*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟ  (Αναγνώστηκε 6946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟ
« στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:28:32 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι.

Αν και είμαι μόνιμη από το 2005 έχω κάθε χρόνο την αγωνία για τους συναδέλφους και φίλους αναπληρωτες που έχουνε 30 και 24 μήνες που έχουνε πετύχει στον ΑΣΕΠ και είναι ακόμα ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ.

Από συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη έχω πληροφορίες ότι προσφεύγουν δικαστικά ομαδικά για να πιέσουνε την κατάσταση. Παρομοίως πολλοί συνάδελφοι στην Αθήνα προσφεύγουν ανα κλάδο και σε κατηγορίες 30μηνοι, 24μηνοι  ή ΑΣΕΠ 2008 συγκεντρώνουν τα δικαιολογητικά τους για να κάνουν ομαδικές προσφυγές, για να μην περάσει αυτή η πολιτική.

Αγαπητοί συνάδελφοι αν τυχόν ενδιαφέρεστε για προσφυγή επικοινωνήστε στο e-mail gretel_tale@yahoo.gr
στέλνοντας τα στοιχεία σας. Ονοματεπώνυμο, κλάδο, προϋπηρεσία, ΑΣΕΠ, τηλέφωνα επικοινωνίας.

υ.γ. Εχω την αμυδρή εντύπωση ότι η υπουργός εχει μία έκδηλη απέχθεια για τους εκπαιδευτικούς. Είναι η ιδέα μου ή πιστεύετε το ίδιο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:38:31 »

Αποσυνδεδεμένος mara_arv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:09:14 pm »
Έχω διαβάσει σε άλλο site για ομαδική προσφυγή που κάνουνε. Με ενοχλούσε κάπως, όπως και άλλους συναδέλφους από επαρχία, το ότι οι περισσότεροι ήταν από Αθήνα και ένιωθα ανασφάλεια στην ιδέα ότι δε θα μπορούσα εύκολα να έρθω σε προσωπική επαφή με τον δικηγόρο ή με κάποιον από τους υπεύθυνους σε περίπτωση που χρειαζόμουν κάποια διευκρίνιση ή ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Είμαι αδιόριστη,  ΠΕ2, 24μηνο + ΑΣΕΠ

Σε παρακαλώ απάντησε στο μέιλ που θα σου στείλω με τα στοιχεία μου, σχετικά με τα δικαιολογητικά, το ποσό, τη διαδικασία και τα στοιχεία του δικηγόρου.

Σ' ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:24:24 pm »
μπορει να μη " μου κοβει " και πολυ και γι αυτο αδυνατω να καταλαβω την πρακτικη χρησιμοτητα ολων αυτων των κινησεων μεσω - αδρα αμοιβομενων - δικηγορων...(ακουσα κατι για 400 ευρω/ κεφαλι σε μια περιπτωση 24μηνου)
μ ολο το σεβασμο, μου φαινεται πιο πολυ κινηση εντυπωσιασμου και "αυτοικανοποιησης", για εναν αγωνα που θυμιζει οδομαχιες μικροομαδων διαδηλωτων με αυρες και τεθωρακισμενα της αστυνομιας. οσο δεν ενωνονται στη λεωφορο να κανουν το μεγαλο "ντου" και να αναποδογυρισουν τις αυρες και να παρουν στο κυνηγι, τοσο θα γινονται ευκολος στοχος στα δακρυγονα και τα σκυλια...

επι του πρακτεου, για το 24μηνο, οσο υπαρχει το "με βαση τις αναγκες της υπηρεσιας" , θα εχει πατημα το υπουργειο να κανει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με νομοθετικη καλυψη, αφηνοντας τους δικηγορους να σκιζουν τα ιματια τους οτι "κατι θα γινει...   ειμαστε σε καλο σταδιο...ασκειται πιεση..."

το μονο ορατο για μενα αποτελεσμα θα ειναι η αναδρομικη αναγνωριση ( προυπηρεσια, μισθολογικα, αποζημιωση ) των διοριστεων , που εμειναν εκτος φετος.

ολες οι αλλες περιπτωσεις μου φαινονται χωρις αμεσο και πρακτικο "οφελος" ( πλην δικηγορων, βεβαιως βεβαιως...)

Αποσυνδεδεμένος m1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:33:10 pm »
μπορει να μη " μου κοβει " και πολυ και γι αυτο αδυνατω να καταλαβω την πρακτικη χρησιμοτητα ολων αυτων των κινησεων μεσω - αδρα αμοιβομενων - δικηγορων...(ακουσα κατι για 400 ευρω/ κεφαλι σε μια περιπτωση 24μηνου)
μ ολο το σεβασμο, μου φαινεται πιο πολυ κινηση εντυπωσιασμου και "αυτοικανοποιησης", για εναν αγωνα που θυμιζει οδομαχιες μικροομαδων διαδηλωτων με αυρες και τεθωρακισμενα της αστυνομιας. οσο δεν ενωνονται στη λεωφορο να κανουν το μεγαλο "ντου" και να αναποδογυρισουν τις αυρες και να παρουν στο κυνηγι, τοσο θα γινονται ευκολος στοχος στα δακρυγονα και τα σκυλια...

επι του πρακτεου, για το 24μηνο, οσο υπαρχει το "με βαση τις αναγκες της υπηρεσιας" , θα εχει πατημα το υπουργειο να κανει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με νομοθετικη καλυψη, αφηνοντας τους δικηγορους να σκιζουν τα ιματια τους οτι "κατι θα γινει...   ειμαστε σε καλο σταδιο...ασκειται πιεση..."

