0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=204898
Δηλαδή, επανερχόμαστε στο 500+ του Καψαλάκη, μακάρι! Άκουσα σήμερα τον Μπράτη που συμφωνούσε με την υπουργό ότι φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Τι εννοούσε ο ποιητής; Τα κενά στους νηπιαγωγούς π.χ. ήταν ίδια. 1660 άτομα πήρε συνολικά φέτος, 1651 συνολικά πήρε πέρυσι μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Ποια είναι η καλύτερη φετινή κατάσταση;
Ε, τότε ποιος θα πιέσει για παραπάνω προσλήψεις αν όχι η ΔΟΕ;
συνάδελφοι ας σκεφτούμε λογικά..δεν μπορεί στα δημοτικά να ναι μόνο τόσα λίγα τα κενά!! και αφού ήξερε οτι υπάρχει πλεονάζον εκπαιδευτικό προσωπικό για ποιο λόγο εξασφάλισε 7817 πιστώσεις και δεν έπαιρνε μόνο 5500;; κάτι δεν μας λέει καλά η υπουργέσσα μας...αχ κάθε μέρα και άλλα ακούμε δεν μπορώ ρε παιδιά...ας μας έλεγαν μια ξεκάθαρη απάντηση..τόσους θα πάρει και τέρμα να τελειώνουμε...εγώ πάντως ήδη βρήκα δουλειά..αν μου κάτσει η αναπλήρωση καλώς..δεν σκάω άλλο!!!
Παράθεση από: irini123 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:23:18 amhttp://www.skai.gr/player/radio/?mmid=204898Είναι παράτυπο να ζητάει ο νηπιαγωγός χρήματα από τους γονείς …δεκτό μήπως πρέπει να κανείς κάτι γι αυτό Αννούλα???...Όπως επίσης πολλά δεν ξέρω δεν απαντώ άκουσα…. το μόνο που ήξερε να πει είναι ότι καλύφθηκαν τα περισσότερα κενά!!!
Ωραία, είναι παράτυπο να ζητάμε λεφτά αλλά μου λες πως θα ζωγραφίζουν τα νήπια, αν δεν αγοράσουμε Α4, μαρκαδόρους κ.α. αφου τα λεφτά που δίνει το Υπουργείο είναι πενιχρα?Που το αυτονόητο, το να έχουν τα παιδια δασκάλους και βιβλία το περηφανευεται λες και τετραγώνισε τον κύκλο....
Παράθεση από: irini123 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:19:45 pmΩραία, είναι παράτυπο να ζητάμε λεφτά αλλά μου λες πως θα ζωγραφίζουν τα νήπια, αν δεν αγοράσουμε Α4, μαρκαδόρους κ.α. αφου τα λεφτά που δίνει το Υπουργείο είναι πενιχρα?Που το αυτονόητο, το να έχουν τα παιδια δασκάλους και βιβλία το περηφανευεται λες και τετραγώνισε τον κύκλο....+++++++++++++++++++Ας στείλει κάποιος την ερώτηση στο email του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.
εγώ έστειλα στον Καψαλακη..λογικά μεσημέρι θ απαντήσει..οπότε σας ενημερώνω πάλι από το απογεύμα..