PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Πτυχίο Αγγλικών Bulats
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
6
7
8
9
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πτυχίο Αγγλικών Bulats (Αναγνώστηκε 94001 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
GAUSS
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Πτυχίο Αγγλικών Bulats
«
Απάντηση #70 στις:
Ιουνίου 29, 2014, 01:01:52 pm »
Tweet
210
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:00:55 »
saint
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #71 στις:
Ιουνίου 30, 2014, 02:06:15 am »
ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ 130!! 95 ηταν να δωσεις σε ξενοδοχειο και 130 στο φροντιστηριο.. Μπερδευτηκα, γιατι εδωσα και άλλα λεφτά για να μου ξαναναοικει η πλατφορμα αφου δεν περασα. Το διορθωνω τώρα!
Καταγράφηκε
GAUSS
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #72 στις:
Ιουνίου 30, 2014, 07:53:27 pm »
Από την πλατφόρμα έμεινες ευχαριστημένος? Εννοώ είχε καμμία σχέση με τις εξετάσεις? Ρωτάω γιατι δεν έχω δώσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να βασιστώ μόνο σε αυτή ή να διαβάσω και κάποια άλλα πράγματα πχ την απευθείας on line πλατφόρμα του Bulats (κοστίζει μόνο 10 λίρες...)
Καταγράφηκε
saint
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #73 στις:
Ιουλίου 07, 2014, 01:15:24 pm »
Για να σου ειαμι απολυτα ειλικρινεις ειχε πολλες ομοιοτητες, ειχε κειμενα που σχεδον ηταν ιδια στο reading και το Listening που ομως αυτο εμενα περισσοτερο με δυσκολεψε γιατι ειχα ανασφαλεια, προσπαθουσα να θυμηθω τι ειχα απαντησει στην πλατφορμα και τα εκανα μανταρα!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:00:55 »
desp
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #74 στις:
Αυγούστου 26, 2014, 03:11:59 pm »
Παράθεση από: GAUSS στις Ιουνίου 29, 2014, 01:01:52 pm
210
Καταγράφηκε
GAUSS
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #75 στις:
Αυγούστου 27, 2014, 11:40:15 am »
Δεν έχω δώσει ακόμα εξετάσεις αλλά γενικά άκουσα καλά λόγια για την πλατφόρμα. Από τη στιγμή που το bulats δεν έχει προφορικά και έκθεση νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα της. 10 ώρες μάθημα να κάνεις θα σου βγει πιο πολλά απο ότι η πλατφόρμα. Επιπλέον μαθαίνεις με το ρυθμό σου όποτε θες και όσο θες...
Η πλατφόρμα έχει 2 επίπεδα το ένα σε πάει μέχρι C1 (το τελείωσα) και το άλλο μέχρι C2 (θα το αρχίσω απο εβδομάδα). Περιέχει 20 + 10 μαθήματα και το κάθε μάθημα περιλαμβάνει γραμματική (συνοπτική), reading, listening, exercises και ασκήσεις με λεξιλόγιο. Γενικά το λεξιλόγιο έχει κάποιους οικονομικούς όρους αλλά οχι φοβερά πράγματα. Για κάποιον που ξέρει βασικά Αγγλικά νομίζω είναι ότι πρέπει για επίπεδο
Καταγράφηκε
katerina1981
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #76 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2014, 12:41:56 pm »
Καλημέρα! Σκέφτομαι και εγώ να δώσω το συγκεκριμένο πτυχίο για C2. Μετά από έρευνα στο ιντερνετ αποφάσισα να αγοράσω το Success in BULATS ->Andrew Betsis .Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν έχω καταλάβει: το βιβλίο γράφει ότι περιέχει διάφορα τεστ. Είναι τα ίδια τεστ που κάνουν και στο φροντιστήριο ή πρέπει να πάω φροντιστήριο. Αν διαβάσω μόνο αυτό το βιβλίο είμαι καλυμμένη? Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
giannismell
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #77 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2014, 11:49:50 pm »
παιδια καλησπερα...θα ήθελα να ρωτησω αν αυτο το bulats που εχει εδω(
https://eshop.cambridgeesol.org/Pages/Product.aspx?category=Business%20English(eSOLPublicationCatalogOnNet)&cat=VirtualESOLCatlog&id=IN00000028(eSOLPublicationCatalogOnNet
)) ειναι αυτο που κανουν τα φροντιστηρια ή στα φροντηστηρια κανουν αλλο?ασχετα νε τουσ καθηγητες! και άμα είναι μπορεισ με μονο αυτο να παρεις lower ή χρειαζεται και κανενα βιβλιο για καποιον που είναι κακος προς μετριος!σας παρακαλω αν μπορειτε ας απαντηση καποιος γιατι με ενδιαφερει πολυ!
