0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει β αιτηση συνταξιοδοτησης?
γεια σας και απο μενα. Ακουσ και εγω απο την πρωτοβαθμια οτι η β φαση θα βγει εντοσ τησ εβδομαδας!
Παράθεση από: belw στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:37:54 pmH 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει β αιτηση συνταξιοδοτησης?Έτσι, η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η μέρα που θα αποφασίσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί αν θέλουν να φύγουν ή όχι. Μένουν και τη νέα χρονιά για ν' ανέβουν μισθολογικό κλιμάκιο.Παράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:15 pmγεια σας και απο μενα. Ακουσ και εγω απο την πρωτοβαθμια οτι η β φαση θα βγει εντοσ τησ εβδομαδας!Το θέμα είναι πόσους θα πάρουν στη β' φάση 500-600 όπως αναμενόταν ή 350-400. Αυτό είναι το θέμα.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:53:12 pmΠαράθεση από: belw στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:37:54 pmH 10η Οκτωβρη γιατι ειναι η ημερομηνια που φευγουν? Και τι σημαινει β αιτηση συνταξιοδοτησης?Έτσι, η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η μέρα που θα αποφασίσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί αν θέλουν να φύγουν ή όχι. Μένουν και τη νέα χρονιά για ν' ανέβουν μισθολογικό κλιμάκιο.Παράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:35:15 pmγεια σας και απο μενα. Ακουσ και εγω απο την πρωτοβαθμια οτι η β φαση θα βγει εντοσ τησ εβδομαδας!Το θέμα είναι πόσους θα πάρουν στη β' φάση 500-600 όπως αναμενόταν ή 350-400. Αυτό είναι το θέμα.κάτσε μη πάρουν 150 με 200 και μείνουμε όλοι μ@...@κες...
εγω παντως που περιμενω καμια 700αρια ατομα ακομα,πιστευω φως θα δω μετα τις 10 οκτωβρη.ειναι το πιο λογικο κ μακαρι το πιο πιθανο επισης!θελετε να κανονισουμε ενα παρτακι εκεινη τη μερα?να μαζευτουμε ολοι κ εκει που θα περιμενουμε την αντιστροφη μετρηση(πως κανουμε οταν αλλαζει ο χρονος!)θα λεμε "10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.....προσληψη 2000 αναπληρωτων!!!!!!!!!!!!!αντε κ καλη σχολικη χρονια!!!!!!!"
καλησπέρα και απο εμενα, μην τρελαινομαστε τι περιμενατε να πουν ότι τα κενα παραμένουν μεγάλα? Η επόμενη ερώτηση τότε θα ήταν "γιατί δεν τα καλύψατε από την αρχή αφου τα ξέρατε?"Τα κενα είναι πολλά πάρα πολλά όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά σε όλους τους κλάδους. Όλα θα πάνε καλά. Και η β φαση θα είναι μεγάλη . Μέχρι την Πέμπτη θα ακουστούν πολλά ακόμα...
Έτσι, η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η μέρα που θα αποφασίσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί αν θέλουν να φύγουν ή όχι. Μένουν και τη νέα χρονιά για ν' ανέβουν μισθολογικό κλιμάκιο.
ΠαράθεσηΈτσι, η 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η μέρα που θα αποφασίσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί αν θέλουν να φύγουν ή όχι. Μένουν και τη νέα χρονιά για ν' ανέβουν μισθολογικό κλιμάκιο.Το νεο μισθολογικο κλιμακιο θα πιαστει για την συνταξη τους κι ας δουλεψουν μονο εναν μηνα απο την νεα σχολικη χρονια δηλαδη απο 13 Σεπτεμ - 10 Οκτωβ.?
το Μ.Κ(μισθολογικο κλιμακιο) δινεται καθε 2 χρονια στους μονιμους δημοσιους υπαλληλους,εχοντας σαν αρχη την ημερομηνια ορκωμοσιας τους.προκειται για επιπλεον λεφτα στο ποσο της συνταξης λογω επιπλεον χρονια υπηρεσιας.καθε 2 χρονια απο τη μερα ορκωμοσιας τους ανεβαινουν κ ενα Μ.Κ.οποτε τωρα καποιοι απο αυτους μενουν και για αυτον το λογο.θα παιρνουν πιο πολλα λεφτα.δεν ειναι μονο δλδ αυτοι που μεινανε για να συμπληρωσουν χρονια προυπηρεσιας (που μενουν αναγκαστικα δλδ),αλλα κ αυτοι που σε συνδυασμο με τις ημερομηνιες που εχουν δικαιωμα για β αιτηση,μενουν να παρουν κ επιπλεον λεφτα.αυτοι οι τελευταιοι δεν εκαναν αιτηση για συνταξιοδοτηση απο την πρωτη φορα που ειχαν δικαιωμα.το αργησαν επιτηδες.καταλαβατε?το θεμα παντως ειναι οτι θα φυγουν ουτως η αλλως.υπομονη!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι ισχυει σε περίπτωση που αρνηθεί κάποιος να πάει αναπληρωτής?? Μπορείτε μήπως να μου στείλετε το νόμο??