0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:13:29 pmτα κενα των συνταξιοδοτησεων φυσικα και τα ξερουν...οι τελευταιοι συνταξιουχοι θα φυγουν 8 οκτωβριου,καθονται για να ανεβουνε κλιμακιο,αλλα εχουν καταθεσει τα χαρτια τους στις πρωτοβαθμιες...οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες!!!!!!!επομενως συμφωνεις κ συ ΜΑΦΑΛΝΤΑ οτι δεν πρεπει να ελπιζουμε οτι μπορει να προκυψουν επιπλεον κενα λογω συνταξιοδοτησεων!
τα κενα των συνταξιοδοτησεων φυσικα και τα ξερουν...οι τελευταιοι συνταξιουχοι θα φυγουν 8 οκτωβριου,καθονται για να ανεβουνε κλιμακιο,αλλα εχουν καταθεσει τα χαρτια τους στις πρωτοβαθμιες...οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες!!!!!!!
κενα υπαρχουν..απλα οπως εχει ξαναειπωθει αυτα ειναι πολιτικα τρικ,τι θα ελεγε η διαμαντω δημοσια λιγες μερες πριν ανοιξουν τα σχολεια και 2 μηνες πριν τις εκλογες,οτι εχουμε ακομα χιλιαδες κενα...δεν ταιριαζει στο προφιλ του πασοκ κατι τετοιο..............................και μην ξεχναμε και το αλλο,δεν ξερουμε κατα ποσο εχουν την διαθεση να καλυψουν ολα τα κενα,με την δικαιολογια του μνομονιου...
δηλαδη εννοεις οτι απ βδομαδα θα ξερουμε σχεδον ολα τα κενα??η διαμαντοπουλου ηδη ειπε ακριβη αριθμο κενων, 373 αν δεν κανω λαθος.. εγω δεν πιστευω οτι το υπουργειο δεν ξερει ποιοι θα φυγουν εστω κ οκτωβρη, νοεμβρη κτλ τα κενα ειναι ηδη γνωστα (εστω σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο)
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:11:14 pmδηλαδη εννοεις οτι απ βδομαδα θα ξερουμε σχεδον ολα τα κενα??η διαμαντοπουλου ηδη ειπε ακριβη αριθμο κενων, 373 αν δεν κανω λαθος.. εγω δεν πιστευω οτι το υπουργειο δεν ξερει ποιοι θα φυγουν εστω κ οκτωβρη, νοεμβρη κτλ τα κενα ειναι ηδη γνωστα (εστω σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο)Αυτο που υπαρχει?
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 08:42:22 pmΠαράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:11:14 pmδηλαδη εννοεις οτι απ βδομαδα θα ξερουμε σχεδον ολα τα κενα??η διαμαντοπουλου ηδη ειπε ακριβη αριθμο κενων, 373 αν δεν κανω λαθος.. εγω δεν πιστευω οτι το υπουργειο δεν ξερει ποιοι θα φυγουν εστω κ οκτωβρη, νοεμβρη κτλ τα κενα ειναι ηδη γνωστα (εστω σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο)Αυτο που υπαρχει?
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!Υπομονή για τον επόμενο ΑΣΕΠ ελπίζοντας πως καποια μερα θα μπω συην τάξη!!!!!!!!