0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασα τα παραπάνω post και πραγματικά λυπάμαι πολύ!!!!Συμφωνώ με τους συναδέλφους ΠΕ 07 γιατί πραγματικά στα τόσα χρόνια ωρομισθίας αντιμετώπιζα τις ίδιες καταστάσεις!!!!Δεν βάζω όλους τους δασκάλους στο ίδιο καζάνι αλλά πραγματικά έχω κάποιες απορίες σχετικά με τα όσα έγραψε ο/η papia. 1ον Δεν χρειάστηκαν οι δάσκαλοι να "παρακαλέσουν" ποτέ για δουλειά γιατί πολύ απλά τους χαρίστηκε απλόχερα!!!!!!Και δεν τους κατηγορώ γι'αυτό προς Θεού!!!!Άλλα είδες κανέναν απο μας να παρακαλάει όπως λες?? Το οτι περιμένουμε με αγωνία να δουλέψουμε πάνω σ'αυτο που σπουδάσαμε και ίσως πολλοί απο μας επιλέξαμε επειδή μας άρεσε και όχι επειδή προσφέρει γρήγορο διορισμό δεν σημαίνει πως ικετεύουμε κιολάς!!!!!!!!!!2ον Αναφέρθηκε σε μια συνάδελφο ότι δεν πρέπει να λέγεται εκπαιδευτικός γιατί το βλέπει σαν θέση εργασίας και όχι σαν λειτούργημα!!!Ας μου απαντήσει όμως και εμένα....τα τελευταία χρόνια που άνοιξαν οι θέσεις ΠΕ60 όλοι ξαφνικά θέλησαν να γίνουν παιδαγωγοί ή μήπως και μάλλον το πιο πιθανό το είδαν σαν μια θέση εργασίας? Μη δουλευόμαστε λοιπόν μεταξύ μας!!!!Όσο για την παιδαγωγική κατάρτιση να μην κρίνεις papia μου για να μην κριθείς!!!!Μην επιβεβαιώνεις λοιπόν το ρητό "Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" και "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται"!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ Αν έκανα κανένα ορθογραφικό λάθος διόρθωσε με!!!!
Τώρα που χρειάζεται να στηρίξει ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να περισώσουμε ό,τι μπορεί να απομείνει από αξιοπρεπή προσφορά στο δημόσιο σχολείο, καλό θα ήταν να δούμε πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε ως ΟΜΑΔΑ. Στον ίδιο παρανομαστή είμαστε όλοι: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ. Υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό και κέρδος όλων μας είναι να μην αναλωνόμαστε σε ανούσιες κόντρες και εγωισμούς.