0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:54:51 pmτπτ ακομη ε?...μηπως βγηκαν σημερα οι αποσπασεις και αυριο τα δικα μας??? μηπως ειναι λιγο το συτημα σαν τους...αντρες που οταν πρεπει να κανουν πολλα πραγματα μαζι βραχυκυκλωνουν? ...ειπα την κακια μου και το καταχαρηκα... Δεν μπόρεσες να κοιμηθείς, ε;;;; Όταν το είπες σκέφτηκα: "Ναι, καλά....Σιγά μην κλείσει μάτι!!!!!!!"
τπτ ακομη ε?...μηπως βγηκαν σημερα οι αποσπασεις και αυριο τα δικα μας??? μηπως ειναι λιγο το συτημα σαν τους...αντρες που οταν πρεπει να κανουν πολλα πραγματα μαζι βραχυκυκλωνουν? ...ειπα την κακια μου και το καταχαρηκα...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:54:51 pmτπτ ακομη ε?...μηπως βγηκαν σημερα οι αποσπασεις και αυριο τα δικα μας??? μηπως ειναι λιγο το συτημα σαν τους...αντρες που οταν πρεπει να κανουν πολλα πραγματα μαζι βραχυκυκλωνουν? ...ειπα την κακια μου και το καταχαρηκα... Μπα μάλλον περιμένουν την (γυναίκα) υπουργό να υπογράψει [/quote Εμπνευσμενη η παρατηρηση σου..ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους...