0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω να δεχτω βρε παιδια πως τα δικα μας κενα ειναι 360+1300 1660 +350 που διορισε 2000 δηλαδη 500 ατομα λιγοτερα απο απο τις προηγουμενες χρονιες καλα οι δασκαλοι που καθε χρονο δεν εφταναν θα μεινουν εκτος? κι οπως τα λεει πανω απο 1500 δασκαλοι!!Ακομα θυμαμαι δηλωση του Μπρατη πριν λιγο καιρο πως οι δασκαλοι που ειναι στον πινακα θα χρειαστουν ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!κατι που συμβαινει ολα τα τελευταια χρονια!!!!!Εγω θα συνιστουσα ψυχραιμια σε μια εβδομαδα πιστευω πως ολες αυτες οι δηλωσεις θα διαψευστουν!!!Κι εξακολουθω να ρωταω ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ 25000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αν δεν υπαρχουν οι αναγκες???
Εγω να δεχτω βρε παιδια πως τα δικα μας κενα ειναι 360+1300 1660 +350 που διορισε 2000 δηλαδη 500 ατομα λιγοτερα απο απο τις προηγουμενες χρονιες καλα οι δασκαλοι που καθε χρονο δεν εφταναν θα μεινουν εκτος? κι οπως τα λεει πανω απο 1500 δασκαλοι!!Ακομα θυμαμαι δηλωση του Μπρατη πριν λιγο καιρο πως οι δασκαλοι που ειναι στον πινακα θα χρειαστουν ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!κατι που συμβαινει ολα τα τελευταια χρονια!!!!!Εγω θα συνιστουσα ψυχραιμια σε μια εβδομαδα πιστευω πως ολες αυτες οι δηλωσεις θα διαψευστουν!!!Κι εξακολουθω να ρωταω ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ 25000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αν δεν υπαρχουν οι αναγκες??? Όσον αφορά τις 25000 πιστώσεις, μην ξεχνάς fefyp ότι 15500 από αυτές αφορούν αναπληρωτές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας μαζί. Οι υπόλοιπες 10.800 και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος αφορούν ωρομισθίους. Τα νούμερα αυτά επίσημα τα είχε βγάλει το υπουργείο και μάλιστα τότε είχε πει η Χριστοφιλοπούλου το ανεκδιήγητο ότι μπορεί και να μην χρειαστούν όλες αυτές οι πιστώσεις. Από τις 15500 πιστώσεις είχαν πει ότι οι 7000 και κάτι πάνε στην πρωτοβάθμια (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο και στο λέω χοντρικά), δηλαδη για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί. Έστω σου λέω εγώ ότι τις χρησιμοποιούν όλες. Αν σκεφτείς τώρα ότι οι δάσκαλοι συνολικά , αυτοί δηλαδή που έχουν προυπηρεσία, αυτοί που δεν έχουν και αυτοί που θα πάρουν πτυχίο το Σεπτέμβρη ανέρχονται σε 5000 κάτι, και τους πάρουν όλους αυτούς για εμάς τους νηπιαγωγούς συνολικά μένουν 2000 πιστώσεις.
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:21:19 pmΕγω να δεχτω βρε παιδια πως τα δικα μας κενα ειναι 360+1300 1660 +350 που διορισε 2000 δηλαδη 500 ατομα λιγοτερα απο απο τις προηγουμενες χρονιες καλα οι δασκαλοι που καθε χρονο δεν εφταναν θα μεινουν εκτος? κι οπως τα λεει πανω απο 1500 δασκαλοι!!Ακομα θυμαμαι δηλωση του Μπρατη πριν λιγο καιρο πως οι δασκαλοι που ειναι στον πινακα θα χρειαστουν ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!κατι που συμβαινει ολα τα τελευταια χρονια!!!!!Εγω θα συνιστουσα ψυχραιμια σε μια εβδομαδα πιστευω πως ολες αυτες οι δηλωσεις θα διαψευστουν!!!Κι εξακολουθω να ρωταω ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ 25000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αν δεν υπαρχουν οι αναγκες??? Όσον αφορά τις 25000 πιστώσεις, μην ξεχνάς fefyp ότι 15500 από αυτές αφορούν αναπληρωτές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας μαζί. Οι υπόλοιπες 10.800 και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος αφορούν ωρομισθίους. Τα νούμερα αυτά επίσημα τα είχε βγάλει το υπουργείο και μάλιστα τότε είχε πει η Χριστοφιλοπούλου το ανεκδιήγητο ότι μπορεί και να μην χρειαστούν όλες αυτές οι πιστώσεις. Από τις 15500 πιστώσεις είχαν πει ότι οι 7000 και κάτι πάνε στην πρωτοβάθμια (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο και στο λέω χοντρικά), δηλαδη για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί. Έστω σου λέω εγώ ότι τις χρησιμοποιούν όλες. Αν σκεφτείς τώρα ότι οι δάσκαλοι συνολικά , αυτοί δηλαδή που έχουν προυπηρεσία, αυτοί που δεν έχουν και αυτοί που θα πάρουν πτυχίο το Σεπτέμβρη ανέρχονται σε 5000 κάτι, και τους πάρουν όλους αυτούς για εμάς τους νηπιαγωγούς συνολικά μένουν 2000 πιστώσεις.οι πιστωσεισ ηταν 7817 αρα 5000δασκαλοι 2800 νηπιαγωγοι αλλα εγω σου λεω δεν ισχυει και πραγματι θα παρει 7000+5000 απο αποσπασεις 12000 οσους και περυσι!!!!!οι 23000 συνταξεις και οι 2500 λιγοτεροι διορισμοι δεν υπολογιζονται ή καλυτερα ΠΩΣ υπολογιζονται??
τι λες βρε παιδι μου πηραν 15500 πιστωσεις αναπληρωτων κ 10000 ωρομησθιων, οι συνταξεις εφταναν τις 23000 και οι αναπληρωτες περυσι ηταν 11000 αρα 23000+11000 εχουμε 33000 λογικα κενα!! Γυρισαν και 5000 εκπαιδευτικους αρα 28.000 κενα!!!! για να ξεκινησουν ειπαν πως χρειαζονταν 7500 διορισμους εκαναν 5000 διορισμους αναπληρωτων και τωρα χρειαζονται μονο αλλους 2600 αρα 7500 ολο ολα τα κενα τους Και τοτε καλε τις πιστωσεις τι της ζητησε η Διαμαντω???για μισθο στην Φωφη??? κ πριν 2 μηνες δηλωνε πως δεν θα επαιρνε ουτε το 70% των αναπληρωτων ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??/ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