0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:57:00 amκαλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;;
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..
ακουγεται γι αυτη την εβδομαδα η β φαση.λετε;;;;;;
Παράθεση από: Marrilita στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:44:11 amΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:57:00 amκαλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;; Σωστα φαινονται ετσι οπως τα λες....αν κ δεν μας συμφερουν καθολου οντως!!! ομως ο Κουλαιδης ειχε πει τιποτα για το οτι θα επαιρναν τοσα ατομα στην πρωτη φαση...οταν ολοι περιμεναμε οτι θα παρει γυρω στα 600-800?? ή γενικα ειχε βγει κανενας απο αυτους πριν την πρωτη φαση να πει οτι θα παρει τοσα ατομα για διαφημιση???
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:02:41 pmΠαράθεση από: Marrilita στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:44:11 amΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:57:00 amκαλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;; Σωστα φαινονται ετσι οπως τα λες....αν κ δεν μας συμφερουν καθολου οντως!!! ομως ο Κουλαιδης ειχε πει τιποτα για το οτι θα επαιρναν τοσα ατομα στην πρωτη φαση...οταν ολοι περιμεναμε οτι θα παρει γυρω στα 600-800?? ή γενικα ειχε βγει κανενας απο αυτους πριν την πρωτη φαση να πει οτι θα παρει τοσα ατομα για διαφημιση??? εγώ δε λέω τι μας συμφέρει και τι όχι..απλά το υπουργείο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγει να πει ανοίγουμε τα σχολεία με χιλιάδες κενά..οι γονείς και εμείς το ξέρουμε..αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με το θέμα δεν ξέρει..και ακούει ότι πρώτη φορά ανοίγουμε χωρίς κενά και μπλα μπλα μπλα και σου λέει κοίτα φέτος έκαναν έργο...άρα όλο αυτό είναι επικοινωνιακό τρικ εγώ λέω..και τα κενά θα φανούν με τις φάσεις που θα πάρει..που εννοείται οτι τότε δεν θα βγαίνουν στα κανάλια να τα φωνάζουν γιατί δεν θα τους συμφέρει..γιατί πάλι θα φανούν αναξιοπιστοι..εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι 10 οκτώβρη που τότε θα φανούν οι πραγματικές συνταξιοδοτήσεις..
Παράθεση από: s.t.a.r. στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:09:22 pmακουγεται γι αυτη την εβδομαδα η β φαση.λετε;;;;;; και ο Καψαλάκης και ο Κάτσικας κλείνουν προς το τέλος της εβδομάδας,δλδ Παρασκευή λογικά, το οποίο δεν είναι και απίθανο..αφού σήμερα ανοίγουν τα σχολεία και θα γίνουν οι τοποθέτησεις το απόγευμα λογικά τετάρτη πέμπτη θα ξέρουν να δουν τι κενά έχουν οπότε είναι πιθανό να βγει και η β φάση τότε..
H 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει β αιτηση συνταξιοδοτησης?