0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εύχομαι να ανοίξουν πολλά κενά και στη β φάση και να γίνει πολύ σύντομα και να σας πάρουν όλους κοντά στα σπίτια σας!
υπάρχουν αρκετοί ενδιάμεσα επειδή δε βάλαμε κουτάκι.
Γεια σε όλους!Καλή αρχή όσοι ξεκινάτε τώρα, εγώ με θέση 600 κάτι και χωρίς κουτάκι έμεινα στην αναμονή! ...Κρίμα τόσες μέρες το άγχος μας βρε παιδιά! Τουλάχιστον κάποιοι δρομολογήθηκαν και ησύχασαν!
Παράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:24:27 amΓεια σε όλους!Καλή αρχή όσοι ξεκινάτε τώρα, εγώ με θέση 600 κάτι και χωρίς κουτάκι έμεινα στην αναμονή! ...Κρίμα τόσες μέρες το άγχος μας βρε παιδιά! Τουλάχιστον κάποιοι δρομολογήθηκαν και ησύχασαν!κι εγω 600+ χωρις κουτακι ειμαι και το αγχος εχει διπλασιαστει πλεον...
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:25:45 amΠαράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:24:27 amΓεια σε όλους!Καλή αρχή όσοι ξεκινάτε τώρα, εγώ με θέση 600 κάτι και χωρίς κουτάκι έμεινα στην αναμονή! ...Κρίμα τόσες μέρες το άγχος μας βρε παιδιά! Τουλάχιστον κάποιοι δρομολογήθηκαν και ησύχασαν!κι εγω 600+ χωρις κουτακι ειμαι και το αγχος εχει διπλασιαστει πλεον...Don't worry, κανείς δε χάνεται (ή τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν οι δικοί μας για να μας παρηγορούν... )Θα'ρθουν και οι επόμενες φάσεις, πού θα πάει;