0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγχαρητήρια σε όσες πέρασαν. καλή δύναμη σε αυτές που έμειναν. έχω άλλες 300 τώρα μπροστά μου και δήλωσα μόνο θεσσαλονίκη, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν λέτε?
εδώ και γω με θέση 1700.θέλω να ελπίζω πως φέτος θα καταφέρω να φύγω.τα σημερινά νέα με γέμισαν ελπίδες!!!
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:08:41 amεδώ και γω με θέση 1700.θέλω να ελπίζω πως φέτος θα καταφέρω να φύγω.τα σημερινά νέα με γέμισαν ελπίδες!!!Κοίτα λογικά να το πάρεις έχουν δώσει διορία μέχρι Δευτέρα.Μόλις τελειώσουν οι τοποθετήσεις της α φάσης,θα ακολουθήσει η β.Σε 4-5 μέρες πιστεύω μετά τον αγιασμό θα πρέπει να αναμένετε νεότερα....
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:37:37 amΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:08:41 amεδώ και γω με θέση 1700.θέλω να ελπίζω πως φέτος θα καταφέρω να φύγω.τα σημερινά νέα με γέμισαν ελπίδες!!!Κοίτα λογικά να το πάρεις έχουν δώσει διορία μέχρι Δευτέρα.Μόλις τελειώσουν οι τοποθετήσεις της α φάσης,θα ακολουθήσει η β.Σε 4-5 μέρες πιστεύω μετά τον αγιασμό θα πρέπει να αναμένετε νεότερα....βρε κορίτσια καλά κάνω και ελπίζω ή πάλι θ απογοητευτώ???δεν ξέρω τι να κάνω??να ψάξω για δουλειά ή να περιμένω???
Αυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!
να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?έχω φτιάξει εναν πίνακα με τις θέσεις μετά την α φάση.πως μπορώ να τον ανεβάσω??
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:49:36 amΑυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!Lila_76 έχεις γλυκάνει λίγο με την Αννούλα μετά το αποψινό, ή μου φαίνεται;!
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:51:21 amνα ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?έχω φτιάξει εναν πίνακα με τις θέσεις μετά την α φάση.πως μπορώ να τον ανεβάσω??Πας εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item359και πατάς προσθήκη αρχείου. Θα περιμένεις λίγες ώρες να ελέγξει κάποιος το αρχείο σου μέχρι να δημοσιοποιηθεί.