0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει να μη " μου κοβει " και πολυ και γι αυτο αδυνατω να καταλαβω την πρακτικη χρησιμοτητα ολων αυτων των κινησεων μεσω - αδρα αμοιβομενων - δικηγορων...(ακουσα κατι για 400 ευρω/ κεφαλι σε μια περιπτωση 24μηνου) μ ολο το σεβασμο, μου φαινεται πιο πολυ κινηση εντυπωσιασμου και "αυτοικανοποιησης", για εναν αγωνα που θυμιζει οδομαχιες μικροομαδων διαδηλωτων με αυρες και τεθωρακισμενα της αστυνομιας. οσο δεν ενωνονται στη λεωφορο να κανουν το μεγαλο "ντου" και να αναποδογυρισουν τις αυρες και να παρουν στο κυνηγι, τοσο θα γινονται ευκολος στοχος στα δακρυγονα και τα σκυλια...επι του πρακτεου, για το 24μηνο, οσο υπαρχει το "με βαση τις αναγκες της υπηρεσιας" , θα εχει πατημα το υπουργειο να κανει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με νομοθετικη καλυψη, αφηνοντας τους δικηγορους να σκιζουν τα ιματια τους οτι "κατι θα γινει... ειμαστε σε καλο σταδιο...ασκειται πιεση..."το μονο ορατο για μενα αποτελεσμα θα ειναι η αναδρομικη αναγνωριση ( προυπηρεσια, μισθολογικα, αποζημιωση ) των διοριστεων , που εμειναν εκτος φετος.ολες οι αλλες περιπτωσεις μου φαινονται χωρις αμεσο και πρακτικο "οφελος" ( πλην δικηγορων, βεβαιως βεβαιως...)
Aγαπητέ φίλε kozzi1 θα συμφωνήσω μαζί σου ΔΙΑΦΟΝΩΝΤΑΣ. Οι συνάδελφοι που προσφύγανε ανάλογα με τον αριθμό που μαζεύτηκαν πλήρωσαν από 70 - 200 ευρώ το περισσότερο ανάλογα με το πόσοι συγκεντρώθηκαν γιατί η προσφυγή από ότι κατάλαβα είναι συγκεκριμένη.Και επειδή όπως έχω προαναφέρει είμαι μόνιμη από το 2005, τότε κάναμε προσφυγή ομαδικά για το επίδομα των 174 ευρώ που είχαν πάρει όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκτός από μας -πάντα στην απέξω βλέπεις- οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι που το κάνανε το πήρανε και αναδρομικά.... ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. Αλλά η αδράνεια ήτανε κατασστροφική τότε. Πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να ξυπνήσουμε και να κάνουμε προσφυγή. Οι υπόλοιποι Δ.Υ. κάνανε και το πήρανε.
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:24:24 pmμπορει να μη " μου κοβει " και πολυ και γι αυτο αδυνατω να καταλαβω την πρακτικη χρησιμοτητα ολων αυτων των κινησεων μεσω - αδρα αμοιβομενων - δικηγορων...(ακουσα κατι για 400 ευρω/ κεφαλι σε μια περιπτωση 24μηνου) μ ολο το σεβασμο, μου φαινεται πιο πολυ κινηση εντυπωσιασμου και "αυτοικανοποιησης", για εναν αγωνα που θυμιζει οδομαχιες μικροομαδων διαδηλωτων με αυρες και τεθωρακισμενα της αστυνομιας. οσο δεν ενωνονται στη λεωφορο να κανουν το μεγαλο "ντου" και να αναποδογυρισουν τις αυρες και να παρουν στο κυνηγι, τοσο θα γινονται ευκολος στοχος στα δακρυγονα και τα σκυλια...επι του πρακτεου, για το 24μηνο, οσο υπαρχει το "με βαση τις αναγκες της υπηρεσιας" , θα εχει πατημα το υπουργειο να κανει Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με νομοθετικη καλυψη, αφηνοντας τους δικηγορους να σκιζουν τα ιματια τους οτι "κατι θα γινει... ειμαστε σε καλο σταδιο...ασκειται πιεση..."το μονο ορατο για μενα αποτελεσμα θα ειναι η αναδρομικη αναγνωριση ( προυπηρεσια, μισθολογικα, αποζημιωση ) των διοριστεων , που εμειναν εκτος φετος.ολες οι αλλες περιπτωσεις μου φαινονται χωρις αμεσο και πρακτικο "οφελος" ( πλην δικηγορων, βεβαιως βεβαιως...)Καταρχην το ποσο ειναι 170 ευρω και αξιζει κανεις να το προσφερει προσπαθωντας για την υλικη και ηθικη δικαιωση του. Αν δεν αγωνιστουμε ολοι οσοι θιγομαστε, δεν θα υπαρξει αποτελεσμα γιατι στη ζωη τιποτε δεν χαριζεται. Πληροφοριες στο www.eikositetramino.blogspot.com.
χμ...κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.... ( μονολογω, μη δινετε σημασια, βορειοι και νοτιοι )
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:45:41 pmχμ...κατι ειναι σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.... ( μονολογω, μη δινετε σημασια, βορειοι και νοτιοι )Τι έχουν οι αναπληρωτές της βορείου Ελλάδας, που δεν έχουν οι της κεντρικής ή νότιας;Και πόσο βόρεια εννοούν; Από Λάρισα και επάνω ή πιο βόρεια; Εκτός συνόρων;
kozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.
Παράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:54:37 pmkozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.