0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pedel στις Σεπτέμβριος 15, 2010, 07:06:48 μμΚαλησπέρα και από εμένα!Είναι από τις ελάχιστες φορές που γράφω στο φόρουμ, αν και το διαβάζω καθημερινά. Να σας πω λοιπόν την ιστορία μου...Είμαι μια από τις διοριστέες του ΑΣΕΠ 2008. Έχοντας λοιπόν αυτό στο νου μου, ότι δηλαδή διορίζομαι τον Αύγουστο, δεν συμπλήρωσα την αίτηση αναπληρωτών-ωρομισθίων με προσοχή, αφού στην ουσία την έκανα μόνο για να την κάνω. Ενώ λοιπόν μένω Θεσσαλονίκη και ήμουν ωρομίσθια επί 4 συναπτά έτη στα ίδια μάλιστα σχολεία, έκανα το λάθος και δήλωσα και ΑΜΩ σε όμορους νομούς, όπως έκανα και παλιά, αφού μπορούσαμε να αρνηθούμε μέχρι να μας καλέσει η διεύθυνσή μας. Με μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν,όταν βγήκαν οι ΑΜΩ την Παρασκευή βλέπω το όνομά μου και από δίπλα τη Χαλκιδική!!!(δεύτερη κρυάδα, αφού την πρώτη και μεγαλύτερη την φάγαμε τον Αύγουστο, οι διοριστέοι ξέρουν πολύ καλά τι λέω...) Η Θεσσαλονίκη τα ζώα μου αργά!!! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)Για να μην κουράζω άλλο, το δια ταύτα είναι ότι ΑΡΝΗΘΗΚΑ τη θέση ΑΜΩ και δεν το μετανιώνω και καθόλου μάλιστα. Δεν ήξερα να δίνω 300 € βενζίνη το μήνα και να είμαι όλη μέρα στο τιμόνι...Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν για Χαλκιδική να ξέρει ότι μόλις άδειασε μια θέση ΑΜΩ, δώρο από εμένα...!Και καλα εκανες σου βγαζω το καπελο! Και γω στην ιδια φαση με σενα ειμαι με τη διαφορα οτι δεν ειχα δηλωσει ΑΜΩ γιατι μου φαινοταν μεγα μπουρδα και φυσικα με τον αερα της διοριστεας (χαχαχ κουνια που με κουναγε....). Οποτε αν καλεσουν ΑΚΩ καλως αν οχι μια χαρα και τα ιδιαιτερα, ως ποτε δηλ. θα τους αφηνουμε να μας στερουν τα αυτονοητα και να μας αναγκαζουν να ξεφτιλιζομαστε?
Καλησπέρα και από εμένα!Είναι από τις ελάχιστες φορές που γράφω στο φόρουμ, αν και το διαβάζω καθημερινά. Να σας πω λοιπόν την ιστορία μου...Είμαι μια από τις διοριστέες του ΑΣΕΠ 2008. Έχοντας λοιπόν αυτό στο νου μου, ότι δηλαδή διορίζομαι τον Αύγουστο, δεν συμπλήρωσα την αίτηση αναπληρωτών-ωρομισθίων με προσοχή, αφού στην ουσία την έκανα μόνο για να την κάνω. Ενώ λοιπόν μένω Θεσσαλονίκη και ήμουν ωρομίσθια επί 4 συναπτά έτη στα ίδια μάλιστα σχολεία, έκανα το λάθος και δήλωσα και ΑΜΩ σε όμορους νομούς, όπως έκανα και παλιά, αφού μπορούσαμε να αρνηθούμε μέχρι να μας καλέσει η διεύθυνσή μας. Με μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν,όταν βγήκαν οι ΑΜΩ την Παρασκευή βλέπω το όνομά μου και από δίπλα τη Χαλκιδική!!!(δεύτερη κρυάδα, αφού την πρώτη και μεγαλύτερη την φάγαμε τον Αύγουστο, οι διοριστέοι ξέρουν πολύ καλά τι λέω...) Η Θεσσαλονίκη τα ζώα μου αργά!!! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)Για να μην κουράζω άλλο, το δια ταύτα είναι ότι ΑΡΝΗΘΗΚΑ τη θέση ΑΜΩ και δεν το μετανιώνω και καθόλου μάλιστα. Δεν ήξερα να δίνω 300 € βενζίνη το μήνα και να είμαι όλη μέρα στο τιμόνι...Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν για Χαλκιδική να ξέρει ότι μόλις άδειασε μια θέση ΑΜΩ, δώρο από εμένα...!
Καλα εκανες.Κι εγω διοριστεα ειμαι κι αν ζοριστω και δε με συμφερει η δε θα παω η θα παραιτηθω.Βαλτε βρε παιδια εδω απο τον συλλογο σας www.deutsch.gr,τη διαμαρτυρια της συναδερφου Ελενης Παπαδοπουλου.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ Β ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΑΠΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΡΥΠΕΣ Η ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!Ντροπη στο υπουργειοAΜΩ παντως αν αρνηθεις,διαγραφεσαι,πολλοι δεν το ειχαν ρωτησει αυτο η προσεξει στην εγκυκλιο και δηλωναν διαφορες περιοχες νομιζοντας οτι οπως στο ωρομισθιο μπορουσες να αποδεσμευτεις με φαξ και να σε καλεσει αλλη περιοχη.Πληροφοριακα το λεω
Παράθεση από: alceste στις Σεπτέμβριος 15, 2010, 07:19:46 μμΚαλα εκανες.Κι εγω διοριστεα ειμαι κι αν ζοριστω και δε με συμφερει η δε θα παω η θα παραιτηθω.Βαλτε βρε παιδια εδω απο τον συλλογο σας www.deutsch.gr,τη διαμαρτυρια της συναδερφου Ελενης Παπαδοπουλου.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ Β ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΑΠΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΡΥΠΕΣ Η ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!Ντροπη στο υπουργειοAΜΩ παντως αν αρνηθεις,διαγραφεσαι,πολλοι δεν το ειχαν ρωτησει αυτο η προσεξει στην εγκυκλιο και δηλωναν διαφορες περιοχες νομιζοντας οτι οπως στο ωρομισθιο μπορουσες να αποδεσμευτεις με φαξ και να σε καλεσει αλλη περιοχη.Πληροφοριακα το λεωΑυτό ισχύει; Μπορείς να αρνηθείς και τηλεφωνικά αν σε πάρουν από άλλη πόλη και να περιμένεις πχ να σε καλέσουν από την δική σου; Η πρέπει με φαξ; Επίσης ισχύει ότι έχεις περιθώριο να απαντήσεις αν δέχεσαι ή όχι μια μέρα μετά;
Ευχαριστώ πολύ k_elina54!Και κάτι ακόμη....Αν δηλαδή αρνηθείς στην μια πρωτοβάθμια η άλλη βλέπει μετά το όνομα σου? Ξεμπλοκάρει? Και αυτά τα τηλέφωνα για να μάθεις για το νούμερο κτλ είναι σε συγκεκριμένο γραφείο? Θέλω να πω σε ποιο νούμερο πρέπει να πάρει κανείς τηλ? Υπάρχει γραφείο ωρομίσθιων-αναπληρωτών στις Α'βάθμιες?
Αυτό για την πληρωμή ειναι ενδιαφέρον!Αν καταλαβα καλά θα πας ΑΜΩ? Ρωτάω γιατι πρωτη φορά ακούω κατι για την πληρωμή ΑΜΩ.