*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153286 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #308 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:02:00 pm »
Συγνώμη...και πού τα ξέρει αυτή τα κενά;;;
Εγώ πήγα να κάνω ανάληψη σήμερα και δε τα ήξερε ούτε ο προϊστάμενος.
Μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Όπως είπε την άλλη φορά στην Τσαπανίδου και τραβούσα τα μαλλιά μου:
"30..30..Πού το ακούσατε για 30 παιδιά στην τάξη;; Δεν υπάρχει κανένα χαρτί του Υπουργείου να λέει για 30 παιδιά"!
Είναι τρελή;;; Στο νομοσχέδιο μέσα το λέει!!! Εντάξει όχι για την Πρωτοβάθμια, αλλά για τη Δευτεροβάθμια ναι!
Εκείνη την ώρα όμως δε μιλούσε μόνο για την Πρωτοβάθμια...
Τι επικοινωνιακά τρικ είναι αυτά!!!
Αααααχ!!!!!!
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:02 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:08:49 pm »
Παιδια απλα μαθηματικα ειναι!!!
Τα κενα ειναι πολλυ περισσοτερα. Χαλαρώστε και μην ακουτε λογια του αερα. Σε δεκα μερες θα δειτε που θα το θυμοναστε και θα γελαμε. Τα κενα ειναι πααααααααααααρα πολλα!!

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:13:34 pm »
παιδιά στο νομό που με ενδιαφέρει είχαν παρουσιάσει 30 κενά, το είχε γράψει η τοπική εφημερίδα πριν βγει η Α φαση) και μέτρησα από τον πινακα της Αφασης και τα είχε καλύψει και τα 30
κι εγώ πιστεύω ότι το μαξιμουμ να παρει αλλα 400 ατομα ολη τη χρονιά
μακαρι να βγω ψευτρα

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:21:19 pm »
Εγω να δεχτω βρε παιδια πως τα δικα μας κενα ειναι 360+1300 1660 +350 που διορισε 2000 δηλαδη 500 ατομα λιγοτερα :o :o :o :o απο απο τις προηγουμενες χρονιες καλα οι δασκαλοι που καθε χρονο δεν εφταναν θα μεινουν εκτος? κι οπως τα λεει πανω απο 1500 δασκαλοι!!Ακομα θυμαμαι δηλωση του Μπρατη πριν λιγο καιρο πως οι δασκαλοι που ειναι στον πινακα θα χρειαστουν ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!κατι που συμβαινει ολα τα τελευταια χρονια!!!!!
Εγω θα συνιστουσα ψυχραιμια σε μια εβδομαδα πιστευω πως ολες αυτες οι δηλωσεις θα διαψευστουν!!!
Κι εξακολουθω να ρωταω ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ 25000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αν δεν υπαρχουν οι αναγκες???????????? :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:52:02 »

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:23:21 pm »
τι απαισιοδοξία είναι αυτή: Μπλόκαρα .....

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:25:23 pm »
Εγω να δεχτω βρε παιδια πως τα δικα μας κενα ειναι 360+1300 1660 +350 που διορισε 2000 δηλαδη 500 ατομα λιγοτερα :o :o :o :o απο απο τις προηγουμενες χρονιες καλα οι δασκαλοι που καθε χρονο δεν εφταναν θα μεινουν εκτος? κι οπως τα λεει πανω απο 1500 δασκαλοι!!Ακομα θυμαμαι δηλωση του Μπρατη πριν λιγο καιρο πως οι δασκαλοι που ειναι στον πινακα θα χρειαστουν ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!κατι που συμβαινει ολα τα τελευταια χρονια!!!!!
Εγω θα συνιστουσα ψυχραιμια σε μια εβδομαδα πιστευω πως ολες αυτες οι δηλωσεις θα διαψευστουν!!!
Κι εξακολουθω να ρωταω ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ 25000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αν δεν υπαρχουν οι αναγκες???????????? :o :o :o :o
Συμφωνώ και μεχρι να δω γραμμένο τον αριθμό από την επόμενη φάση θα το φωνάζω τα κενα είναι πάρα πολλά ακόμα!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:26:52 pm »
‎373 kena nhpiagwgwn sumfwna me thn ka.Diamantopoulou.... ti na pistepsei kaneis... isxuei??????

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Όχι, δεν ισχύει. η προχειρότητα συνεχίζεται. Πώς έβγαλε κενά, αφού οι εγγραφές ολοκληρώνονται αύριο; Αστεία πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:30:02 pm »
Σε δική μου ερώτηση ο Κ. Καψαλάκης μόλις απάντησε:
καλησπέρα κύριε Καψαλάκη, η υπουργός επισήμανε σήμερα ότι τα κενά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια δεν ξεπερνούν τα 2.600. Από τους αριθμούς που ακούτε εσείς καθημερινά πιστεύεται ότι τα κενά είναι πράγματι τόσα?
Ευχαριστώ.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
Όχι, δεν ισχύει. η προχειρότητα συνεχίζεται. Πώς έβγαλε κενά, αφού οι εγγραφές στην Α/θμια ολοκληρώνονται αύριο; Δεν έγινε η τοποθέτηση των νεοδιόριστων αναπληρωτών; Αυτή δεν έλεγε ότι έχουμε κενά γιατί οι εκπαιδευτικού δεν αποδέχονται το διορισμό τους; Αστεία πράγματα... Εμείς θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να πορευόμαστε. Για τους πολιτικούς, ξά τους... που λέμε στην Κρήτη!

