπίδες μου, μάταια τρέχαμε στο κάθε κουτσοχώρι με δικά μας έξοδα όλα αυτά τα χρόνια...Το μόνο που με ανησυχεί, να είμαι Δευτεροβάθμια και να μην ψηφίσει η ΟΛΜΕ την απεργία διαρκείας!Μόνο αυτό! Αλλιώς δεν κολλάω πουθενά. Επιτέλους δεν έχουμε και τίποτα σπουδαίο πια να χάσουμε. Ενώ αν κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας, θα δείτε τι έχουν να πάθουν!
Μααααααααααααακαααααααααααριιιιιιιιιιι για την απεργία!!!!Όσο για αυτό που είπες ioannina, έγω έχω χάσει πλέον τις ελπίδες μου, μάταια τρέχαμε στο κάθε κουτσοχώρι με δικά μας έξοδα όλα αυτά τα χρόνια...
Και γω φεύγω, παίδες... Πάω να δω CSI, μπας και μου'ρθει καμιά ιδέα!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 13, 2011, 10:07:14 pmΚαι γω φεύγω, παίδες... Πάω να δω CSI, μπας και μου'ρθει καμιά ιδέα!πως να δολοφονησεις και να μην πιαστεις?
Να δουμε τι θα κανουμε απο του χρονου οταν θα μας προσλαμβανουν με συμβασης μισθωσης εργου. Που θα καλουμαστε να πληρωνουμε ΤΕ
Joanna δεν το ήξερα αυτό για το '97. Εννοείται πρέπει να είναι μαζική η απεργεία. Ας μας πάρουν και τότε έχει να γίνει χαμός! θα είναι ντροπή εάν εμείς οι αδιόριστοι δεν συμμετάσχουμε..
Μέσα σε όλες τις απεργίες!!!Αλλιώς τίποτα δεν θα καταφέρουμε!!!Πέρυσι μόνο εγώ έκανα στα σχολεία που πήγαινα!!!Οι μόνιμοι μου λέγαν εσύ δεν έχεισ υποχρεώσεις,παιδιά,σκυλιά κτλ.μπορείς να κάνεις!!!Αλλά να τους δώ φέτος...Με τόσα που θα τους κόψουν κι αυτούς!!!
Καληνύχτα σε όλους. Ελπίζω αυριο να υπάρχει ένα νέο. Καλό ή κακό. Ας υπάρχει ένα νέο. Για μένα το καλύτεο αγχολυτικό είναι ο μπέμπης τουλάχιστον. Το καημένο όλη μλερα το παρατάω στο καρεκλάκι και τέχω να στηθώ μπροστ'α από το κομπιούτερ. Αύριο θα παίζουμε όλη μέρα και να καλέσουν τόσο το χειρότερο γι αυτόυς...Θα παμε όλοι με τρελή όρεξη για...απεγία!!!!!!!!!!!!!