0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:09:41 pmΠαράθεση από: kasta1 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:06:02 pmΠροετοιμαστήκαμε να βγει......που είναι σαν να βγήκε!!!μη δημιουργείς ... σύγχυση ...Απάντησα στη xrwmatini, γιατί είμαστε αναστατωμένοι!Συγγνώμη που δεν έκανα παράθεση στην ερώτησή της!Πραγματικά όμως νιώθω σαν κάτι να έγινε...
Παράθεση από: kasta1 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:06:02 pmΠροετοιμαστήκαμε να βγει......που είναι σαν να βγήκε!!!μη δημιουργείς ... σύγχυση ...
Προετοιμαστήκαμε να βγει......που είναι σαν να βγήκε!!!
με εχει καταλαβει αγχος(για να μην πανικος)το νουμερο ειναι σιγουρο; να ετοιμασω βαλιτσα αυριο; να μην τρεχω τελευταια στιγμη...
Παράθεση από: intemperanta στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:22:55 pmμε εχει καταλαβει αγχος(για να μην πανικος)το νουμερο ειναι σιγουρο; να ετοιμασω βαλιτσα αυριο; να μην τρεχω τελευταια στιγμη...στο 390 με τριτεκνους εχουμε μεινει,ετσι?
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:18:57 pmΚαι μ΄αγαπα ( αν θελει να χαρει τον διορισμο του,μιας και ειναι νεοδιοριστος) ...και θα βγει...( γιατι θελω να κρατησω τα νευρα μου σε χαμηλο επιπεδο)...Πλευρίζεις και μέντορες ...
Και μ΄αγαπα ( αν θελει να χαρει τον διορισμο του,μιας και ειναι νεοδιοριστος) ...και θα βγει...( γιατι θελω να κρατησω τα νευρα μου σε χαμηλο επιπεδο)...
Αργησαν τοσο πολυ σε καμια φαση αναπληρωτων?
Εγω γιατι βλεπω 76 επισκεπτες Ελπιδα??