*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153357 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #532 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:02:41 pm »
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..
Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο  Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....
και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;;   
Σωστα φαινονται ετσι οπως τα λες....αν κ δεν μας συμφερουν καθολου οντως!!! ομως ο Κουλαιδης ειχε πει τιποτα για το οτι θα επαιρναν τοσα ατομα στην πρωτη φαση...οταν ολοι περιμεναμε οτι θα παρει γυρω στα 600-800?? ή γενικα ειχε βγει κανενας απο αυτους πριν την πρωτη φαση να πει οτι θα παρει τοσα ατομα για διαφημιση???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:46 »

Αποσυνδεδεμένος s.t.a.r.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:09:22 pm »
ακουγεται γι αυτη την εβδομαδα η β φαση.λετε;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:15:04 pm »
και ο Καψαλάκης και ο Κάτσικας κλείνουν προς το τέλος της εβδομάδας,δλδ Παρασκευή λογικά, το οποίο δεν είναι και απίθανο..αφού σήμερα ανοίγουν τα σχολεία και θα γίνουν οι τοποθέτησεις το απόγευμα λογικά τετάρτη πέμπτη θα ξέρουν να δουν τι κενά έχουν οπότε είναι πιθανό να βγει και η β φάση τότε..

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:18:22 pm »
καλημέρα συνάδελφοι!!! βοηθήστε με γιατί τραβάω τα μαλλιά μου(+ έχω και πολλά η γυναίκα)...είχε τώρα στο ΝΕΤ τον γενικό γραμματέα του υπουργείο του Κουλαϊδή..και είπε οτι έχουν ελάχιστα κενά και τα χουν καλύψει ήδη τα περισσότερα κλπ κλπ κλπ..βάζω ΣΚΑΙ και είχε τον Κάτσικα, ο οποίος έλεγε οτι θα γίνει και γ και δ φάση αναπληρωτών και τα κενά είναι πολλά και τα πιο πολλά θα σκάσουν και μετά τις 10 Οκτώβρη που φαίνονται και κάποιες περιπτώσεις συνταξιούχων -αυτό μου το είπε και η πρωην προσταμένη μου οτι γίνεται για να πάρουν το κλιμάκιο-μισθολογικό και χρόνια υπηρεσίας-..εμείς συνάδελφοι ποιον να πιστέψουμε τελικά;;; τα νεύρα μου είναι κρόσια..εγώ ειδικά που περιμένω αν γίνει κάτι από γ φαση....υπομονή σε όλους μας..
Ρε παιδιά άλλο τι μας συμφέρει και άλλο η πραγματικότητα. ο Κάτσικας δεν είναι θεσμικός παράγοντας. καλώς ή κακώς την πολιιτκή ηγεσία που παίρνει τις αποφάσεις την εκπροσωπεί ο  Κουλαϊδής. προσωπικά αρχίζω και τα πιστεύω αυτά που λένε οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά σε καμία χώρα του κόσμου οι πολιτικές ηγεσίες δεν θέλουν να ειναι απροκάλυπτα δυσάρεστες. αν είχαν σκοπό να συνεχίσουν να παίρνουν πολύ κόσμο δεν θα βγαιναν να λένε ότι έχουν καλύψει τα κενά και δεν έχουν άλλα. θα έλεγαν ένα πολιτικάντικο "θα δούμε", "η πολιτική ηγεσία κάνει ότι πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων" κλπ....
και στο κάτω κάτω και ο Κάτσικας απο τους εκπαιδευτικούς έχει γίνει παράγοντας οπότε λογικό ειναι να φέρεται και αυτός λίγο πολιτικάντικα, να χαϊδεύει αυτιά. γιατί αλλιώς πως θα έχει αναγνωσιμότητα, και άρα διαφήμιση, η ιστοσελίδα του ή πως θα πουλάει η εφημερίδα στην οποία γράφει; ε;;;   
Σωστα φαινονται ετσι οπως τα λες....αν κ δεν μας συμφερουν καθολου οντως!!! ομως ο Κουλαιδης ειχε πει τιποτα για το οτι θα επαιρναν τοσα ατομα στην πρωτη φαση...οταν ολοι περιμεναμε οτι θα παρει γυρω στα 600-800?? ή γενικα ειχε βγει κανενας απο αυτους πριν την πρωτη φαση να πει οτι θα παρει τοσα ατομα για διαφημιση???
εγώ δε λέω τι μας συμφέρει και τι όχι..απλά το υπουργείο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγει να πει ανοίγουμε τα σχολεία με χιλιάδες κενά..οι γονείς και εμείς το ξέρουμε..αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με το θέμα δεν ξέρει..και ακούει ότι πρώτη φορά ανοίγουμε χωρίς κενά και μπλα μπλα μπλα και σου λέει κοίτα φέτος έκαναν έργο...άρα όλο αυτό είναι επικοινωνιακό τρικ εγώ λέω..και τα κενά θα φανούν με τις φάσεις που θα πάρει..που εννοείται οτι τότε δεν θα βγαίνουν στα κανάλια να τα φωνάζουν γιατί δεν θα τους συμφέρει..γιατί πάλι θα φανούν αναξιοπιστοι..εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι 10 οκτώβρη που τότε θα φανούν οι πραγματικές συνταξιοδοτήσεις..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:46 »

