0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπε ότι τα περισσότερα κενά καλύφθηκαν και ότι τα σχολεία θα ανοίξουν χωρίς προβλήματα. Τα λίγα που απομένουν λέει θα καλυφθούν αφού ανοίξουν τα σχολεία και γίνει η καταγραφή.
Εντάξει, τι θα έβγαινε να πει; Ότι τα κενά είναι πολλά, αλλά θα τα ξέρουμε καλύτερα μόλις ανοίξουν τα σχολεία και φανούν οι πολλές ελλείψεις; Καθαρά επικοινωνιακή πολιτική, ώστε να μπορούν οι γονείς να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:51:35 pmΕντάξει, τι θα έβγαινε να πει; Ότι τα κενά είναι πολλά, αλλά θα τα ξέρουμε καλύτερα μόλις ανοίξουν τα σχολεία και φανούν οι πολλές ελλείψεις; Καθαρά επικοινωνιακή πολιτική, ώστε να μπορούν οι γονείς να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.κι εμείς ποτέ ... να μην κοιμόμαστε ..., μεσημέρι ...!
Καλημέρα συνάδελφοι! Μόλις τηλεφώνησα στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά και ρώτησα το αυτονόητο.... Πόσα είναι τα κενά στην Α Πειραιά και αν τα έχουν δώσει στο Υπουργείο Παιδείας... Μου απάντησε ότι στο υπουργείο Παιδείας έδωσαν μία ¨εικόνα" των κενών αλλά ακόμη δεν γνωρίζουν τα κενά, γιατί όπως και εμείς έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη δεν έχουν γίνει οι τοποθετήσεις αλλά ούτε γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των συνταξιοδοτήσεων... Όταν την ρώτησα αν θα μπορούσε να μου δώσει πληροφορία για την εικόνα των κενών μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο χαρακτηρίζεται πράξη ανεύθυνη.... Στην ερώτηση μου αν θα μπορούσε κάποιος άλλος συνάδελφος να μου απαντήσει σχετικά με τα κενά... η απάντηση ήταν όμοια με την προγούμενη.... Σύμφωνα με εμένα λοιπόν, σίγουρα θα υπάρχει β και γ φάση.... Στη Δευτεροβάθμια το Υπουργείο ακολουθεί την ίδια τακτική με πέρσι... Το νούμερο 621 α φάσης δηλώνει ότι τα κενά είναι πολλά.... Ακόμη δεν έχουν σαφή εικόνα.... και αν παρατηρήσετε κάλυψαν κυρίως την επαρχία... που τα σχολεία είναι λιγότερα και η κατάσταση ελέγχξιμη.... στη Δ Χίου για παράδειγμα ήταν σαφές αν υπήρχε κενό ή όχι.... στην Αθήνα σχετικά με τον πληθυσμό της κάλυψαν σχετικά λίγα κενά ... μόνο και μόνο για να κλείσουν κάποιες τρύπες.... Άρα περιμένουμε τουλάχιστον 600 θέσεις ΑΚΩ ΑΚΌΜΗ.... Επίσης Αρίστο σε ευχαριστούμε για τον πίνακα... !!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:42:08 pmΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:40:19 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:47 pm"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου. Είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η τετράδα του υπουργείου για της 13:30.Μήπως εννοούσε αυτή;που θα τη δούμε τη συνέντευξη;;Δεν την βρήκα πουθενά. Περιμένουμε να την δημοσιεύσουν τα γνωστά site
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:40:19 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:47 pm"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου. Είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η τετράδα του υπουργείου για της 13:30.Μήπως εννοούσε αυτή;που θα τη δούμε τη συνέντευξη;;
Παράθεση από: Πέτρος στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 03:20:47 pm"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου. Είχε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η τετράδα του υπουργείου για της 13:30.Μήπως εννοούσε αυτή;
"Σε λίγα λεπτά, συνέντευξη τύπου στο Υπ. Παιδείας. Ενημέρωση με στοιχεία για τα κενά και τις αναπληρώσεις στα σχολεία όλης της χώρας." Αυτό έγραφε πριν μια ώρα στο twitter η Διαμαντοπούλου.
Aristos2 τι λες; Θα φτάσουν εως εμας οι ΑΚΩ (είμαι λίγο παρακάτω από σένα);Όχι τίποτε άλλο αλλά να δουλεύουμε τουλάχιστον μέχρι να ξαναδώσουμε..Λετε μεχρι και το 2011-12 να διορισει οσους εχουν συμπληρωσαν το24μηνο στον πινακα που κλειδωσε τον Ιουνιο του 2010 και έχουν και μια τουλαχιστον επιτυχια ασεπ; Μακαρι να μην ξαναδωσουμε βρε παιδια. Δεν αντεχω να δινω αλλο..
σε λίγο στο esos
Aristos2 τι λες; Θα φτάσουν εως εμας οι ΑΚΩ (είμαι λίγο παρακάτω από σένα);Όχι τίποτε άλλο αλλά να δουλεύουμε τουλάχιστον μέχρι να ξαναδώσουμε...