*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 496760 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ:
« Απάντηση #840 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:05:01 pm »
Να συντάξουμε την επιστολή και να διαμαρτυρηθούμε αντί να κάνουμε εικασίες για β' φάση,γιατί ως τότε θα μάς έχουν φάει οι άλλοι πολλές θέσεις.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:28:11 »

Αποσυνδεδεμένος ralou67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #841 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:26:03 pm »
επικρατει ενα χαος απ'οτι φαινεται... εκκρεμουν αποσπασεις , συνταξιοδοτησεις, συναδελφοι της α' φασης δεν εχουν τοποθετηθει ακομη... ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλουμας οτι ισως η β' φαση δε θα βγει ουτε την αλλη εβδομαδα... εγω τουλαχιστον το βλεπω δυσκολο, μ'ολα οσα ακουω... και πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφθορο να  περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σε καλεσουν ...κι αυτη να μην ερχεται... ας οπλιστουμε με υπομονη και ψυχραιμια γιατι δε βγαινει κι αλλιως... μακαρι να ερθει εκει που δεν τη περιμενουμε ...και να ειναι και μεγαλη...
οσο για τα κενα που μετραμε τωρα... μονο πικρα μας δινουν ...δεν ειναι πολυ λιγα για β' φαση;;;;
Για να επικυρώσω αυτά που λέει η συνάδελφος θα σας πω ότι είμαι στην α' φάση στη Δ' Αθήνας και δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα. Στο σχολείο μάλιστα που πηγαίνω προσωρινά  υπήρχαν 5 κενά φιλολόγων και τα κάλυψαν όλα με αποσπάσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #842 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:37:40 pm »
Δε νομίζω η β φάση να βγει σύντομα με όλα αυτά που ακούγονται
αλλωστε ο αριθμός της α φάσης ήταν ικανοποιητικός

Αποσυνδεδεμένος sunsmile

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "Tι νόημα έχει να φοβάσαι αυτό που θα'ρθει;"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #843 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:23:20 pm »
Δε νομίζω η β φάση να βγει σύντομα με όλα αυτά που ακούγονται
αλλωστε ο αριθμός της α φάσης ήταν ικανοποιητικός

[/quote
Έτσι που τα λες είναι. Πιστευω ότι η

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:28:11 »

Αποσυνδεδεμένος vassogar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #844 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:21:49 pm »

Θα επανέλθω το βράδυ στο θέμα της ανάθεσης αλλά - πολύ σύντομα- θα ήθελα να προτείνω συγκεκριμένο τρόπο δράσης:

1. Δημιουργούμε ένα ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
2. Εξηγούμε στις χιλιάδες φιλολόγων πόσο ζημιώνουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ από την πρακτική της Δευτερης ανάθεσης - ενώ μπορούν άμεσα να ωφεληθούν όλοι, παλιοί και νεότεροι
3. Διατυπώνουμε εγγράφως τη θέση μας με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία σχετικά με την αυθαιρεσία της υπουργικής απόφασης περί δευτερης ανάθεσης (βλ. κριτήρια πρόσληψης ΑΣΕΠ, αξιοκρατία, έλλειψη πανεπιστημιακή ειδίκευσης κλπ)
4. Εξασφαλίζουμε μαζική υποστήριξη - μερικές εκατοντάδες τουλάχιστον, αν όχι χιλιάδες.
5. Απαιτούμε από την ΟΛΜΕ την άμεση τοποθέτησή της και ενημερώνουμε το Υπουργείο.
6. Αν οδηγηθούμε στο βήμα 6, που το απεύχομαι, προσφεύγουμε μαζικά στο ΣτΕ ή οργανώνουμε αλλιώς τη δράση μας.

Λόγω πίεσης χρόνου, αν συμφωνείτε, ας αναλάβει κάποιος τη διεκπεραίωση ή τελος πάντων ας συζητήσουμε λίγο σε αυτό το πλαίσιο σε ένα καινούριο θέμα.

Συνάδερφε αυτο ακριβώς ήθελα να προτείνω, όταν έκανα λόγο παραπάνω για δράση. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ  εμείς οι απλοί Φιλόλογοι, όχι τα συνδικαλιστικά όργανα και οι υποτιθέμενου αγωνιιστές. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #845 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:28:58 pm »
επικρατει ενα χαος απ'οτι φαινεται... εκκρεμουν αποσπασεις , συνταξιοδοτησεις, συναδελφοι της α' φασης δεν εχουν τοποθετηθει ακομη... ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλουμας οτι ισως η β' φαση δε θα βγει ουτε την αλλη εβδομαδα... εγω τουλαχιστον το βλεπω δυσκολο, μ'ολα οσα ακουω... και πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφθορο να  περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σε καλεσουν ...κι αυτη να μην ερχεται... ας οπλιστουμε με υπομονη και ψυχραιμια γιατι δε βγαινει κι αλλιως... μακαρι να ερθει εκει που δεν τη περιμενουμε ...και να ειναι και μεγαλη...
οσο για τα κενα που μετραμε τωρα... μονο πικρα μας δινουν ...δεν ειναι πολυ λιγα για β' φαση;;;;
Για να επικυρώσω αυτά που λέει η συνάδελφος θα σας πω ότι είμαι στην α' φάση στη Δ' Αθήνας και δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα. Στο σχολείο μάλιστα που πηγαίνω προσωρινά  υπήρχαν 5 κενά φιλολόγων και τα κάλυψαν όλα με αποσπάσεις!!!

