0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το άρθρο που παραθέτει η magi έχει καταργηθεί και με νέα συμπληρωματική εγκύκλιο επιτρέπεται η μεταφορά απο τη γενική στην ειδική και το αντίστροφο.μη μου χαλας τη νυχτα!
....Επιπλέον φιλε arist2 εκείνα τα ατομα που πρέπει να διαγράψετε ειναι όλοι εκείνοι που κληθηκαν στην α΄φάση γενικής και προχθές επαναπροσλήφθηκαν στην ειδική. Ελπίζω να είναι αρκετοι (νομίζω 20).
Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω.Και αν συμβαινει αυτο ειναι βλακωδες,γιατι στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα,δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας,ειδικα με τη νεα μοριοδοτηση.Επισης θα συμφωνησω με μια αποψη συναδελφου που διαβασα σε αλλη σελιδα οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:06:37 pmΘελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω.Και αν συμβαινει αυτο ειναι βλακωδες,γιατι στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα,δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας,ειδικα με τη νεα μοριοδοτηση.Επισης θα συμφωνησω με μια αποψη συναδελφου που διαβασα σε αλλη σελιδα οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμωαυτο δεν εχει διευκρινιστει οπως τοσες αλλες λεπτομερειες, αλλα εφοσον δηλωνουμε διαφορετικα κουτακια ειναι πιθανον να διαγραφεσαι μονο ως ΑΚΩ ...στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περααυτο δεν ειναι καθολου βεβαιο...ειναι θεμα τυχης (δε θελω τετοια, δε θελω τετοια ...και δεν εχω δηλωσει κανενα κουτακι )δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδαςγιατι για 5 ωρες επιπλεον συναδελφε;; ποιος σου εξασφαλιζει οτι θα σε καλεσουν ΑΜΩ για 15 ωρες κι οχι για 5; και ποιος σου εξασφαλιζει επισης πως αν αρνηθεις, στη β' φαση πχ, θα σε παρουν στην επομενη φαση ΑΜΩ;;οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.αυτο ειναι κατι που σκεφτηκα κι εγω αλλα αμεσως μετα μου ηρθε η εξης απορια:ποιος κοστιζει τελικα πιο πολυ 1 ακω (21) ή δυο αμω (πχ 10 + 11);;; μαλλον το τι συμφερει και τι οχι εξαρταται απο τα κενα που εχει το καθε σχολειο ... δηλαδη εαν ειναι 16 ωρες, συμφερει ενας αμω και αναθεση 1 ωρας υπερωρια σε μονιμο...αν τα κενα ειναι 42 ωρες τοτε συμφερει 2 ακω παρα 3 αμω...αυτο που τους συμφερει ειναι να προσλαβουν οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο (γλυτωνουν ΙΚΑ, επιδοματα εορτων, οσο αυτα υπαρχουν ακομη, τριμηνα, επιδομα ανεργιας(αν και αυτο πληρωνεται απο αλλο υπουργειο...)