το μονο ορατο για μενα αποτελεσμα θα ειναι η αναδρομικη αναγνωριση ( προυπηρεσια, μισθολογικα, αποζημιωση ) των διοριστεων , που εμειναν εκτος φετος.

ολες οι αλλες περιπτωσεις μου φαινονται χωρις αμεσο και πρακτικο "οφελος" ( πλην δικηγορων, βεβαιως βεβαιως...)
Καταρχην το ποσο ειναι 170 ευρω και αξιζει κανεις να το προσφερει προσπαθωντας για την υλικη και ηθικη δικαιωση του. Αν δεν αγωνιστουμε ολοι οσοι θιγομαστε, δεν θα  υπαρξει αποτελεσμα γιατι στη ζωη τιποτε δεν χαριζεται. Πληροφοριες στο www.eikositetramino.blogspot.com.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:38:31 »

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:33:38 pm »
Aγαπητέ φίλε kozzi1 θα συμφωνήσω μαζί σου ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ. Οι συνάδελφοι που προσφύγανε ανάλογα με τον αριθμό που μαζεύτηκαν πλήρωσαν από 70 - 200 ευρώ το περισσότερο ανάλογα με το πόσοι συγκεντρώθηκαν γιατί η προσφυγή από ότι κατάλαβα είναι συγκεκριμένη.

Και επειδή όπως έχω προαναφέρει είμαι μόνιμη από το 2005, τότε κάναμε προσφυγή ομαδικά για το επίδομα των 174 ευρώ που είχαν πάρει όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκτός από μας -πάντα στην απέξω βλέπεις- οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι που το κάνανε το πήρανε και αναδρομικά.... ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. Αλλά η αδράνεια ήτανε κατασστροφική τότε. Πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να ξυπνήσουμε και να κάνουμε προσφυγή. Οι υπόλοιποι Δ.Υ. κάνανε και το πήρανε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:44:51 pm από GRETEL »

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:39:24 pm »
Aγαπητέ φίλε kozzi1 θα συμφωνήσω μαζί σου ΔΙΑΦΟΝΩΝΤΑΣ. Οι συνάδελφοι που προσφύγανε ανάλογα με τον αριθμό που μαζεύτηκαν πλήρωσαν από 70 - 200 ευρώ το περισσότερο ανάλογα με το πόσοι συγκεντρώθηκαν γιατί η προσφυγή από ότι κατάλαβα είναι συγκεκριμένη.

Και επειδή όπως έχω προαναφέρει είμαι μόνιμη από το 2005, τότε κάναμε προσφυγή ομαδικά για το επίδομα των 174 ευρώ που είχαν πάρει όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκτός από μας -πάντα στην απέξω βλέπεις- οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι που το κάνανε το πήρανε και αναδρομικά.... ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. Αλλά η αδράνεια ήτανε κατασστροφική τότε. Πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να ξυπνήσουμε και να κάνουμε προσφυγή. Οι υπόλοιποι Δ.Υ. κάνανε και το πήρανε.
μα, αυτο ακριβως ειπα...η δικαιωση θα ειναι για τους -λιγους / πολλους - διοριστεους που αφησε εκτος...
για ολους ΕΜΑΣ των αλλων "πινακων" ειναι θεμα τιμης πια, να μην καταθεσουμε τα οπλα. πρακτικα οφελη δε βλεπω με αυτην τη μορφη "πιεσης". το επιδομα των 176 ειχε και δεδικασμενο...

Καταρχην το ποσο ειναι 170 ευρω και αξιζει κανεις να το προσφερει προσπαθωντας για την υλικη και ηθικη δικαιωση του. Αν δεν αγωνιστουμε ολοι οσοι θιγομαστε, δεν θα  υπαρξει αποτελεσμα γιατι στη ζωη τιποτε δεν χαριζεται. Πληροφοριες στο www.eikositetramino.blogspot.com.

ακριβως !!  γι αυτο δε βλεπω λυσεις στο divide et regna ...

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:43:03 pm »
Αγαπητή m1969 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Το παρόν τόπικ αφορά μόνο τη βόρεια Ελλάδα, συναδέλφους όπως η mara_arv που προέρχεται από την βόρεια ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:45:41 pm »
χμ...κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.... ( μονολογω, μη δινετε σημασια,  βορειοι και νοτιοι )

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:51:42 pm »
χμ...κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.... ( μονολογω, μη δινετε σημασια,  βορειοι και νοτιοι )

Τι έχουν οι αναπληρωτές της βορείου Ελλάδας, που δεν έχουν οι της κεντρικής ή νότιας;
Και πόσο βόρεια εννοούν; Από Λάρισα και επάνω ή πιο βόρεια; Εκτός συνόρων; ???

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:53:19 pm »

Τι έχουν οι αναπληρωτές της βορείου Ελλάδας, που δεν έχουν οι της κεντρικής ή νότιας;

σσσ....τοιχο τοιχο...

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:54:37 pm »
kozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:57:09 pm »
kozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:58:16 pm »

Λολ???? Εννοείται αν θέλεις να δεις τον δικηγόρο σου face to face να μη χρειάζεται να κάνεις 5 ώρες ταξίδι.

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:59:46 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182689
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)