Αποσυνδεδεμένος Marrilita

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:32:29 pm »
εγώ δε λέω τι μας συμφέρει και τι όχι..απλά το υπουργείο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγει να πει ανοίγουμε τα σχολεία με χιλιάδες κενά..οι γονείς και εμείς το ξέρουμε..αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με το θέμα δεν ξέρει..και ακούει ότι πρώτη φορά ανοίγουμε χωρίς κενά και μπλα μπλα μπλα και σου λέει κοίτα φέτος έκαναν έργο...άρα όλο αυτό είναι επικοινωνιακό τρικ εγώ λέω..και τα κενά θα φανούν με τις φάσεις που θα πάρει..που εννοείται οτι τότε δεν θα βγαίνουν στα κανάλια να τα φωνάζουν γιατί δεν θα τους συμφέρει..γιατί πάλι θα φανούν αναξιοπιστοι..εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι 10 οκτώβρη που τότε θα φανούν οι πραγματικές συνταξιοδοτήσεις..

ο υπόλοιπος κόσμος που δεν έχει παιδιά εξακολουθεί να μην ασχολείται. δυστυχώς έχει πολύ πιο άμεσες και πιεστικές ανάγκες. άλλο το να περιμένουμε τον Οκτώβριο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και άλλο το αν ισχύει αυτό που λέει ο Κάτσικας ή αυτο που λέει ο Κουλαϊδής. προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρει ξανά κόσμο στο τέλος της εβδομάδας και μετά νομίζω ότι οι κλήσεις  θα αφορούν λίγα και μεμονωμένα άτομα.

Αποσυνδεδεμένος setherial

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:43:26 pm »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #538 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:05:26 pm »
Ρε παιδια θα πιστεψετε τις νηπιαγωγους που ειναι με αδειες και οι ιδιες λενε οτι αφηνουν την οργανικη μετα τις 10 Οκτωβρη. Δεν το καταλαβαινετε δηλαδη?
Μετα τις 10 Οκτωβρη αναγκαστικα θα προκυψουν και αλλα κενα. Το λενε και οι Διευθυντες εκπαιδευσης και οι ιδιες οι νηπιαγωγοι που δεν εχουν φυγει ακομα.
Εσεις τι περιμενετε να βγει ο Κουλαϊδης και να πει ναι ξερετε εχουμε πολλα κενα αλλα εμεις ανοιγουμε τα σχολεια? Χωρια που δεν θελουν να ειναι προκλητικοι γιατι στον υπολοιπο Δημοσιο τομεα πλην εκπαιδευσης και στρατου-αστυνομιας εχουν παγωσει ολα...Και αυτο δεν το κανουν γιατι το θελουν αλλα γιατι ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ. Μην ξεχνατε εχουν να λογοδοτουν τωρα σε Δ.Ν.Τ!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:08:05 pm από Triainoforos »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:30:21 pm »
Θα μας τρελάνουν εντελώς!!! Άκουσα σήμερα τον γραμματέα του Υπουργείου στο ΣΚΑΪ και έναν διευθυντή εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης στην ΕΤ3 και ήταν και οι δύο του στιλ: "Δεν έχουμε κενά, είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους. Κάναμε καλύτερη διαχείριση του υπάρχοντος δυναμικού και επέστρεψαν στην τάξη 5000 εκπαιδευτικοί". "Στην Αττική δεν έχουμε κενά, μόνο σε μερικές ειδικότητες και στους φιλολόγους. Μας λείπουν 8 Φυσικοί, 16 Χημικοί"..., κλπ. Μα τι κοροϊδία είναι αυτή; Οι συνδικαλιστές πρέπει να παρέμβουν και να πιέσουν περισσότερο από ποτέ γιατί αυτό είναι κοροϊδία μπροστά στα μούτρα μας! Και μπροστά στα μούτρα μαθητών και γονιών!
Άντε, να πιστέψω ότι έγινε καλύτερη διαχείρηση σε προσωπικό, π.χ. γυμναστές, φυσικούς, γαλλικής, κλπ. Στους νηπιαγωγούς πώς στο διάολο έγινε η σωστή διαχείριση; Έβαλαν έναν εκπαιδευτικό να κάνει μάθημα σε δυο σχολεία; Ωραία, έγινε σύμπτυξη των τμημάτων, πόσο πια; Όσα νήπια μιας περιοχής ήταν να φοιτήσουν πρέπει να φοιτήσουν.
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα αυτοί του Υπουργείου. Όλ' αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια, μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή. Τώρα αν θα καλυφθούν τα πραγματικά κενά με εκπαιδευτικούς εναπόκειται στην πίεση που θα ασκήσουν οι συνδικαλιστικές δυνάμεις και οι ενώσεις γονέων.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος mxatzimarkou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μια φορα στα 1000 χρονια γινεται η αγαπη αιωνια!
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:15 pm »
και ο Καψαλάκης και ο Κάτσικας κλείνουν προς το τέλος της εβδομάδας,δλδ Παρασκευή λογικά, το οποίο δεν είναι και απίθανο..αφού σήμερα ανοίγουν τα σχολεία και θα γίνουν οι τοποθέτησεις το απόγευμα λογικά τετάρτη πέμπτη θα ξέρουν να δουν τι κενά έχουν οπότε είναι πιθανό να βγει και η β φάση τότε..

