*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #616 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:20:02 pm »
o Καψαλάκης θεωρεί οτι η βάση θα είναι 500 για τη φάση αυτή..και λογικά θα πάει και παραπάνω..γιατί δεν σκέφτεστε πιο αισιόδοξα συνάδελφοι;; πέρσι στη β και γ φάση πήρε τους μισούς της ά . δλδ α =624, β=317, γ=345.. άρα τώρα γιατί να μη δε γίνει το ίδιο;; α=1304, β= 650, γ= 670!!! εγώ είμαι πολύ ονειροπόλα αλλά γιατί να μη γίνει;; οι πιστώσεις υπάρχουν άλλωστε!!! και επίσης ειναι και οι εκλογές που αναφέρατε παραπάνω!! θετική σκέψη!!!
Φέτος πήρε στην α' φάση 1)την α' και β' της περσινής χρονιάς και 2)τα 328 λιγότερα άτομα που δεν διόρισε το καλοκαίρι. Αν τα μετρήσεις είναι ακριβώς τα ίδια:
Πέρυσι 624+317+710=1651
Φέτος: 1304+358=1660
ναι δεν διαφωνώ σ αυτό που λες..αλλά πέρσι είχε τις μισές και βάλε συνταξιοδοτήσεις..άρα και πάλι το ταμείον είναι μείον...εγώ σου λέω να μην απελπίζεσαι..τόσο καιρό έχουμε κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ τώρα θα λυγήσουμε;;; κάτσε να τοποθετήσουν αύριο την ά φάση, τότε νομίζω θα μας πει ο καψαλάκης και ένα λογικό αριθμό κενών πάνω κάτω..οπότε να ξέρουμε να υπολογίζουμε και μεις..και στη β φάση νομίζω θα φανούν και οι προθέσεις του υπουργείου..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:22 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:24:17 pm »
ναι δεν διαφωνώ σ αυτό που λες..αλλά πέρσι είχε τις μισές και βάλε συνταξιοδοτήσεις..άρα και πάλι το ταμείον είναι μείον...εγώ σου λέω να μην απελπίζεσαι..τόσο καιρό έχουμε κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ τώρα θα λυγήσουμε;;; κάτσε να τοποθετήσουν αύριο την ά φάση, τότε νομίζω θα μας πει ο καψαλάκης και ένα λογικό αριθμό κενών πάνω κάτω..οπότε να ξέρουμε να υπολογίζουμε και μεις..και στη β φάση νομίζω θα φανούν και οι προθέσεις του υπουργείου..
Ναι, δε διαφωνώ μ' αυτό που λες. Απλά η αναμονή τρελαίνει!
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:27:53 pm »
Ναι, δε διαφωνώ μ' αυτό που λες. Απλά η αναμονή τρελαίνει!
σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι..είμαι μεσα στα νεύρα και στην τσίτα όλη την ώρα..άσε που επειδή είμαι πάνω από τον υπολογιστή όλη την ώρα τα μάτια μου έχουν γίνει κουμποτρυπες..εδώ για να καταλάβεις είχα φύγει π/σ/κ και με πήραν τηλ.οτι βγήκε η ά φάση της ειδικής την παρασκευή..και έψαχνα σαν την τρελή συγγενείς και φίλους να μου πουν  από το internet..τρελούς μας κατάντησαν!! τα καλύτερα έρχονται όμως!! αυτό πίστεψε το και κράτα το!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:35:35 pm »
Οι του Υπουργείου προσπαθούν με νύχια και με δόντια για να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Δε θέλω να περιμένω πολλά γιατί θα απογοητευτώ χειρότερα. Και να φανταστείς ότι είμαι αισιόδοξη γενικά, όμως ακούγοντάς τους να μιλάνε με τόση σιγουριά, ενώ ακόμα κι εγώ ήξερα την πραγματική κατάσταση. Μου άναψαν την ώρα τα λαμπάκια την ώρα που τους άκουγα να μιλάνε!
Εσύ vatraxaki είσαι και στον πίνακα ειδικής αγωγής; Τι θέση;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:22 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:43:32 pm »
Οι του Υπουργείου προσπαθούν με νύχια και με δόντια για να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Δε θέλω να περιμένω πολλά γιατί θα απογοητευτώ χειρότερα. Και να φανταστείς ότι είμαι αισιόδοξη γενικά, όμως ακούγοντάς τους να μιλάνε με τόση σιγουριά, ενώ ακόμα κι εγώ ήξερα την πραγματική κατάσταση. Μου άναψαν την ώρα τα λαμπάκια την ώρα που τους άκουγα να μιλάνε!
Εσύ vatraxaki είσαι και στον πίνακα ειδικής αγωγής; Τι θέση;
είμαι ναι. 351. όταν το είδα θεωρούσα οτι δεν έχω ελπίδα γιατί πέρσι πήρε συνολικά 130 άτομα..αλλά με αυτά που μου πε ο Καψαλάκης αναθάρρησα..εντωμεταξύ πήρε γύρω στα 40 άτομα τα οποία τα χε ήδη καλέσει η ά φάση της γενικής..οπότε κενά υπάρχουν στάνταρ!! και γω το πρωί έβριζα..πλέον κλείνω τ αυτιά μου..δε γίνεται με τόσα κενά να μην πάρουν..απλά δεν το βρωντοφωνάζουν- δεν τους συμφέρει..

