0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον...... προταση..... Κλειστε ολοι τον υπολογιστη , απομακρυνθητε απο τη βρωμοοθονη , παρτε μαζι σας αγαπημενα προσωπα και ξαμολυθητε στη φυση τωρα που προσφερει τα μοναδικα της χρωματα Ας αντισταθουμε στο καθεστως αγωνιας που θελουν να μας επιβαλουν....Προεχουμε εμεις και οι αγαπημενοι μας....Αξιζει τον κοπο να το τολμησουμε
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτωβρίου 01, 2010, 06:29:32 pmΛοιπον...... προταση..... Κλειστε ολοι τον υπολογιστη , απομακρυνθητε απο τη βρωμοοθονη , παρτε μαζι σας αγαπημενα προσωπα και ξαμολυθητε στη φυση τωρα που προσφερει τα μοναδικα της χρωματα Ας αντισταθουμε στο καθεστως αγωνιας που θελουν να μας επιβαλουν....Προεχουμε εμεις και οι αγαπημενοι μας....Αξιζει τον κοπο να το τολμησουμε εγώ είμαι μόνη μου...δεν έχω κανέναν..εσείς μου κρατάτε παρέα.Αφού είναι έτσι, εγώ θα κάτσω να κάνω παρέα στην anpa...
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτωβρίου 01, 2010, 06:29:32 pmΛοιπον...... προταση..... Κλειστε ολοι τον υπολογιστη , απομακρυνθητε απο τη βρωμοοθονη , παρτε μαζι σας αγαπημενα προσωπα και ξαμολυθητε στη φυση τωρα που προσφερει τα μοναδικα της χρωματα Ας αντισταθουμε στο καθεστως αγωνιας που θελουν να μας επιβαλουν....Προεχουμε εμεις και οι αγαπημενοι μας....Αξιζει τον κοπο να το τολμησουμε Πωπω!!! ποσο σε ζηλευω...αξιοποιησε λοιπον τις ωρες της μοναξιας σου...να προτεινω???διαβασε το βιβλιο που εχεις αφησει στ'αζητητα, πηγαινε θεατρο , σινεμα...στην αναγκη δες "τα μυστικα της Εδεμ", ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο απ'αυτο που κανουμε τωρα.Συμφωνεις?εγώ είμαι μόνη μου...δεν έχω κανέναν..εσείς μου κρατάτε παρέα.