0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις δίκιο arist2. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Ξεχάσαμε βλέπεις να πούμε πως το νούμερο 7800 που αναφέραμε για την πρωτοβάθμια, δεν πάει μόνο στους δασκάλους και νηπιαγωγούς αλλά και στις ειδικοτητες
Ο Καψαλάκης έγραψε πριν τρεις ώρες: Καλησπέρα. Μόλις τώρα διάβασα τάχιστα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου. Επειδή θα πρ΄πεει να φύγω, θα απαντήσω το συντομότερο. Για τους συναδέλφους μου. Μην απογοητεύεστε. Είπε πολλά ψέμματα και ειλικρινά αισθάνομαι άσκημα έτσι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να έχετε υπομονή. Είνια το μόνο που ζητώ.Επίσης: Θα σας πω κάτι απλό. Την είχαμε συναντήσει στα Χανιά στις 13 Ιουνίου. Στα δικά μου αγωνιώδη ερωτήματα και άλλων συντρόφων μου τι θα γίνει με τα κενά των σχολείων τον προσεχή Σεπτέμβρη είπε χωρίς ίχνος ντροπής: "Θα πορευτούμε με το υπάρχον προσωπικό".Και διορισμοί έγιναν και διορισμοί θα γίνουν. Για φέτος έχουμε ένα ανεπάντεχο σύμμαχο. Τις εκλογές του Νοεμβρίου, που δεν μπορεί να γίνουν με κενά στα σχολεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψηλά το κεφάλι, ψηλά τη σημαία του αγώνα. Στα ψευτοσυνθήματά της «Πρώτα ο μαθητής» εμείς απαντάμε: «Πρώτα το δημόσιο σχολείο..» Αν έχει το θάρρος ας το πει και η ίδια, που συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά της στο ιδιωτικό…Και τέλος: η προχειρότητα συνεχίζεται. Πώς έβγαλε κενά, αφού οι εγγραφές στην Α/θμια ολοκληρώνονται αύριο; Δεν έγινε η τοποθέτηση των νεοδιόριστων αναπληρωτών; Αυτή δεν έλεγε ότι έχουμε κενά γιατί οι εκπαιδευτικού δεν αποδέχονται το διορισμό τους; Αστεία πράγματα... Εμείς θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να πορευόμαστε. Για τους πολιτικούς, ξά τους... που λέμε στην Κρήτη!
demetroula πρώτη φορά έδωσες ασεπ?
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:03:22 amdemetroula πρώτη φορά έδωσες ασεπ?Ναι.