γεια σας και απο μενα. Ακουσ και εγω απο την πρωτοβαθμια οτι η β φαση θα βγει εντοσ τησ εβδομαδας!

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:37:54 pm »
H 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει  β αιτηση συνταξιοδοτησης?

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:41:03 pm »
ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς ΔΟΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ vs ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ποδαρικό στα σχολεία του Μνημονίου

Της ΑΝΝΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ 
.......Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγραφή που πραγματοποιεί η ΔΟΕ αυτές τις ημέρες, στα Δημοτικά μόνο φτάνουν τα 1.329 κενά, και μάλιστα στις 30 από τις 58 Περιφέρειες, γι' αυτό και αναμένεται να διπλασιαστούν. Παρ' όλα αυτά και οι ίδιοι εκπαιδευτικοί συμφωνούν πως η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Αλλωστε, ακόμη και βάσει των μετρήσεων της ΔΟΕ, τα κενά υπολογίζεται να φτάσουν τα 2.600, ενώ πέρυσι την περίοδο ήταν σχεδόν διπλάσια (4.400).

«Είναι ακόμη πολλά τα κενά. Οι προσλήψεις της α' φάσης των αναπληρωτών δεν επαρκούν», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Δημήτρης Μπράτης, επισημαίνοντας παράλληλα τα έτερα προβλήματα της χρονιάς, άμεσα συναρτώμενα κι αυτά με τον αυστηρό φετινό σχεδιασμό. Ητοι, περικοπές στη χρηματοδότηση των σχολείων για τα λειτουργικά έξοδα (έχει διατεθεί μόλις το 1/3 και η υπουργός δεν μπορεί να απαντήσει αν θα υπάρξει συνέχεια), αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, αναταραχή εξαιτίας των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών (πολλοί εκ των οποίων έχουν δηλώσει άρνηση), είτε πρόκειται για πλήρους ωραρίου, οι οποίοι θα διατεθούν υποχρεωτικά (υπεράριθμοι) σε άλλες μονάδες, είτε πρόκειται για μειωμένου ωραρίου, που θα πηγαίνουν από σχολείο σε σχολείο

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:42:13 pm »
H 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει  β αιτηση συνταξιοδοτησης?
με τη β αιτηση συνταξιοδοτησης επιβεβαιωνεις την α αιτηση συνταξιοδοτησης κ λυεται η υπηρεσιακη σχεση του υπαλληλου πλεον!ελπιζω να σε βοηθησα!  :)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:44:20 pm »
ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ.

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:50:35 pm »
ΤΟ ΔΙΑ