0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνιμη αγγλικού με 5 χρόνια προϋπηρεσία πήρε ήδη 870!!! Τι να πω... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Χαρτί μισθοδοσίας δεν είδα. Είμαι ευκολόπιστη αλλά είναι κι αυτή έγκυρη πηγή. Δεν βγαίνεις πλέον ως εκπαιδευτικός-είτε μόνιμος είτε αναπληρωτής-κυρίως αν είσαι σε άλλη πόλη κι έχεις ενοίκια και μετακινήσεις. Και τονίζω, όχι δεν σε συμφέρει αλλά ΔΕΝ βγαίνεις!!! Άντε να δούμε με τις απεργίες τι θα κάνουμε!!
Παράθεση από: aphrodite στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:55:06 pmΜόνιμη αγγλικού με 5 χρόνια προϋπηρεσία πήρε ήδη 870!!! Τι να πω... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...ειναι δυνατον >:(ν , το ειδες στο χαρτι μισθοδοσιας η απλα κλαίγεται..............κατι που το συνηθιζουμε σαν λαος...................
Με πήραν στη
Η αλήθεια είναι οτι τα πράγματα πάνε συνεχώς προς το χειρότερο...όσο για τους τρίτεκνους, εγώ θαυμάζω ακόμα κ αυτούς που έχουν 1 ή 2 παιδιά, πόσο μάλλον να πάρεις απόφαση κ για τρίτο...οικονομικά και μόνο...Εγώ το κουτάκι δεν το έβαλα, είμαι παντρεμένη και μένω στο νοίκι, οπότε σκέφτηκα ότι για 2 νοίκια ούτε λόγος. Παιδιά δεν έχω, αλλά και ούτε προβλέπεται με τέτοια κατάσταση!
Παράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 03:10:25 pmΗ αλήθεια είναι οτι τα πράγματα πάνε συνεχώς προς το χειρότερο...όσο για τους τρίτεκνους, εγώ θαυμάζω ακόμα κ αυτούς που έχουν 1 ή 2 παιδιά, πόσο μάλλον να πάρεις απόφαση κ για τρίτο...οικονομικά και μόνο...Εγώ το κουτάκι δεν το έβαλα, είμαι παντρεμένη και μένω στο νοίκι, οπότε σκέφτηκα ότι για 2 νοίκια ούτε λόγος. Παιδιά δεν έχω, αλλά και ούτε προβλέπεται με τέτοια κατάσταση! ελπιζω να ηταν σχημα λογου το τελευταιο συναδελφε μην τους επιτρεπουμε να μας στερουν κ την ουσια της ζωης.
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 03:16:44 pmΠαράθεση από: valentina_83 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 03:10:25 pmΗ αλήθεια είναι οτι τα πράγματα πάνε συνεχώς προς το χειρότερο...όσο για τους τρίτεκνους, εγώ θαυμάζω ακόμα κ αυτούς που έχουν 1 ή 2 παιδιά, πόσο μάλλον να πάρεις απόφαση κ για τρίτο...οικονομικά και μόνο...Εγώ το κουτάκι δεν το έβαλα, είμαι παντρεμένη και μένω στο νοίκι, οπότε σκέφτηκα ότι για 2 νοίκια ούτε λόγος. Παιδιά δεν έχω, αλλά και ούτε προβλέπεται με τέτοια κατάσταση! ελπιζω να ηταν σχημα λογου το τελευταιο συναδελφε μην τους επιτρεπουμε να μας στερουν κ την ουσια της ζωης. Συνάδελφε από το στόμα μου το πήρες!!!!Η ευτυχία αυτή των παιδιών και η υγεία μας δεν συγκρίνονται ούτε με τις αναπληρώσεις ούτε με την τρόικα.Και ούτε μπορούν να μπαίνουν αυτά σε καλούπι!Οπότε.......βουυυυυυυυυρρρρρρρρρ
και μενα δεν με πηραν με θεση 150 γιατι βγηκαν λιγα κενα στην ηπειρο ενω περυσι ημουν στην πολη μου.ξερει κανεις αν δεν δεχτεις αμω εχεις τις ιδιες συνεπειες με ακω??