*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 497167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #700 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:35:54 pm »
....Επιπλέον φιλε arist2 εκείνα τα ατομα που πρέπει να διαγράψετε ειναι όλοι εκείνοι που κληθηκαν στην α΄φάση γενικής και προχθές επαναπροσλήφθηκαν στην ειδική. Ελπίζω να είναι αρκετοι (νομίζω 20).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:08 »

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #701 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:36:58 pm »
Το άρθρο που παραθέτει η magi έχει καταργηθεί και με νέα συμπληρωματική εγκύκλιο επιτρέπεται η μεταφορά απο τη γενική στην ειδική και το αντίστροφο.

μη μου χαλας τη νυχτα!

...sorry απλά αυτή ειναι η αλήθεια. Θα το βρώ και θα στο στείλω.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #702 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:39:10 pm »
....Επιπλέον φιλε arist2 εκείνα τα ατομα που πρέπει να διαγράψετε ειναι όλοι εκείνοι που κληθηκαν στην α΄φάση γενικής και προχθές επαναπροσλήφθηκαν στην ειδική. Ελπίζω να είναι αρκετοι (νομίζω 20).

... εκείνους τους διαγράψαμε από τη Α γενικής ..., η δεύτερη διαγραφή τους τι δύναται να προσφέρει ...!
aristos2 , no arist2 !!!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #703 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:45:11 pm »
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:08 »

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #704 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:46:01 pm »
Υπουργείο Παιδείας: Συμπληρωματική εγκύκλιος αναπληρωτών-ωρομισθίων εκπαιδευτικών Α/θμιας και

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #705 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:49:12 pm »
Ευχαριστώ. Πόσους δηλαδή ν' αφαιρέσουμε από πάνω μας;
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

xriana1

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #706 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:52:12 pm »
Το πάνω σας δεν μπορώ να στο απαντήσω διοτι δεν ξέρω τον Α/Α σου. Μπορώ ίσως να το ψάξω όμως και να σου απαντήσω.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #707 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:06:37 pm »
Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω.Και αν συμβαινει αυτο ειναι βλακωδες,γιατι στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα,δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας,ειδικα με τη νεα μοριοδοτηση.Επισης θα συμφωνησω με μια αποψη συναδελφου που διαβασα σε αλλη σελιδα οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #708 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:15:18 pm »
Πόσο σίγουροι είστε ότι τα κενά των συνταξιοδοτήσεων δεν έχουν υπολογιστεί; Το πιθανολογείτε ή μιλάτε έχοντας κάτι επιβεβαιωμένο;;;;

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #709 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:23:10 pm »
της ειδικης ολοι εχουν παει σε φιλετα περιοχες,γιατι να προτιμησουν κατι αλλο...??????

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #710 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:47:03 pm »
Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω.Και αν συμβαινει αυτο ειναι βλακωδες,γιατι στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα,δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας,ειδικα με τη νεα μοριοδοτηση.Επισης θα συμφωνησω με μια αποψη συναδελφου που διαβασα σε αλλη σελιδα οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.

Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω
αυτο δεν εχει διευκρινιστει οπως τοσες αλλες λεπτομερειες, αλλα εφοσον δηλωνουμε διαφορετικα κουτακια ειναι πιθανον να διαγραφεσαι μονο ως ΑΚΩ ...
στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα
αυτο δεν ειναι καθολου βεβαιο...ειναι θεμα τυχης (δε θελω τετοια, δε θελω τετοια ...και δεν εχω δηλωσει κανενα κουτακι  :( )
δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας
γιατι για 5 ωρες επιπλεον συναδελφε;; ποιος σου εξασφαλιζει οτι θα σε καλεσουν ΑΜΩ για 15 ωρες κι οχι για 5; και ποιος σου εξασφαλιζει επισης πως αν αρνηθεις, στη β' φαση πχ, θα σε παρουν στην επομενη φαση ΑΜΩ;;
οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.
αυτο ειναι κατι που σκεφτηκα κι εγω αλλα αμεσως μετα μου ηρθε η εξης απορια:
ποιος κοστιζει τελικα πιο πολυ 1 ακω (21) ή δυο αμω (πχ 10 + 11);;; μαλλον το τι συμφερει και τι οχι εξαρταται απο τα κενα που εχει το καθε σχολειο ... δηλαδη εαν ειναι 16 ωρες, συμφερει ενας αμω και αναθεση 1 ωρας υπερωρια σε μονιμο...αν τα κενα ειναι 42 ωρες τοτε συμφερει 2 ακω παρα 3 αμω...
αυτο που τους συμφερει ειναι να προσλαβουν οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο (γλυτωνουν ΙΚΑ, επιδοματα εορτων, οσο αυτα υπαρχουν ακομη, τριμηνα, επιδομα ανεργιας(αν και αυτο πληρωνεται απο αλλο υπουργειο...)

