0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικρατει ενα χαος απ'οτι φαινεται... εκκρεμουν αποσπασεις , συνταξιοδοτησεις, συναδελφοι της α' φασης δεν εχουν τοποθετηθει ακομη... ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλουμας οτι ισως η β' φαση δε θα βγει ουτε την αλλη εβδομαδα... εγω τουλαχιστον το βλεπω δυσκολο, μ'ολα οσα ακουω... και πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφθορο να περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σε καλεσουν ...κι αυτη να μην ερχεται... ας οπλιστουμε με υπομονη και ψυχραιμια γιατι δε βγαινει κι αλλιως... μακαρι να ερθει εκει που δεν τη περιμενουμε ...και να ειναι και μεγαλη...οσο για τα κενα που μετραμε τωρα... μονο πικρα μας δινουν ...δεν ειναι πολυ λιγα για β' φαση;;;;
Δε νομίζω η β φάση να βγει σύντομα με όλα αυτά που ακούγονταιαλλωστε ο αριθμός της α φάσης ήταν ικανοποιητικός[/quoteΈτσι που τα λες είναι. Πιστευω ότι η
Θα επανέλθω το βράδυ στο θέμα της ανάθεσης αλλά - πολύ σύντομα- θα ήθελα να προτείνω συγκεκριμένο τρόπο δράσης:1. Δημιουργούμε ένα ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ2. Εξηγούμε στις χιλιάδες φιλολόγων πόσο ζημιώνουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ από την πρακτική της Δευτερης ανάθεσης - ενώ μπορούν άμεσα να ωφεληθούν όλοι, παλιοί και νεότεροι3. Διατυπώνουμε εγγράφως τη θέση μας με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία σχετικά με την αυθαιρεσία της υπουργικής απόφασης περί δευτερης ανάθεσης (βλ. κριτήρια πρόσληψης ΑΣΕΠ, αξιοκρατία, έλλειψη πανεπιστημιακή ειδίκευσης κλπ)4. Εξασφαλίζουμε μαζική υποστήριξη - μερικές εκατοντάδες τουλάχιστον, αν όχι χιλιάδες.5. Απαιτούμε από την ΟΛΜΕ την άμεση τοποθέτησή της και ενημερώνουμε το Υπουργείο.6. Αν οδηγηθούμε στο βήμα 6, που το απεύχομαι, προσφεύγουμε μαζικά στο ΣτΕ ή οργανώνουμε αλλιώς τη δράση μας.Λόγω πίεσης χρόνου, αν συμφωνείτε, ας αναλάβει κάποιος τη διεκπεραίωση ή τελος πάντων ας συζητήσουμε λίγο σε αυτό το πλαίσιο σε ένα καινούριο θέμα.
Παράθεση από: momo στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:38:47 pm επικρατει ενα χαος απ'οτι φαινεται... εκκρεμουν αποσπασεις , συνταξιοδοτησεις, συναδελφοι της α' φασης δεν εχουν τοποθετηθει ακομη... ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλουμας οτι ισως η β' φαση δε θα βγει ουτε την αλλη εβδομαδα... εγω τουλαχιστον το βλεπω δυσκολο, μ'ολα οσα ακουω... και πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφθορο να περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σε καλεσουν ...κι αυτη να μην ερχεται... ας οπλιστουμε με υπομονη και ψυχραιμια γιατι δε βγαινει κι αλλιως... μακαρι να ερθει εκει που δεν τη περιμενουμε ...και να ειναι και μεγαλη...οσο για τα κενα που μετραμε τωρα... μονο πικρα μας δινουν ...δεν ειναι πολυ λιγα για β' φαση;;;;Για να επικυρώσω αυτά που λέει η συνάδελφος θα σας πω ότι είμαι στην α' φάση στη Δ' Αθήνας και δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα. Στο σχολείο μάλιστα που πηγαίνω προσωρινά υπήρχαν 5 κενά φιλολόγων και τα κάλυψαν όλα με αποσπάσεις!!!
Καλημερα κ απο μενα!Λοιπον... στη
Ρε παιδια κ εμενα στη β αθηνας με πηραν (πε.04.05) εκανα αναληψη αλλα ακομα να με τοποθετησουν σε σχολειο.πηρα τηλεφωνο κ αυτη εκει μου φωναξε κιολας κ μου ειπε πληρωνεσαι τι σε νοιαζει??/μονη μου ειμαι πως να τα προλαβω..ουτε οι μοινιμοι εχουν τοποθετηθει ακομη..πρωτα αυτοι κ μετα εσεις...κ η αννουλα βγαινει κ λεει πως ολα λειτουργουν κανονικα.....ολοι οι καθηγητες ειναι στα σχολεια.
σημερα θα ειχε η υπουργος συναντηση με εκπροσωπους αδιοριστων.....τι εγινε??? ξερουμε?