*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153317 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:27:22 am »
συγχαρητήρια σε όσες πέρασαν. καλή δύναμη σε αυτές που έμειναν. έχω άλλες 300 τώρα μπροστά μου και δήλωσα μόνο θεσσαλονίκη, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν λέτε?
αν βγαλει κενα η Θεσσαλονικη πολυ πιθανο ειναι. Εισαι κοντα στο 1600?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:32:40 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:37:37 am »
εδώ και γω με θέση 1700.θέλω να ελπίζω πως φέτος θα καταφέρω να φύγω.τα σημερινά νέα με γέμισαν ελπίδες!!!
Κοίτα λογικά να το πάρεις έχουν δώσει διορία μέχρι Δευτέρα.Μόλις τελειώσουν οι τοποθετήσεις της α φάσης,θα ακολουθήσει η β.Σε 4-5 μέρες πιστεύω μετά τον αγιασμό θα πρέπει να αναμένετε νεότερα....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:38:06 am »
ναι, 1595. έχω διαβάσει ότι έχει πολλά κενά στη θεσσαλονίκη αλλά από τους 1304 μέτρησα μόνο 23... λίγα μου φάνηκαν αλλά ποτέ δεν ξέρεις. τουλάχιστον ας φτάσει στη σειρά μου να λέω κι εγώ ότι μια φορά κι έναν καιρό είχα μια επιτυχία και ας μη με καλέσει. πέρσυ έμεινα εκτός για πολύ λίγα άτομα :( :( :(  που μπορούμε να μάθουμε τα κενα? ή μήπως δεν έχουν βγει ακόμα?
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:43:11 am »
εδώ και γω με θέση 1700.θέλω να ελπίζω πως φέτος θα καταφέρω να φύγω.τα σημερινά νέα με γέμισαν ελπίδες!!!
Κοίτα λογικά να το πάρεις έχουν δώσει διορία μέχρι Δευτέρα.Μόλις τελειώσουν οι τοποθετήσεις της α φάσης,θα ακολουθήσει η β.Σε 4-5 μέρες πιστεύω μετά τον αγιασμό θα πρέπει να αναμένετε νεότερα....
βρε κορίτσια καλά κάνω και ελπίζω ή πάλι θ απογοητευτώ???δεν ξέρω τι να κάνω??να ψάξω για δουλειά ή να περιμένω???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:32:40 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:49:36 am »
Αυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:50:48 am »
Μετα κ τα σημερινά υπέροχα νέα κ θέση 1649 (αρχική) θέλω να πιστεύω οτι θα με καλέσουν σύντομα!Το ελπίζω τουλάχιστον γιατί με το υπουργείο που μπλέξαμε δεν ξέρεις ποτε!!Καλή αρχή σε αυτούς που διοριστηκαν κ καλά αποτελέσματα σ'εμας που μειναμε...

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:51:21 am »
να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?έχω φτιάξει εναν πίνακα με τις θέσεις μετά την α φάση.πως μπορώ να τον ανεβάσω??

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:51:31 am »
βρε κορίτσια καλά κάνω και ελπίζω ή πάλι θ απογοητευτώ???δεν ξέρω τι να κάνω??να ψάξω για δουλειά ή να περιμένω???
Φυσικά και να περιμένεις! Θέλεις άλλες 428 θέσεις για να πας, δηλαδή, 428+49 τρίτεκνους. Φυσικά και έχεις πολλές ελπίδες!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:53:13 am από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:53:44 am »
Παρεπιπτόντως πρέπει να είμαι η μόνη που δεν θέλω να με πάρουν στην πρώτη μου επιλογή... :P :D

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:54:56 am »
Αυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!
ειλικρινά εύχομαι να πάρει όσους περισσότερους γίνεται.έχουμε ανάγκη όλοι τη φετινή αναπλήρωση.μακάρι το όνειρο πολλών ακόμα να πραγματοποιηθεί.σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Lila_76.καλή τύχη και σε σένα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:56:29 am »
Lila_76 έχεις γλυκάνει λίγο με την Αννούλα μετά το αποψινό, ή μου φαίνεται;! ;)
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:59:59 am »
να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?έχω φτιάξει εναν πίνακα με τις θέσεις μετά την α φάση.πως μπορώ να τον ανεβάσω??
Πας εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item359
και πατάς προσθήκη αρχείου. Θα περιμένεις λίγες ώρες να ελέγξει κάποιος το αρχείο σου μέχρι να δημοσιοποιηθεί.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:02:11 am »
Lila_76 έχεις γλυκάνει λίγο με την Αννούλα μετά το αποψινό, ή μου φαίνεται;! ;)
Δημητρούλα,θα γλύκαινα αν είχαμε αυτή τη στιγμή 1304 οργανικές νηπιαγωγών....Με αυτή που μπλέξαμε με βλέπω να καταντάω....γερόλυκος της αναπλήρωσης!!!!! >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:03:16 am »
Πας εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item359
και πατάς προσθήκη αρχείου. Θα περιμένεις λίγες ώρες να ελέγξει κάποιος το αρχείο σου μέχρι να δημοσιοποιηθεί.
το βρήκα τελικά..σ ευχαριστώ..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144