0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχεις αι άδικο!Πήγα κάποια στιγμή στη Αθμια τον Απρίλιο για κάποια δουλειά και τους έβλεπα να παίζουν πρόσωπα ζώα φυτά!Το οτι εμφανίστηκα βέβαια δεν τους πτόησε.Ήρθε ένας υπάλληλος να με εξυπήρετήσει (πάλι καλά) και οι υπόλοιποι συνέχιζαν απτόητοι το παιχνίδι τους.Σχεδόν αισθάνθηκα τύψεις που τους διέκοψα
Christa, πηρα σημερα τηλεφωνο, μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο νεοτερο. Θα γίνει ομως σιγουρα Β' φαση, χωρίς να ξέρουν το πότε. Αναμένουμε...!
Μα δεν σχηματίζονται σε όλα τα σχολεία τμήματα γερμανικών.Δηλαδή μπορεί τη μία χρονιά να βγει τμήμα και την επόμενη όχι...άρα να υπάρχει μόνο μια ΣΤ.Όπως έχει τύχει να είναι 60 παιδιά στη ΣΤ και να βγουν 3 τμήματα ξένων γλωσσών....
Παιδιά, το ξαναβάζω γιατί μόνο μια μου απάντησε και θέλω να το έχω ψηλά να το δουν όλοι. Μιλάμε για πολιτικό σκάνδαλο και εμείς τα θύματα. Συγγνώμη για την επανάληψη, ε; Είναι θέμα ζωής.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ1) ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΠΟΣΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ05 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ07. ΠΗΡΕ 2000+.2) ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΨΑΞΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΣΤΗ Β ΦΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ 1/3.3) ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΠΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ.5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΘΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.