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2014, 11:54:46 pm από giannismell
»
Καταγράφηκε
GAUSS
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #78 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2014, 10:46:41 pm »
H εδώ πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα φροντιστήρια είναι άλλη. Για κάποιον που το επίπεδο του δεν είναι τουλάχιστον σε
Καταγράφηκε
pati
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #79 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2014, 10:12:49 pm »
Καλησπέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το Bulats και μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει το θέμα στο forum.
Είμαι αρκετά μπερδεμένη μιας και ήδη έχω C1 TOEIC και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το C2 στο Bulats. Με το Τoeic ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μιας και υπήρχε πολύ υλικό στο internet για εξάσκηση ,με το Bulats όμως δεν είναι έτσι από το λίγο που έψαξα. Μήπως τελικά υπάρχει δωρεάν υλικό on line όπως το toeic ή πρέπει μόνο να πληρώσεις; Μένω σε επαρχία και οι καθηγητές γενικά δεν είναι ενημερωμένοι πέρα από τα γνωστά πτυχία.
Η πλατφόρμα που αναφέρετε οι περισσότεροι είναι η
http://www.elearning.edu.gr;
Απ΄ότι είδα στοιχίζει 200 ευρώ, βοηθάει πραγματικά για C2; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Με πόσα λάθη παίρνεις το C2;
Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά πραγματικά πιστεύω για τους περισσότερους από μας που θέλουμε αυτό το επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε για το αν αξίζει, μιας και ο κίνδυνος να πέσουμε ξανά στο C1 είναι πολύ μεγάλος.
Καταγράφηκε
pati
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #80 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2014, 10:13:19 pm »
Καλησπέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το Bulats και μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει το θέμα στο forum.
Είμαι αρκετά μπερδεμένη μιας και ήδη έχω C1 TOEIC και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το C2 στο Bulats. Με το Τoeic ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μιας και υπήρχε πολύ υλικό στο internet για εξάσκηση ,με το Bulats όμως δεν είναι έτσι από το λίγο που έψαξα. Μήπως τελικά υπάρχει δωρεάν υλικό on line όπως το toeic ή πρέπει μόνο να πληρώσεις; Μένω σε επαρχία και οι καθηγητές γενικά δεν είναι ενημερωμένοι πέρα από τα γνωστά πτυχία.
Η πλατφόρμα που αναφέρετε οι περισσότεροι είναι η
http://www.elearning.edu.gr;
Απ΄ότι είδα στοιχίζει 200 ευρώ, βοηθάει πραγματικά για C2; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Με πόσα λάθη παίρνεις το C2;
Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά πραγματικά πιστεύω για τους περισσότερους από μας που θέλουμε αυτό το επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε για το αν αξίζει, μιας και ο κίνδυνος να πέσουμε ξανά στο C1 είναι πολύ μεγάλος.
Καταγράφηκε
Isla
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #81 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2014, 11:03:09 pm »
Όταν λες ότι έχεις το C1 TOEIC, εννοείς το κανονικό C1 ή αυτό που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ?
Καταγράφηκε
pati
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #82 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2014, 12:09:46 am »
Απ΄ό,τι θυμάμαι το score στο Toeic για C1 είναι από 795-900 και αυτό αναγνωρίζει και ο Ασεπ. Έπιασα 880, δεν ξέρω τί εννοείς όταν λες "το κανονικό", ίσως δεν είμαι ενημερωμένη.... Εκτός αν εννοείς ότι μπορεί κάποιος να ξεπεράσει το 905 και να πιστοποιείται για C2 , όχι όμως για τον Ασεπ....Γι΄αυτό ενδιαφέρομαι για το Bulats, γνωρίζεις κάτι γι΄αυτό;
Πάντως και στο Τoeic για 5 ερωτήσεις δεν έφτασα το C2 και δεν ήταν θέμα γνώσεων, ήταν καθαρά θέμα χρόνου, δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, πρόλαβα μόνο να ρίξω μια ματιά στα δυο τελευταία reading παρόλο που είχα εξασκηθεί με ό,τι υπήρχε στο internet. Με το bulats γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοια πίεση χρόνου;
Καταγράφηκε
Isla
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #83 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2014, 12:18:54 am »
Διεθνώς το επίπεδο C1 στο TOEIC είναι από το σκορ 945 και πάνω, ενώ C2 θεωρείται μόνο το 990 (όλες οι ερωτήσεις σωστές χωρίς ούτε ένα λάθος). Ο ΑΣΕΠ σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία αναγνωρίζει ως C1 σκορ που στην πραγματικότητα αντιστοιχούν στο επίπεδο B2.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι πως αν έχεις πιάσει 880 στο TOEIC είσαι αντικειμενικά πολύ μακριά από το C2.
Για του λόγου το αληθές:
http://www.upce.cz/jc/certifikaty/toeic/can-do.pdf
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
4
5
6
7
8