0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάντο, Μαριτίνα, κάντο. Και όλοι να το κάνουν. Αυτή τη στιγμή 1600 άτομα από ωρομίσθιοι έχουμε μείνει τελείως άνεργοι και απορώ που δεν ξεσηκωνόομαστε. Προσπαθώ να κινητοποιήσω και δεν...
Οι Αμω γύρισαν την πλάτη στο Υπουργείο Παιδείας: 1 στους 3 δεν παρουσιάστηκαν! 17.09.2010 Σύμφωνα με πληροφορίες των Τοπικών Επιτροπών της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. και σύμφωνα με δεκάδες ανταποκρίσεις των συναδέλφων ΠΕ07 που κλήθηκαν, περισσότεροι από 150 Αναπληρωτές Μειωμένου Ωραρίου Γαλλικής και Γερμανικής δεν παρουσιάστηκαν στις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης διότι οι περιοχές τοποθέτησης ήταν πολύ μακριά από τον τόπο διαμονής τους και το κόστος διαβίωσης ήταν μεγαλύτερο από αυτό που μπορούσαν να καλύψουν. Έτσι, η σπουδή του Υπουργείου Παιδείας να καλύψει τα 800 12/θέσια Δημοτικά Σχολεία με Αναμορφωμένο Πρόγραμμα έκανε άνω-κάτω τον Πίνακα Αναπληρωτών προκαλώντας μεγάλη ανησυχία και καχυποψία στους εκπαιδευτικούς και άφησε τα υπόλοιπα 2.500 Δημοτικά Σχολεία χωρίς Δεύτερη Ξένη Γλώσσα, ενώ η Υπουργός Παιδείας, κ. Διαμαντοπούλου δηλώνει πως … η σχολική χρονιά έχει αρχίσει! απο www.deutsch.gr
Όχι δεν κάνεις λάθος. Η εγκύκλιος έλεγε ότι έχουν τις ίδιες κυρώσεις με τους αναπληρωτές
Παιδιά, το ξαναβάζω γιατί μόνο τρεις μου απάντησαν και θέλω να το έχω ψηλά να το δουν όλοι. Μιλάμε για πολιτικό σκάνδαλο και εμείς τα θύματα. Συγγνώμη για την επανάληψη, ε; Είναι θέμα ζωής.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ1) ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΠΟΣΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ05 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ07. ΠΗΡΕ 2000+.2) ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΨΑΞΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΣΤΗ Β ΦΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ 1/3.3) ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΠΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ.5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΘΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
Παράθεση από: DreamOn στις Σεπτέμβριος 18, 2010, 12:50:15 πμΠαιδιά, το ξαναβάζω γιατί μόνο τρεις μου απάντησαν και θέλω να το έχω ψηλά να το δουν όλοι. Μιλάμε για πολιτικό σκάνδαλο και εμείς τα θύματα. Συγγνώμη για την επανάληψη, ε; Είναι θέμα ζωής.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ1) ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΠΟΣΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ05 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕ07. ΠΗΡΕ 2000+.2) ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΨΑΞΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΣΤΗ Β ΦΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ 1/3.3) ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΠΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ.4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ.5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΘΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΑ 40 ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣΜε ποιον τροπο το εννοεις το ξεμπροστιασμα? τι θα μπορουσαμε να κανουμε στη δεδομενη φαση δηλ?