0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω σειρά 1132.Πρέπει δηλαδή να διορίσει μαζί με πολύτεκνους άλλα 620 άτομα για να με καλέσουν. Γενικά έχω ελπίδα μέχρι το Δεκέμβρη ή να μην περιμένω τίποτε;
ΠαράθεσηΧωρίς κανένα σχεδόν πρόβλημα κενών στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας και με όλο το εκπαιδευτικό υλικό στην διάθεσή όλων, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, τόνισε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έλενα Ζυγούρη μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης. Η κα Ζυγούρη ανέφερε πως σαφή εικόνα για τα κενά, μετά τις αποσπάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, θα αποκτηθεί μέχρι την Παρασκευή. Έτσι με τις συνεχείς προσλήψεις αναπληρωτών θα υπάρξει πλήρης κάλυψη των λιγοστών κενών σε φιλολόγους και σε νηπιαγωγούς που παρατηρήθηκαν. Επίσης η κα Ζυγούρη τόνισε πως για τα ειδικά σχολεία και τα Τμήματα ένταξης, έχουν γίνει και θα γίνουν μερικές ακόμα προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού, ενώ για το Ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας, έχει βρεθεί ένας ακόμα χώρος, ώστε να μειωθεί το πρόβλημα με το κτηριακό, ενώ θα ξεκινήσει η αναζήτηση οριστικής λύσης με τις νέες τοπικές αρχές.Μη σπεύσετε ν ανησυχήσετε . Τα "λιγοστά κενά "ειναι περίπου 10+ στους 4 νομούς της Δ. Μακεδονίας ( Τουλάχιστο δε μίλησε για μηδενικά κενα φιλολόγων....)
Χωρίς κανένα σχεδόν πρόβλημα κενών στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας και με όλο το εκπαιδευτικό υλικό στην διάθεσή όλων, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, τόνισε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Έλενα Ζυγούρη μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης. Η κα Ζυγούρη ανέφερε πως σαφή εικόνα για τα κενά, μετά τις αποσπάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, θα αποκτηθεί μέχρι την Παρασκευή. Έτσι με τις συνεχείς προσλήψεις αναπληρωτών θα υπάρξει πλήρης κάλυψη των λιγοστών κενών σε φιλολόγους και σε νηπιαγωγούς που παρατηρήθηκαν. Επίσης η κα Ζυγούρη τόνισε πως για τα ειδικά σχολεία και τα Τμήματα ένταξης, έχουν γίνει και θα γίνουν μερικές ακόμα προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού, ενώ για το Ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας, έχει βρεθεί ένας ακόμα χώρος, ώστε να μειωθεί το πρόβλημα με το κτηριακό, ενώ θα ξεκινήσει η αναζήτηση οριστικής λύσης με τις νέες τοπικές αρχές.
Εκτος απο την ιστορια που τη δινουν σε ξενογλωσσους κλασσικα.... τωρα δινουν και τα ΑΡΧΑΙΑ γενικης γ΄λυκειου σε θεολογους!!!!!!! (28ο ΓΕΛ) Ειπατε κάτι?Πλάκα κάνεις;;; (Στο Παγκράτι γίνεται αυτό;;
Εκτος απο την ιστορια που τη δινουν σε ξενογλωσσους κλασσικα.... τωρα δινουν και τα ΑΡΧΑΙΑ γενικης γ΄λυκειου σε θεολογους!!!!!!! (28ο ΓΕΛ) Ειπατε κάτι?
θα ηθελα πολυ να κανω πλακα αλλα δυστυχως δεν κανω!!!! Εχω μαθητρια που παει στο 28ο Παγκρατι βεβαια! και μου ειπε οτι τα αρχαια γενικης θα τους τα κανει η θεολογος!!! μαλιστα δεν ειχαν βιβλια αρχαιων και τους προτεινε να κανουν θρησκευτικα!!!![/b]Τεσπα, το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε με αυτο το ζητημα γιατι με τις ιστοριες συμβαινει σε ολα τα σχολεια εδω και χρονια , τωρα αρχιζουν και αναθετουν και τα αρχαια γενικης...αυριο?