0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρα από τα λιγοστά κενά τα οποία θα καλύψει από βδομάδα,κατηγόρησε και τις νηπιαγωγούς ότι αυθαιρετούν ζητώντας λεφτά από γονείς..
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:38:51 pmεγώ έστειλα στον Καψαλακη..λογικά μεσημέρι θ απαντήσει..οπότε σας ενημερώνω πάλι από το απογεύμα..Ok! Άκουσε κανείς τη συνέντευξη της υπουργού; Είπαν τιποτ' άλλο σημαντικό;
εγώ έστειλα στον Καψαλακη..λογικά μεσημέρι θ απαντήσει..οπότε σας ενημερώνω πάλι από το απογεύμα..
Aκουσα εγω ....... εκτος οτι εκανε παραπονα η κυρια που ο μπράτης δεν της λεει και ενα μπραβο για την τοσο καλη εξελιξη των πραγματων....σε ερωτηση του για τα νηπιαγωγεια που δεν εχουν χωρους να στεγαστουν ή ειναι ακαταλληλ;α δεν απαντησε καθολου...ααααα και κατηγορησε τη δοε πως οι συνταξιοδοτησεις πρεπει να δηλωνονται εως το φλεβαρη καθε χρονο και οχι τον αυγουστο γιατι γιαυτό το λόγω δεν εχουν ακριβή και καθαρή εικόνα των κενών....
κοριτσια δεν αντεχω καθε μερα αλλαζουν τα νουμερα στην μια εφημεριδα λεει λειπουν 268 νηπ.,στην αλλ 300 και και...τι να πιστεψουμε ...;;; εχω σειρα 250 τι πιστευετε εχω ελπιδεσ;;ειναι και οι τριτεκνεσ..
ο καψαλακησ μιλαει για 500 αλλα ετσι και μιλησει η διαμαντω υ=την βαψαμε...σε ευχαριστω πολυ αλλα το αγχοσ μενει..
Μου την έσπασε πιο πολύ κι απ' τη Διαμαντοπούλου σήμερα ο Μπράτης. Και σε μας τους εκπαιδευτικούς η ΔΟΕ μας απέμεινε για να διεκδικήσουμε. Αν κι ο πρόεδρος της ΔΟΕ λέει στην υπουργό ότι φέτος τα κενά είναι λιγότερα από πέρυσι κι έγινε καλύτερος σχεδιασμός... φέξε μου και γλίστρησα. Η ΔΟΕ μιλάει για 400 κενά σε 36 περιφέρειες. Οι εφημερίδες να λένε άλλα στοιχεία 250 η μία, 300 η άλλη. Άλλα αντί άλλων και εμείς στη μέση αναμένοντας. Κι αυτός ο Καψαλάκης δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής. Να μας ανεβάσει κι αυτός...