0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα και εσυ, πηγες και ξεσκεπασες την απατη του...τι περιμενες?...
εγώ το έχω παρει και μάλιστα το γ2 επίπεδο..θέλει πολύ διαβασμα δεν είναι καθόλου εύκολο
Παράθεση από: valentino στις Απριλίου 09, 2012, 08:02:08 pmεγώ το έχω παρει και μάλιστα το γ2 επίπεδο..θέλει πολύ διαβασμα δεν είναι καθόλου εύκολοΟπως ανεφερα επιασα
Παράθεση από: bambino στις Απριλίου 09, 2012, 08:11:11 pmΠαράθεση από: valentino στις Απριλίου 09, 2012, 08:02:08 pmεγώ το έχω παρει και μάλιστα το γ2 επίπεδο..θέλει πολύ διαβασμα δεν είναι καθόλου εύκολοΟπως ανεφερα επιασα
Θέλω πληροφορίες για το Bulats...
Υπάρχουν βιβλία τα οποία μπορώ να διαβάσω μόνη μου;;;
Ρώτησα και σε φρονστιστήριο αλλά μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα και πολλές οι ώρες ....
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει;;;;;
Παράθεση από: Iris_ στις Μαΐου 16, 2012, 09:26:04 pmΘέλω πληροφορίες για το Bulats...http://www.bulats.org/Παράθεση από: Iris_ στις Μαΐου 16, 2012, 09:26:04 pmΥπάρχουν βιβλία τα οποία μπορώ να διαβάσω μόνη μου;;;Υποθέτω, αν και δε μπορώ να γνωρίζω το επίπεδο γλωσσομάθειας που είσαι, ούτε αυτό στο οποίο επιθυμείς να εξεταστείς. Επιφυλάσσομαι επίσης για το κατά πόσο μπορεί ο καθένας να μάθει να εκφράζεται προφορικά και γραπτά μέσα από την κατ' ιδίαν ανάγνωση και χωρίς επαφή με άλλους ομιλητές της γλώσσας. Παράθεση από: Iris_ στις Μαΐου 16, 2012, 09:26:04 pmΡώτησα και σε φρονστιστήριο αλλά μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα και πολλές οι ώρες .... Θα έπρεπε, ίσως, να τα δίνουν τα πιστοποιητικά σαν τα απολυτήρια Γυμνασίου. Ήθελαν, οι αισχροί, και να προετοιμάζεσαι για το μάθημα;Παράθεση από: Iris_ στις Μαΐου 16, 2012, 09:26:04 pmΜπορεί κάποιος να με ενημερώσει;;;;;Λέμε και παρακαλώ. Δείχνει αγωγή και αντισταθμίζει, μερικώς, την εντύπωση που προξενούν τα πέντε ερωτηματικά στη σειρά.