0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω ,απο την αρχη δηλωσα πως τη, στους θεολογους......Οκ απο την εντασηηηηη.........
Παράθεση από: df στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:43:24 pmας μας παραθέσει το λοιπόν καμία δέηση προς τον Ύψιστον μπας κ δούμε κ μεις ολίγον θαμπό φως κρίμα η χαρά που έκανα για την μεγαλόνησο ! ! ! στο Σέργουντ ... έχει θέση ..., δια διάκον ...!
ας μας παραθέσει το λοιπόν καμία δέηση προς τον Ύψιστον μπας κ δούμε κ μεις ολίγον θαμπό φως κρίμα η χαρά που έκανα για την μεγαλόνησο ! ! !
Λοιπόν, αν δε βγουν και σήμερα θα τη στερέψω την πηγή τι να πω η γυναίκα
... καλή τοποθέτηση σε όλους ..., πάω αλλού που είναι τα πάντα πιο .... δεδομένα ... Ο θεός μαζί μας και με τον ολισθένοντα ΠΑΟΚ ..., τα λέμε ...
Παράθεση από: G7 02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:32:20 pmΣτο 2103442995 μια δεσποινίς μου είπε: "Δεν τις (προσλήψεις) έχει υπογράψει ακόμα η υπουργός....πάμε για αύριο."!!!! Είναι δυνατόν;;;;;; Αν είναι αλήθεια όσα μου είπε η εν λόγω υπάλληλος, η κα. Άννα είναι τουλάχιστον αισχρή!!!!!!Αυτό το γλυκό ερωτικό χεράκι δεν έχει υπογράψει ακόμη;;;;;
Στο 2103442995 μια δεσποινίς μου είπε: "Δεν τις (προσλήψεις) έχει υπογράψει ακόμα η υπουργός....πάμε για αύριο."!!!! Είναι δυνατόν;;;;;; Αν είναι αλήθεια όσα μου είπε η εν λόγω υπάλληλος, η κα. Άννα είναι τουλάχιστον αισχρή!!!!!!
Ενταξει αποχωρω γιατι θεωρειτε οτι ψευδομαι ,εσεις λοιπον που τα γνωριζετε ολα και σωστα συνεχιστε....το μονο που ηθελα ηταν να βοηθησω αλλα μου βγηκε ξινοοοοο...
Μα να σας πω ,έτσι θα κάνουμε !!!Θα δίνουμε τα ονόματα σε όποιον έχει βύσμα (εγώ πάντως όχι -μόνο ότι μου λένε μεταφέρω )για να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αν περιμένουμε το υπουργείο ,σωθήκαμε