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:46:36 pm »
o Καψαλάκης θεωρεί οτι η βάση θα είναι 500 για τη φάση αυτή..και λογικά θα πάει και παραπάνω..γιατί δεν σκέφτεστε πιο αισιόδοξα συνάδελφοι;; πέρσι στη β και γ φάση πήρε τους μισούς της ά . δλδ α =624, β=317, γ=345.. άρα τώρα γιατί να μη δε γίνει το ίδιο;; α=1304, β= 650, γ= 670!!! εγώ είμαι πολύ ονειροπόλα αλλά γιατί να μη γίνει;; οι πιστώσεις υπάρχουν άλλωστε!!! και επίσης ειναι και οι εκλογές που αναφέρατε παραπάνω!! θετική σκέψη!!!
Φέτος πήρε στην α' φάση 1)την α' και β' της περσινής χρονιάς και 2)τα 328 λιγότερα άτομα που δεν διόρισε το καλοκαίρι. Αν τα μετρήσεις είναι ακριβώς τα ίδια:
Πέρυσι 624+317+710=1651
Φέτος: 1304+358=1660
ναμαι κ εγω!!τι κανει η παρεα?!! :) :)
πανω σε αυτα που γραφετε μια ερωτηση.ξερουμε ποσες αποσπασμενες νηπιαγωγοι επεστρεψαν σε σχολειο?το εχουμε αναφερει πουθενα?συγχωρεστε με...!! :-[
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:46:50 pm »
γεια σας!!!! νομιζω εχω ευχαριστα νέα. σήμερα μας τοποθέτησαν σε σχολεια στην Καβάλα. έμαθα λοιπόν οτι το απογευμα παρέμεινε ο προιστάμενος( μετά τη συνεδρίαση για την τοποθέτηση της α φάσης ) για να ετοιμάσουν τα κενά για τη β φάση και να τα στειλουν στο υπουργείο.  έχουν ήδη δηλαδή μια εικόνα με το ανοιγμα των σχολείων για τα κενά. αμέσως ρώτησα πότε προβλέπεται να γίνει η β φάση και μου είπαν λογικά την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. ρώτησα και για ποτε προβλέπεται η γ φάση και είπαν για αρχές Οκτώβρη. εύχομαι  ολόψυχα να γίνουν ετσι όπως σας τα λέω και μακάρι να είναι επίσης μεγάλη και η β φάση (άσχετα με τις μπαρούφες που λέει η διαμαντοπουλου) οτιδήποτε μάθω θα σας ενημερώσω!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:47:16 pm »
είμαι ναι. 351. όταν το είδα θεωρούσα οτι δεν έχω ελπίδα γιατί πέρσι πήρε συνολικά 130 άτομα..αλλά με αυτά που μου πε ο Καψαλάκης αναθάρρησα..εντωμεταξύ πήρε γύρω στα 40 άτομα τα οποία τα χε ήδη καλέσει η ά φάση της γενικής..οπότε κενά υπάρχουν στάνταρ!! και γω το πρωί έβριζα..πλέον κλείνω τ αυτιά μου..δε γίνεται με τόσα κενά να μην πάρουν..απλά δεν το βρωντοφωνάζουν- δεν τους συμφέρει..
Μακάρι!!! Αλλά και χτες το βράδυ τα ίδια μας έλεγε ο Traianoforos, αναθαρρήσαμε και σήμερα το πρωί... μπαμ!... ψυχρολουσία!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:50:44 pm »
γεια σας!!!! νομιζω εχω ευχαριστα νέα. σήμερα μας τοποθέτησαν σε σχολεια στην Καβάλα. έμαθα λοιπόν οτι το απογευμα παρέμεινε ο προιστάμενος( μετά τη συνεδρίαση για την τοποθέτηση της α φάσης ) για να ετοιμάσουν τα κενά για τη β φάση και να τα στειλουν στο υπουργείο.  έχουν ήδη δηλαδή μια εικόνα με το ανοιγμα των σχολείων για τα κενά. αμέσως ρώτησα πότε προβλέπεται να γίνει η β φάση και μου είπαν λογικά την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. ρώτησα και για ποτε προβλέπεται η γ φάση και είπαν για αρχές Οκτώβρη. εύχομαι  ολόψυχα να γίνουν ετσι όπως σας τα λέω και μακάρι να είναι επίσης μεγάλη και η β φάση (άσχετα με τις μπαρούφες που λέει η διαμαντοπουλου) οτιδήποτε μάθω θα σας ενημερώσω!!!!
Ευχαριστούμε Σοφία! Δηλαδή συνεχίζουμε από 'κει που είχαμε μείνει χωρίς ν' ακούμε τις μ@#$κίες του Υπουργείου;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:51:41 pm »
ετσι ακριβώς νομίζω και γω!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:52:46 pm »
ετσι ακριβώς νομίζω και γω!!!!
Άντε να δούμε!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:53:21 pm »
Να'σαι καλα!!! Μακαρι να ειναι μεγαλη η β φαση κι ας βγει την Παρασκευη....θα κανουμε λιγη υπομονη παραπανω! Καλο βραδυ σε ολες!!!!!  :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:58:40 pm »
 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΧΗΜΙΚΩΝ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