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:47:25 pm »

Όσον αφορά τις 25000 πιστώσεις, μην ξεχνάς  fefyp ότι 15500 από αυτές αφορούν αναπληρωτές  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας μαζί. Οι υπόλοιπες 10.800 και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος αφορούν ωρομισθίους. Τα νούμερα αυτά επίσημα τα είχε βγάλει το υπουργείο και μάλιστα τότε είχε πει η Χριστοφιλοπούλου το ανεκδιήγητο ότι μπορεί και να μην χρειαστούν όλες αυτές οι πιστώσεις. Από τις 15500 πιστώσεις είχαν πει ότι οι 7000 και κάτι πάνε στην πρωτοβάθμια (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο και στο λέω χοντρικά), δηλαδη για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί. Έστω σου λέω εγώ ότι τις χρησιμοποιούν όλες. Αν σκεφτείς τώρα ότι οι δάσκαλοι συνολικά , αυτοί δηλαδή που έχουν προυπηρεσία, αυτοί που δεν έχουν και αυτοί που θα πάρουν πτυχίο το Σεπτέμβρη ανέρχονται σε 5000 κάτι, και τους πάρουν όλους αυτούς για εμάς τους νηπιαγωγούς συνολικά μένουν 2000 πιστώσεις.

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 08:59:02 pm »
παιδια η υφυπουργος τονισε οτι οι πιστωσεις υπαρχουν αλλα θα χρησιμοποιηθουν αν χρειαστει...
δηλ. θελουν να δείξουν ότι δίνουν λεφτά στην εκ/ση αλλά όμως αν χρειάζεται δηλ. αν υπαρχουν κενά...που λενε οτι δεν υπαρχουν με τις συγχωνευσεις και αποσπασεις...πολιτικα παιχνιδια...

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:03:21 pm »

Όσον αφορά τις 25000 πιστώσεις, μην ξεχνάς  fefyp ότι 15500 από αυτές αφορούν αναπληρωτές  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας μαζί. Οι υπόλοιπες 10.800 και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος αφορούν ωρομισθίους. Τα νούμερα αυτά επίσημα τα είχε βγάλει το υπουργείο και μάλιστα τότε είχε πει η Χριστοφιλοπούλου το ανεκδιήγητο ότι μπορεί και να μην χρειαστούν όλες αυτές οι πιστώσεις. Από τις 15500 πιστώσεις είχαν πει ότι οι 7000 και κάτι πάνε στην πρωτοβάθμια (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο και στο λέω χοντρικά), δηλαδη για δασκάλους και νηπιαγωγούς μαζί. Έστω σου λέω εγώ ότι τις χρησιμοποιούν όλες. Αν σκεφτείς τώρα ότι οι δάσκαλοι συνολικά , αυτοί δηλαδή που έχουν προυπηρεσία, αυτοί που δεν έχουν και αυτοί που θα πάρουν πτυχίο το Σεπτέμβρη ανέρχονται σε 5000 κάτι, και τους πάρουν όλους αυτούς για εμάς τους νηπιαγωγούς συνολικά μένουν 2000 πιστώσεις.

οι πιστωσεισ ηταν 7817 αρα 5000δασκαλοι 2800 νηπιαγωγοι αλλα εγω σου λεω δεν ισχυει και πραγματι θα παρει 7000+5000 απο αποσπασεις 12000 οσους και περυσι!!!!!
οι 23000 συνταξεις και οι 2500 λιγοτεροι διορισμοι δεν υπολογιζονται ή καλυτερα ΠΩΣ υπολογιζονται????????

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:09:06 pm »
Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά πραγματικά μη φοβόσαστε με σειρά μεχρι 2000. Θα πάρει σίγουρα 600-700 ακόμα στη χειρότερη. Απλά η μαλ...ια που κάνουν είναι το δε σέβονται το άγχος όλων των ανθρώπων που περιμένουν είτε να βγούνε απο την ανεργία είτε να προσπαθήσουν να κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους. Είναι πραγματικά τραγική η αντιμετώπιση όλων των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα όταν σε όλες τις άλλες χώρες εκπαιδευτικοί κατέχουν εξαιρετικά υψηλή θέση και αντιμετώπιση γιατί πολύ απλά μεγαλώνουν παιδιά και ενήλικες τα σχολεία. Και να μας πάρουν τώρα αυτό ειναι η μαλ...ια οτι αυτό δεν πρόκεθτε να αλλάξει κι εμείς θα είμαστε στο πως θα βολευτούμε γιατί πολύ απλά έτσι είναι σε αυτή τη χώρα.

Αποσυνδεδεμένος Maria GrBl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:21:12 pm »
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙ
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 09:33:33 pm »
τι λες βρε παιδι μου πηραν 15500 πιστωσεις αναπληρωτων κ 10000 ωρομησθιων, οι συνταξεις εφταναν τις 23000 και οι αναπληρωτες περυσι ηταν 11000 αρα 23000+11000 εχουμε 33000 λογικα κενα!! Γυρισαν και 5000 εκπαιδευτικους αρα 28.000 κενα!!!! για να ξεκινησουν ειπαν πως χρειαζονταν 7500 διορισμους εκαναν 5000 διορισμους αναπληρωτων και τωρα χρειαζονται μονο αλλους 2600 αρα 7500 ολο ολα τα κενα τους ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Και τοτε καλε τις πιστωσεις τι της ζητησε η Διαμαντω???????????????για μισθο στην Φωφη????????? κ πριν 2 μηνες δηλωνε πως δεν θα επαιρνε ουτε το 70% των αναπληρωτων :o :o :o :o
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??/
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)