0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην επιλογη περιοχων προηγουνται οι τριτεκνοι;
Καλημερα!Διαβασατε την ανακοινωση της ΠΕΑ για την προυπηρεσια? http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1862Πως την αντιλαμβανεστε? γιατι εγω καταλαβαινω οτι θελουν να ειναι σιγουροι και ησυχοι πως δεν προκειται να ξεκλειδωσουν οι πινακες
Παράθεση από: df στις Οκτωβρίου 02, 2010, 06:41:58 pmΚαλησπέρα . . .είναι σχεδόν βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα υπάρξει κ άλλη φάση σύντομα μάλιστα αρκεί να σκεφτείτε α) τις συντάξεις , β) τις εγκυμοσύνες, γ) το γεγονόςότι οι της ειδικής θα κρατήσουν οι πιο πολλοί τις θέσεις τους κ δεν θα μεταπηδήσουν στην γενική, αφού ως γνωστόν ο μισθός τους πλησιάζει τα 1500euro κ έχουν τοποθετηθεί κεντρικά προσκομίζοντας μόρια κ για τους δυο πίνακες (γιατί να αφήσουν την ειδική αγωγή;;;χαζοί είναι;;Δεν παίρνουμε 1500 ευρώ!Εξαρτάται από την βθμια κ από τον τίτλο που φέρουν οι της ειδικής. . .αν έχουν μεταπτυχιακό στο Λασίθι για παράδειγμα ο μισθός τους έφτανε το 1460euro πέρισυ, ενώ στο Ηράκλειο συνάδελφος με σεμινάριο 400 ωρών έπαιρνε γύρω στα 1420. . .βέβαια έκανε κ σε σας περικοπές, όπως σε όλους τους συναδέλφους μετά το Φεβρουάριο, στην αρχή της χρονιά πάντως αυτά ήταν τα έσοδα, είχα δει την αναλυτική των πληρωμών μας . . .το θέμα βέβαια δεν είναι το πόσο παίρνετε, αλλά το τι υπηρεσίες παρέχετε για να δικαιούστε παραπάνω...σε μια τάξη 5 ατόμων διδάσκετε (σε τμήματα ένταξης), τι να πουν κ οι υπόλοιποι που μπαίνουν σε 30αρια....δεν θέλω να είμαι άδικη, αλλά άλλα είδα εγώ πέρισυ να γίνονται...ντάντεμα, καθολου μάθημα, τους αφήναν έξω πριν χτυπήσει το κουδούνι, γιατί δεν άντεχαν τους ΔΕΠ_Υ.....κ ας είχαν μεταπτυχιακό στην ειδική! ! !μπορεί να έτυχε θα μου πεις....υπάρχουν κ συνάδελφοι που δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε ΕΕΕΚ δεν αμφιβάλω, θεωρώ όμως ότι το παραθυράκι της ειδικής έχει μαζέψει μια κλίκα ακατάλληλων ανθρώπων που κύριο μέλημα τους είναι το βόλεμα κ όχι η παραγωγή έργου σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.....δυστυχώς αυτό βλέπω εγώ 2 χρόνια τώρα σε σχολεία που λειτουργούν τμήματα ένταξης δεν τους αφορίζω όλους, θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο αλλά όταν ακούστηκε για ΑΣΕΠ της ειδικής οι περισσότεροι ξίνισαν τα μούτρα τους κ είπαν : "τι θέλει η νέα υπουργός κ μπαίνει στα χωράφια μας;"κ όμως αν έχεις όραμα σου την εκπαίδευση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ας περάσεις κ συ μια βόλτα απ το εξεταστικό του ΑΣΕΠ, όπως χιλιάδες κόσμος, γιατί είναι αδικία η δική σας αναπλήρωση να προέρχεται από ένα μεταπτυχιακό, ενώ για την αναπλήρωση της γενικής να έχουμε φτύσει αίμα πρώτα
Καλησπέρα . . .είναι σχεδόν βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα υπάρξει κ άλλη φάση σύντομα μάλιστα αρκεί να σκεφτείτε α) τις συντάξεις , β) τις εγκυμοσύνες, γ) το γεγονόςότι οι της ειδικής θα κρατήσουν οι πιο πολλοί τις θέσεις τους κ δεν θα μεταπηδήσουν στην γενική, αφού ως γνωστόν ο μισθός τους πλησιάζει τα 1500euro κ έχουν τοποθετηθεί κεντρικά προσκομίζοντας μόρια κ για τους δυο πίνακες (γιατί να αφήσουν την ειδική αγωγή;;;χαζοί είναι;;Δεν παίρνουμε 1500 ευρώ!
ARIST2 μήπως ξέρεις πότε μπορεί να βγούν και οι οικονομολόγοι; Ανήκουν στις βασικές ειδικότητες; μπα ε... ??
αντε να βγουνε, να τα δουμε, να τελειωνει η αγωνια μας...ο αριθμος δεν αλλαξε, ετσι; στους 390 δεν εχουμε μεινει;