0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλ η βεβαίωση προυπηρεσίας είναι διαφορετική απο τα πρακτικά που υπογραφουμε για την ανάληψη υπηρεσίας και την παίρνουμε με την απόλυση ή είναι η ανάληψη υπηρεσίας; πέρυσι με τοποθέτησαν αλλού και μέτα με έστειλάν σε ένα ΚΕΔΔΎ άτυπα όμως, οπότε στο τέλος δεν πήγα στο σχολείο να πάρω ο τι έπρεπεsorry που σας πρηζω...
Γ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ 1. ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ .....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ...ΘΑ
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:27:42 pmδηλ η βεβαίωση προυπηρεσίας είναι διαφορετική απο τα πρακτικά που υπογραφουμε για την ανάληψη υπηρεσίας και την παίρνουμε με την απόλυση ή είναι η ανάληψη υπηρεσίας; πέρυσι με τοποθέτησαν αλλού και μέτα με έστειλάν σε ένα ΚΕΔΔΎ άτυπα όμως, οπότε στο τέλος δεν πήγα στο σχολείο να πάρω ο τι έπρεπεsorry που σας πρηζω...Από τη δευτεροβάθμια παίρνεις τη βεβαίωση προϋπηρεσίας
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:27:42 pmδηλ η βεβαίωση προυπηρεσίας είναι διαφορετική απο τα πρακτικά που υπογραφουμε για την ανάληψη υπηρεσίας και την παίρνουμε με την απόλυση ή είναι η ανάληψη υπηρεσίας; πέρυσι με τοποθέτησαν αλλού και μέτα με έστειλάν σε ένα ΚΕΔΔΎ άτυπα όμως, οπότε στο τέλος δεν πήγα στο σχολείο να πάρω ο τι έπρεπεsorry που σας πρηζω...Στο τελος της χρονιάς μας δίνουν ένα χαρτί που λεει "
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:08:50 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:05:12 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθιαΠέρσι που για πρώτη φορα με πήραν αναπληρώτρια, για να βρω προυπηρεσια του 2004 που είχα χάσει μαλωσα πολύ ασχημα με τον διευθυντη του σχολείου που δουλευα γιατι ειχε χάσει ολα τα πρακτικα!!!!! Τις προυπηρεσιες τις παίρνουμε από τα σχολεία στα οποια δουλεψαμε. Μια διευθυντρια σχολειου μου ειχε πει οτι δεν μου δινει τιποτα γιατι δεν με ξερει προσωπικα (δεν της αρκουσε η αστυνομικη ταυτοτητα)!!!!! Σουρεαλισμος!!!!!α!!!! καλα εγω ημουν Αντιπαρο,πως να παρω αναλυτικη προυπηρεσια απο το σχολειο?
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:05:12 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθιαΠέρσι που για πρώτη φορα με πήραν αναπληρώτρια, για να βρω προυπηρεσια του 2004 που είχα χάσει μαλωσα πολύ ασχημα με τον διευθυντη του σχολείου που δουλευα γιατι ειχε χάσει ολα τα πρακτικα!!!!! Τις προυπηρεσιες τις παίρνουμε από τα σχολεία στα οποια δουλεψαμε. Μια διευθυντρια σχολειου μου ειχε πει οτι δεν μου δινει τιποτα γιατι δεν με ξερει προσωπικα (δεν της αρκουσε η αστυνομικη ταυτοτητα)!!!!! Σουρεαλισμος!!!!!
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:57:24 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.Εμενα μου λειπει η προπερσινη και η περσινη ειναι συγκεντρωτικη ,οχι καθε μηνα.ποσες ωρες ειχα ...ημουν ωρομισθια
Παράθεση από: xriana1 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:48:02 pmΠαράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.ευχαριστω xriana1 και κάτι τελευταίοτη βεβαίωση προυπηρεσίας μπορούμε να την πάρουμε απο τη δευτεροβάθμια που θα παμε ή απο εκείνη στην οποία ήμασταν;[/quoteεΓια κατάθεση προυπηρεσίας χρειάζεσαι τις προτότυπες βεβαιώσεις από τις διάφορες διευθύνσεις που κατα καιρούς εργάστηκες.
Παράθεση από: Tertia στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:45:49 pmΞέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;Σε δημόσιο νοσοκομείο περνάς ακτινογραφία, παθολόγο και ψυχίατρο και τα καταθέτεις στη νομαρχία απο όπου θα πάρεις το τελικό πιστοποιητικό.
Ξέρει κανείς τη διαδικασία για το πιστοποιητικό υγείας ; πρέπει να κλεισουμε ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο ή πάμε σε όποιο εφημερεύει και μετά;;
Δ Ηλείας, 4η μου επιλογή ..., δίπλα στον τόπο μου, οι 3 πρώτες, στον τόπο μου, δεν έδωσαν κενό ...Καλή τοποθέτηση και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους ...Θα είμαι στη διάθεση όποιου φέρει ακόμη το σκληρό φορτίο ν' αναμένει ..., το "γεύτηκα" πέρσι επαρκώς, παραμένοντας ωρομίσθιος, και το "γνωρίζω", δυστυχώς ..., καλά ...Από το δάσος του Σέργουντ - της Ηλείας, επιστρέφω στην αξιοπρεπή τοξοβολία ..., να 'μαστε καλά ... και μη ξεχνάτε ... η ζωή είναι πλάι στους υπολογιστές και τους πίνακες ...