Δυστυχως ετσι ειναι. Ειμαι Α Αθηνας και με στειλανε σε σχολειο που δεν εχει κενο. Σημερα που παρουσιαστηκα διαπιστωσα γιατι δεν εχει κενο. Γιατι ολες τις ωρες ιστοριας τις δωσανε σε ξενογλωσσους κ σε θεολογο αλλου σχολειου(!!!!) οποτε εμενα δεν εχουν τι να με κανουν!! Που θα παει αυτη η βαλιτσα με τις δευτερες αναθεσεις;;;;; Εκανα εγω ποτε θρησκευτικα ή αγγλικα για να συμπληρωσω ωραριο;;;; Εχω και proficiency παμε μια βολτα;;;; Απαραδεκτη η κατασταση, ειναι δυνατον να μας παιρνουν τις θεσεις και τις ωρες;;; Ειναι γενικη οδηγια φετος. Αυστηρα δευτερες αναθεσεις και μετα οι αναπληρωτες.
Τελικα πηγα σε ενα αλλο σχολειο που εχει μονο 13 ωρες οποτε θα πρεπει να συμπληρωνω ωραριο και καπου αλλου. Υπουργειο-Πυσδε-γραφεια δευτεροβαθμιας κ διευθυντες δεν επικοινωνουν μεταξυ τους!Δε φαιει η οικονομικη κριση, ανοργανωσια φταιει

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #846 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:26:52 pm »
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος nick1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #847 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:48:11 pm »
Ρε παιδια κ εμενα στη β αθηνας με πηραν (πε.04.05) εκανα αναληψη αλλα ακομα να με τοποθετησουν σε σχολειο.πηρα τηλεφωνο κ αυτη εκει μου φωναξε κιολας κ μου ειπε πληρωνεσαι τι σε νοιαζει??/μονη μου ειμαι πως να τα προλαβω..ουτε οι μοινιμοι εχουν τοποθετηθει ακομη..πρωτα αυτοι κ μετα εσεις...

κ η αννουλα βγαινει κ λεει πως ολα λειτουργουν κανονικα.....ολοι οι καθηγητες ειναι στα σχολεια.

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #848 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 06:02:44 pm »
Παιδιά, επειδή ως συνήθως εμείς οι φιλόλογοι αρεσκόμαστε στη φιλο-λογία, αλλά και στην πολυλογία, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι ενδείξεις και οι αποδείξεις για την ανάθεση φιλολογικών μαθημάτων σε άσχετες ειδικότητες είναι πλείστες. Ας μην περιοριστούμε σ' αυτές κι ας επικεντρωθούμε  σε κατάλληλες προτάσεις. Δείτε το θέμα: Διαμαρτυρία για την ανάθεση φιλολογικών μαθημάτων σε άλλες ειδικότητες....Όλες οι ιδέες δεκτές. Προτείνω να ξεκινήσουμε με συλλογή υπογραφών και επιστολή στο Υπουργείο, μετά κανάλια και όπου αλλού χρειαστεί.
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #849 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 06:43:52 pm »
Ρε παιδια κ εμενα στη β αθηνας με πηραν (πε.04.05) εκανα αναληψη αλλα ακομα να με τοποθετησουν σε σχολειο.πηρα τηλεφωνο κ αυτη εκει μου φωναξε κιολας κ μου ειπε πληρωνεσαι τι σε νοιαζει??/μονη μου ειμαι πως να τα προλαβω..ουτε οι μοινιμοι εχουν τοποθετηθει ακομη..πρωτα αυτοι κ μετα εσεις...

κ η αννουλα βγαινει κ λεει πως ολα λειτουργουν κανονικα.....ολοι οι καθηγητες ειναι στα σχολεια.

ΧΑ ΧΑ!!! Το ίδιο ακριβώς είπε και σε μένα! Σκασίλα τους που τελειώνει ο Σεπτέμβρης και τα παιδιά χάνουν μαθήματα! "Πρώτα ο μαθητής!"...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #850 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:08:49 pm »
σημερα θα ειχε η υπουργος συναντηση με εκπροσωπους αδιοριστων.....τι εγινε??? ξερουμε?

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #851 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:43:19 pm »
σημερα θα ειχε η υπουργος συναντηση με εκπροσωπους αδιοριστων.....τι εγινε??? ξερουμε?

οχι ακομη... η συναντηση ηταν για σημερα στις 5... μολις μαθω κατι θα σας το μεταφερω (ερχονται ενημερωσεις τους και στο email μου)
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #852 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:56:40 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9750

Καταλαβαίνετε τίποτε απο αυτήν τη δήλωση της ακατονόμαστης;;
Εγώ, ναι. Λαϊκά και απλά: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...
Η κυρία επιτελεί έργο μείωσης διορισμών και επιβολή ελαστικής εργασίας με κάθε μέσο....

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #853 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:59:39 pm »
Υπουργείο Παιδείας: Δηλώσεις της υπουργού Παιδείας μετά τη συντάντηση με την ΠΕΑΕ και το Συντονιστικό Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών

Δελτίο Τύπου                                             17/09/2010

Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30