*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153339 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #336 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:44:20 am »
Έχεις δίκιο arist2. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Ξεχάσαμε βλέπεις να πούμε πως το νούμερο 7800  που αναφέραμε για την πρωτοβάθμια, δεν πάει μόνο στους δασκάλους και νηπιαγωγούς αλλά και στις ειδικοτητες
παιδια sorry αλλα στην α βαθμια ειχε 7817 για αναπληρωτες και 7415 για ωρομισθιους οι οποιοι υποθετω πως ηταν οι ειδικοτητες γυμναστες, μουσικη κ.α
Τεσπα εμενα τα νουμερα ακομα δεν μου βγαινουν με τιποτα αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε!!!!ελπιζω να βγει ο Μπρατης αν εχει καμια πληροφορια κ ελπιζω να ειναι το ιδιο ενθαρρυντικη οσο και της προηγουμενης φορας πριν την φαση :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:14 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:46:41 am »
Ο Καψαλάκης έγραψε πριν τρεις ώρες: Καλησπέρα. Μόλις τώρα διάβασα τάχιστα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου. Επειδή θα πρ΄πεει να φύγω, θα απαντήσω το συντομότερο. Για τους συναδέλφους μου. Μην απογοητεύεστε. Είπε πολλά ψέμματα και ειλικρινά αισθάνομαι άσκημα έτσι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να έχετε υπομονή. Είνια το μόνο που ζητώ.
Επίσης: Θα σας πω κάτι απλό. Την είχαμε συναντήσει στα Χανιά στις 13 Ιουνίου. Στα δικά μου αγωνιώδη ερωτήματα και άλλων συντρόφων μου τι θα γίνει με τα κενά των σχολείων τον προσεχή Σεπτέμβρη είπε χωρίς ίχνος ντροπής: "Θα πορευτούμε με το υπάρχον προσωπικό".
Και διορισμοί έγιναν και διορισμοί θα γίνουν. Για φέτος έχουμε ένα ανεπάντεχο σύμμαχο. Τις εκλογές του Νοεμβρίου, που δεν μπορεί να γίνουν με κενά στα σχολεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψηλά το κεφάλι, ψηλά τη σημαία του αγώνα. Στα ψευτοσυνθήματά της «Πρώτα ο μαθητής» εμείς απαντάμε: «Πρώτα το δημόσιο σχολείο..» Αν έχει το θάρρος ας το πει και η ίδια, που συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά της στο ιδιωτικό…

Και τέλος: η προχειρότητα συνεχίζεται. Πώς έβγαλε κενά, αφού οι εγγραφές στην Α/θμια ολοκληρώνονται αύριο; Δεν έγινε η τοποθέτηση των νεοδιόριστων αναπληρωτών; Αυτή δεν έλεγε ότι έχουμε κενά γιατί οι εκπαιδευτικού δεν αποδέχονται το διορισμό τους; Αστεία πράγματα... Εμείς θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να πορευόμαστε. Για τους πολιτικούς, ξά τους... που λέμε στην Κρήτη!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:49:19 am »
demetroula με πρόλαβες, μόλις προσπαθούσα να κάνω επικόλληση...  ;D  μακάρι κορίτσια να μας πάρουν... έλεος πια!! τόσοι κόποι να μην πάνε χαμένοι...
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:50:42 am »
Ο Καψαλάκης έγραψε πριν τρεις ώρες: Καλησπέρα. Μόλις τώρα διάβασα τάχιστα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου. Επειδή θα πρ΄πεει να φύγω, θα απαντήσω το συντομότερο. Για τους συναδέλφους μου. Μην απογοητεύεστε. Είπε πολλά ψέμματα και ειλικρινά αισθάνομαι άσκημα έτσι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να έχετε υπομονή. Είνια το μόνο που ζητώ.
Επίσης: Θα σας πω κάτι απλό. Την είχαμε συναντήσει στα Χανιά στις 13 Ιουνίου. Στα δικά μου αγωνιώδη ερωτήματα και άλλων συντρόφων μου τι θα γίνει με τα κενά των σχολείων τον προσεχή Σεπτέμβρη είπε χωρίς ίχνος ντροπής: "Θα πορευτούμε με το υπάρχον προσωπικό".
Και διορισμοί έγιναν και διορισμοί θα γίνουν. Για φέτος έχουμε ένα ανεπάντεχο σύμμαχο. Τις εκλογές του Νοεμβρίου, που δεν μπορεί να γίνουν με κενά στα σχολεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψηλά το κεφάλι, ψηλά τη σημαία του αγώνα. Στα ψευτοσυνθήματά της «Πρώτα ο μαθητής» εμείς απαντάμε: «Πρώτα το δημόσιο σχολείο..» Αν έχει το θάρρος ας το πει και η ίδια, που συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά της στο ιδιωτικό…

