*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 497120 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #812 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:42:53 am »
Έχω σειρά 1132.Πρέπει δηλαδή να διορίσει μαζί με πολύτεκνους άλλα 620 άτομα για να με καλέσουν. Γενικά έχω ελπίδα μέχρι το Δεκέμβρη ή να μην περιμένω τίποτε;

3τεκνους θα εννοείς ...

Κανείς δεν επιτρέπεται και δε διαθέτει και τα στοιχεία ... για να σου στερήσει την Ελπίδα ..., που, επιπλέον, σήμερα γιορτάζει ..., μαζί με τη Σοφία, την Πίστη και την Αγάπη ...  :)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:59 »

Αποσυνδεδεμένος Ελένη Ο2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02..........
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #813 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:57:15 am »
Καλημέρα!!!Τους αναπληρωτές της ειδικής αγωγής θα τους αφαιρέσουμε  απο τον πίνακα; ??? ??? ???Ελπίζω να τους προσπεράσει το σύστημα...και να μη κληθούν στην πολυπόθητη..β φάση ;)
Καλή δύναμη σε όλους!!! :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #814 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:23:25 am »
Καλημερα ! Πραγματι ατυτο το αστειακι με την ιστορια πρεπει να σταματησει...τι νομιζουν οτι παιρνω το βιβλιο ,μαθαινω το μαθημα και το λεω στα παιδια.....????τοτε να κανουμε κι εμεις βιολογια ....και αντε οι θεολογοι επικαλουνται οτι στο πανεπιστημιο καναν εκκλησιαστικη ιστορια ,για αυτο τους δινους ιστορια β΄....(τοτε και  μεις  βεβεαια αφου εχουμε γνωσεις για παπες ,πατριαρχες στη βυζαντινη ,να κανουμε θρησκευτικα)....οι ξενογλωσσοι ομως...??????το ζητημα ειναι πώς πρεπει να κινηθουμε για να μας ακουσουν ....χανουμε πολλες ωρες

Αποσυνδεδεμένος nikolia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #815 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:42:21 am »
Εκτος απο την ιστορια που τη δινουν σε ξενογλωσσους κλασσικα.... τωρα δινουν και τα ΑΡΧΑΙΑ γενικης γ΄λυκειου σε θεολογους!!!!!!! (28ο ΓΕΛ) Ειπατε κάτι?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:59 »

Αποσυνδεδεμένος ENTY23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #816 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:45:03 am »
Παράθεση
Χωρίς κανένα σχεδόν πρόβλημα κενών στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας και με όλο το εκπαιδευτικό υλικό στην διάθεσή όλων, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, τόνισε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έλενα Ζυγούρη μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης. Η κα Ζυγούρη ανέφερε πως σαφή εικόνα για τα κενά, μετά τις αποσπάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, θα αποκτηθεί μέχρι την Παρασκευή. Έτσι με τις συνεχείς προσλήψεις αναπληρωτών θα υπάρξει πλήρης κάλυψη των λιγοστών κενών σε φιλολόγους και σε νηπιαγωγούς που παρατηρήθηκαν. Επίσης η κα Ζυγούρη τόνισε πως για τα ειδικά σχολεία και τα Τμήματα ένταξης, έχουν γίνει και θα γίνουν μερικές ακόμα προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού, ενώ για το Ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας, έχει βρεθεί ένας ακόμα χώρος, ώστε να μειωθεί το πρόβλημα με το κτηριακό, ενώ θα ξεκινήσει η αναζήτηση οριστικής λύσης με τις νέες τοπικές αρχές.

Μη σπεύσετε ν ανησυχήσετε . Τα "λιγοστά κενά "ειναι περίπου 10+ στους 4 νομούς της Δ. Μακεδονίας ( Τουλάχιστο δε μίλησε για μηδενικά κενα φιλολόγων....)
Τα κενά πάντως στη Δυτική Μακεδονία πρέπει να είναι πολύ περισσότερα από 10, τα ανεπίσημα βέβαια, καθώς μόνο στη

