*

Αποστολέας Θέμα: Εμπαιγμός των υποψηφίων κοινωνιολόγων χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ  (Αναγνώστηκε 24847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mayia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Εμπαιγμός των υποψηφίων κοινωνιολόγων χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 14, 2008, 11:28:02 pm »
Ως απόφοιτη της Κοινωνιολογίας, μόλις φέτος, πραγματικά λυπούμαι και δεν σας κρύβω εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάσα μόλις τώρα και γι' αυτό το λόγο νιώθω την ανάγκη να παραθέσω την άποψή μου!
Αυτό που βλέπω λοιπόν, για πέντε ολόκληρες σελίδες αυτού του forum είναι συνάδελφοι Κοινωνιολόγοι, να έχουν διαχωριστοί σε "εσείς" και "εμείς" δηλαδή ΜΕ ΑΣΠΑΙΤΕ και ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΑΙΤΕ. Αυτή τη στιγμή μόλις τέλειωσα τις σπουδές μου και ειλικρινά ΤΡΕΜΩ για το μέλλον μου και για το τι ευκαιρίες θα έχω (αν θα έχω) στην αγορά εργασίας.
Τι θα πει "εμείς" και "εσείς"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!
Αντί να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι δραστικό ώστε να απεγκλωβιστούμε από την  κατάσταση στην οποία μας έχουν "παραπετάξει" οι "μεγάλοι" καθόμαστε και σφαζόμαστε μεταξύ μας;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Εμπαιγμός των υποψηφίων κοινωνιολόγων χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 15, 2008, 11:58:15 pm »
Ως απόφοιτη της Κοινωνιολογίας, μόλις φέτος, πραγματικά λυπούμαι και δεν σας κρύβω εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάσα μόλις τώρα και γι' αυτό το λόγο νιώθω την ανάγκη να παραθέσω την άποψή μου!
Αυτό που βλέπω λοιπόν, για πέντε ολόκληρες σελίδες αυτού του forum είναι συνάδελφοι Κοινωνιολόγοι, να έχουν διαχωριστοί σε "εσείς" και "εμείς" δηλαδή ΜΕ ΑΣΠΑΙΤΕ και ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΑΙΤΕ. Αυτή τη στιγμή μόλις τέλειωσα τις σπουδές μου και ειλικρινά ΤΡΕΜΩ για το μέλλον μου και για το τι ευκαιρίες θα έχω (αν θα έχω) στην αγορά εργασίας.
Τι θα πει "εμείς" και "εσείς"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!
Αντί να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι δραστικό ώστε να απεγκλωβιστούμε από την  κατάσταση στην οποία μας έχουν "παραπετάξει" οι "μεγάλοι" καθόμαστε και σφαζόμαστε μεταξύ μας;
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182536
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)