Και τέλος: η προχειρότητα συνεχίζεται. Πώς έβγαλε κενά, αφού οι εγγραφές στην Α/θμια ολοκληρώνονται αύριο; Δεν έγινε η τοποθέτηση των νεοδιόριστων αναπληρωτών; Αυτή δεν έλεγε ότι έχουμε κενά γιατί οι εκπαιδευτικού δεν αποδέχονται το διορισμό τους; Αστεία πράγματα... Εμείς θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να πορευόμαστε. Για τους πολιτικούς, ξά τους... που λέμε στην Κρήτη!

λογικός μου ακούγεται ο σύντροφος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:14 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:54:04 am »
Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχα σε κάποια συμπάθεια τη Διαμαντοπούλου (χωρίς σχόλια), τώρα έχει πέσει εντελώς στα μάτια μου και πραγματικά αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι έχει κάτι προσωπικό με τους εκπαιδευτικούς (όπως έχει τεθεί και κάπου αλλού). Κι αυτό δε το λέω για τις λίγες προσλήψεις, όχι. Το λέω για τον τρόπο με τον οποίο παίζει με την ΑΓΩΝΙΑ τόσων χιλιάδων ανθρώπων.
ΠΕ60

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:03:22 am »
demetroula πρώτη φορά έδωσες ασεπ?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:04:38 am »
demetroula πρώτη φορά έδωσες ασεπ?
Ναι.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:05:01 am »
α και το πιο ωραιο εχει λεει και 9000 πιστωσεις για εγκυμοσυνες κ.α χα!χα!χα!χα!ειναι απιστευτη η γυναικα σε ολη την Ελλαδα εχουν κλεισει ποσοι Δημοτικοι παιδικοι σταθμοι ,οι γονεις απεγνωσμενοι δεν ξερουν που να στειλουν τα παιδια τους, προνηπια θα μεινουν εκτος και ΑΥΤΗ :o :o :o :o ΚΡΑΤΑΕΙ 9000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ οταν στη Σουηδια την δεκαετια 70-80 40 ημερων τα παιδια τα πηγαιναν σε παιδικους σταθμους του κρατους ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:06:08 am »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:11:43 am »
Αυτό που ξέρω είναι ότι όλη τη μέρα σήμερα πετούσα στα σύννεφα, ήμουν χαρούμενη, άρχισα να διαβάζω ξανά για το νηπιαγωγείο (είχα παρατήσει ένα βιβλίο του Χρυσαφίδη για κανα 10ήμερο) και το απόγευμα μπαίνω στο pde και... ψυχρολουσία! Στην κυριολεξία!!!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:14:04 am »
[quote author=fefyp link=topic=20675.msg366272#msg366272 date=128
παιδια sorry αλλα στην α βαθμια ειχε 7817 για αναπληρωτες και 7415 για ωρομισθιους οι οποιοι υποθετω πως ηταν οι ειδικοτητες γυμναστες, μουσικη κ.α
Τεσπα εμενα τα νουμερα ακομα δεν μου βγαινουν με τιποτα αλλα εδω θα ειμαστε και θα δουμε!!!!ελπιζω να βγει ο Μπρατης αν εχει καμια πληροφορια κ ελπιζω να ειναι το ιδιο ενθαρρυντικη οσο και της προηγουμενης φορας πριν την φαση :-\ :-\ :-\
[/quote]

Μα αυτούς που πήρε σήμερα αναπληρωτές τους πήρε. Οπότε νομίζω ότι αυτούς, τους αφαιρούμε από το 7817. Προφανώς θα πάρουν και ωρομίσθιους από αυτές τις ειδικότητες.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:23:20 am »
Μην απελπίζεστε, υπάρχουν πολλά κενά!!! Και για δασκάλους και για νηπιαγωγούς! Μην ακούτε τις Κασσάνδρες!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:13:24 am »
""Τα κενά που έχουμε αφήσει είναι όλα τριψήφια και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια τελική διαχείριση, ώστε να πάμε στην ολοκλήρωση των τοποθετήσεων.""
Αυτο που αναφερει σε καποια η διαμαντοπουλου τι σημαινει??  :-\  οχι οτι απο την ερχομενη βδομαδα θα κοιταξει να κανει αλλη μια φαση κ τελος εεε???
μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα εχω κολλησει....

Αποσυνδεδεμένος maria Gr

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:24:41 am »
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.......ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΤΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ........ :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)