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #817 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:46:36 am »
Εκτος απο την ιστορια που τη δινουν σε ξενογλωσσους κλασσικα.... τωρα δινουν και τα ΑΡΧΑΙΑ γενικης γ΄λυκειου σε θεολογους!!!!!!! (28ο ΓΕΛ) Ειπατε κάτι?Πλάκα κάνεις;;;   :o(Στο Παγκράτι γίνεται αυτό;;;)
H αλήθεια είναι πως ιστορία θα έπρεπε να κάνουν μόνο οι απόφοιτοι του ιστορικού-αρχαιολογικού.Στο φιλολογικό (αθήνας) δυο φορές ιστορία είχαμε κι αυτές από επιλογή.(Μ'αυτό το σκεπτικό βέβαια οι του ΦΠΨ ή του ιστορικού δε θα 'πρεπε να κάνουν αρχαία ή λατινικά...Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)Εκείνο όμως που με τρελαίνει είναι πως στον Ασεπ (φιλολόγων) πρέπει όλοι να εξεταστούμε σε ιστορία που καλύπτει περίοδο 2.500 χρόνων!!!Οπότε και να μην την ξέρεις από τη σχολή, τη μαθαίνεις! (Για να μην αναφέρω πως οι περισσότεροι χάνουμε το διορισμό εξαιτίας αυτού του μαθήματος...)Οι ξενόγλωσσοι εξετάζονται ελληνική ιστορία;; :P Αν λοιπόν δεν καταργήσουν τις δεύτερες αναθέσεις,που θα έπρεπε,(γιατί η ιστορία είναι ένα μάθημα που αξίζει να έχει καλύτερη τύχη) να καταργήσουν την ιστορία στον ασεπ ή να την κάνουν επιλογής,όπως ήταν παλιότερα...Όχι να φτύνεις αίμα να θυμάσαι τα απίστευτα και μετά να μην τη διδάσκεις ποτέ!!!
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος ENTY23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #818 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:48:30 am »
Εκτος απο την ιστορια που τη δινουν σε ξενογλωσσους κλασσικα.... τωρα δινουν και τα ΑΡΧΑΙΑ γενικης γ΄λυκειου σε θεολογους!!!!!!! (28ο ΓΕΛ) Ειπατε κάτι?
Ε, τότε ας κάνουν και λατινικά και έκθεση και λογοτεχνία και αρχαία πάσης φύσεως και ό,τι θέλουν αρκεί να συμπληρώνουν ωράριο και εμείς ας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Έλεος!!!!!!!! Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτή η κοροϊδία, δεν πάει άλλο... Ας μας βάλουν τότε και εμάς να διδάξουμε γλωσσικά μαθήματα στο Δημοτικό.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #819 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:52:24 am »
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΙ ΚΕΝΑ ΕΧΟΥΝ...

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ....

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΡΙΘΜΟ;" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΨΗΦΙΟΣ; "
"ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ"
"ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ"
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΕΝΑ ΕΟΧΥΝ ΚΑΙ

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #820 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:54:49 am »
ΚΙΛΚΙΣ ΠΥΣΔΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΕΝΑ 0

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #821 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:57:50 am »
και τα αρχαια σε θεολογους...?????συγνωμη εχουν κατι προσωπικο με τον κλαδο μας ?????? ειχαν γκ@@@@νο /να που τους εφτυσε (γιατι ως γνωστον ειμαστε κουκλια ζωγραφιστα) και εκδικουνται ολο τον κλαδο ετσι...?????? γιατι κατι λογικο δε μπορω να σκεφτω ( το οτι το κανουν για να μειωσουν τις προσληψεις και να υποβαθμισουν ταυτοχρονα την ποιοτητα της εκπαιδευσης  μου κανει τραγικο  απο 1 υπουργειο που επικαλειται γκουχου γκουχου εργο)

Αποσυνδεδεμένος Ναστια

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #822 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:04:39 am »
Καλημερα κ απο μενα!

Λοιπον... στη

Αποσυνδεδεμένος nikolia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #823 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:07:12 am »
θα ηθελα πολυ να κανω πλακα αλλα δυστυχως δεν κανω!!!! Εχω μαθητρια που παει στο 28ο Παγκρατι βεβαια! και μου ειπε οτι τα αρχαια γενικης θα τους τα κανει η θεολογος!!! μαλιστα δεν ειχαν βιβλια αρχαιων και τους προτεινε να κανουν θρησκευτικα!!!![/b]Τεσπα, το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε με αυτο το ζητημα γιατι με τις ιστοριες συμβαινει σε ολα τα σχολεια εδω και χρονια , τωρα αρχιζουν και αναθετουν και τα αρχαια γενικης...αυριο?

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #824 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:09:26 am »

Αυτό δεν προβλέπεται από οποιονδήποτε νόμο. Τα αρχαία δε μπορούν να δοθούν ως β' ανάθεση σε καμια άλλη ειδικότητα. Ίσως ο θεολόγος αυτός να έχει και άλλο πτυχίο. (Άρχισαν ήδη κι αυτά ???)

Δείτε λίγο τις β' αναθέσεις :
http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/81-monimoi-ekpaideytikoi-yliko/338-anatheseis-mathimatvn-gymnasio-lykeio.html

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #825 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:17:49 am »
θα ηθελα πολυ να κανω πλακα αλλα δυστυχως δεν κανω!!!! Εχω μαθητρια που παει στο 28ο Παγκρατι βεβαια! και μου ειπε οτι τα αρχαια γενικης θα τους τα κανει η θεολογος!!! μαλιστα δεν ειχαν βιβλια αρχαιων και τους προτεινε να κανουν θρησκευτικα!!!![/b]Τεσπα, το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε με αυτο το ζητημα γιατι με τις ιστοριες συμβαινει σε ολα τα σχολεια εδω και χρονια , τωρα αρχιζουν και αναθετουν και τα αρχαια γενικης...αυριο?
Φταίνε όμως και οι συνάδελφοι που βρίσκονται στα σχολεία και δεν καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες, όσο στην παρούσα φάση φταίνε και οι γονείς που δεν διαμαρτύρονται για τα 30ρια τμήματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)