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:49:47 pm από momo »
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #711 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:55:16 pm »

Θελω να σας ρωτησω αν εχουμε σιγουρεψει οτι η αρνηση ακω σημαινει διαγραφη και για αμω
αυτο δεν εχει διευκρινιστει οπως τοσες αλλες λεπτομερειες, αλλα εφοσον δηλωνουμε διαφορετικα κουτακια ειναι πιθανον να διαγραφεσαι μονο ως ΑΚΩ ...
στο κουτακι που θα πεσουμε σχεδον ολοι απο δω και περα
αυτο δεν ειναι καθολου βεβαιο...ειναι θεμα τυχης (δε θελω τετοια, δε θελω τετοια ...και δεν εχω δηλωσει κανενα κουτακι  :( )
δεν μας συμφερει για 5 ωρες επιπλεον να παμε στην αλλη ακρη της Ελλαδας
γιατι για 5 ωρες επιπλεον συναδελφε;; ποιος σου εξασφαλιζει οτι θα σε καλεσουν ΑΜΩ για 15 ωρες κι οχι για 5; και ποιος σου εξασφαλιζει επισης πως αν αρνηθεις, στη β' φαση πχ, θα σε παρουν στην επομενη φαση ΑΜΩ;;
οτι τα περιφημα κενα του Οκτωβρη που θα προκυψοθν απο τους συνταξιοδοτηθεντες θα καλυφθουν με αμω γιατι το ωραριο τους ειναι 16ωρο και λιγοτερο ισως.
αυτο ειναι κατι που σκεφτηκα κι εγω αλλα αμεσως μετα μου ηρθε η εξης απορια:
ποιος κοστιζει τελικα πιο πολυ 1 ακω (21) ή δυο αμω (πχ 10 + 11);;; μαλλον το τι συμφερει και τι οχι εξαρταται απο τα κενα που εχει το καθε σχολειο ... δηλαδη εαν ειναι 16 ωρες, συμφερει ενας αμω και αναθεση 1 ωρας υπερωρια σε μονιμο...αν τα κενα ειναι 42 ωρες τοτε συμφερει 2 ακω παρα 3 αμω...
αυτο που τους συμφερει ειναι να προσλαβουν οσο το δυνατον λιγοτερο κοσμο (γλυτωνουν ΙΚΑ, επιδοματα εορτων, οσο αυτα υπαρχουν ακομη, τριμηνα, επιδομα ανεργιας(αν και αυτο πληρωνεται απο αλλο υπουργειο...)

Απ' το τμήμα διορισμών, πριν μέρες, με διαβεβαίωσαν πως πρόθεσή τους για τον κλάδο μας - λόγω, κυρίως, πολλών αντικειμένων - είναι η πλειοψηφία των κληθέντων να είναι Ακω και ότι, επίσης, πρόθεσή τους είναι οι Αμω να φτάνουν στο 15ωρο ...

Δεν πιστεύω τίποτα, θέλω να ελπίζω, αν και "άφαντος" αδιόριστος ... (μπαρδόν Καζαντζάκη, δια την παράφραση ...!)
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος karamriz

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #712 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:25:32 am »
Πάνω από 4500 εκπαιδευτικοί λείπουν από τα σχολεία!

www.edupame.gr

Η «πιο δύσκολη χρονιά» στην εκπαίδευση είναι προϊόν της κυβερνητικής εμμονής στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολική που επιβάλλουν ΕΕ-Πλουτοκρατία-ΔΝΤ.
Η υπουργός παιδείας μίλησε πρόσφατα για 2645 κενά στα σχολεία (1779 στην δευτεροβάθμια και 866 στην πρωτοβάθμια ). Λέει ψέματα συνειδητά!
•   Σύμφωνα ακόμα και με τα στοιχεία της «φιλικής» της ΔΟΕ τα κενά στην πρωτοβάθμια είναι 1.328 σε 27 μόνο από τις συνολικά 58 περιφέρειες. Άρα ο συνολικός αριθμός είναι στην πραγματικότητα τουλάχιστον 2000. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σ’ αυτές τις 27 περιοχές, δεν περιλαμβάνονται οι μεγάλες περιφέρειες της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όπου η κατάσταση είναι κατά γενική ομολογία τραγική.
•   Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε απ΄ τη δευτεροβάθμια, σε 12 μόνο από τις σχεδόν 80 περιφέρειες  τα  κενά  είναι  1107 (π.χ στη

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #713 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:40:11 am »
Κοντά στο αυτονόητο: ή ν' αδράξουμε τα όπλα ή να μεταναστεύσουμε άμεσα ...

Αν, πάντως, επιμείνουμε στον ολισθηρό δρόμο που επιλέξαμε ..., και τα μισά κενά του παραπάνω διαγγέλματος να υφίστανται ..., ας κληθούμε που να πάρει ..., από εκπαιδευτικοί ..., έχουμε πολλάκις καταντήσει διαδικτυακά νοσούντες ...!!!

Ψεύδη το Υπουργείο ..., μπα ...!

Κενά ελάχιστα ...  :(

Πληρωμένοι οι ωρομίσθιοι ...  ???

Κανένα τμήμα πάνω από 25, άντε σε ειδικές περιπτώσεις 27 παιδιά ... ;D ..., κάντε μια βόλτα από την Πάτρα ..., αν ενθυμήστε να μετράτε ..., αξιο....οι του Υπουργείου ...!!!!!!!!
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630